Topaankoop

Ik deed het al jaren met het pompje dat bij het zwembad hoorde...zozo dus...de filter door aqualoonballetjes vervangen leerde me dat die dingetjes heel effectief zijn. Er was al een heel verschil ! Maar de pomp ging stuk...laat er nu in deze periode in geen velden of wegen nog pompen te koop zijn...alles was zowat uitverkocht en dus gaf ik noodgedwongen in feite wat teveel geld uit aan een pomp met een te grote capaciteit voor ons kleine zwembad. Beetje geworsteld met de techniek, maar het draait zacht met een schitterend resultaat. Ik heb alleen spijt...dat ik die domme filterpomp al niet veel eerder vervangen had. Te zwak, nipte capaciteit, dure filters die je filterkracht alsmaar doen dalen en veel tijdverspilling om je water proper te houden...Tip van de dag : koop je zwembad los en koop er deze pomp er ineens bij ! Op één zomer filters vervangen heb je hem terugverdiend.

in goede orde ontvangen

betreft bijgeleverde accesoires: had verwacht dat er ook een stuk flexibele slang bij zou zijn 50 mm . bijgeleverde aansluitkabel overbodig.

• Advies in de winkel N.v.t.

Vandaag weer div artikelen gekocht, van prima kwaliteit. Het is een heel druk bedrijf en je ziet de medewerkers bijna rennen om iedereen te helpen, met iets meer geduld in deze tijd is dat geen probleem om even in de showroom te wachten. Heel deskundig en vriendelijke mensen. Echt een aanrader als je iets voor een zwembad nodig bent.

• Advies in de winkel

Wij totaal onervaren hadden een zwembad overgekocht, tja....wat heb je allemaal nodig... Goede uitleg gehad van de verkoper, en met wat we allemaal hadden viel de prijs mij mee....

Super slecht

Bestelling wordt niet geleverd, je wordt aan het lijntje gehouden en het is te hopen dat je je bestelling ooit krijgt. Blijven zich maar verschuilen achter drukte. Dit kan echt niet als je reclame maakt met de Beste service. Voor mij de slechtste service.

Vriendelijke verkoop

We hebben 1,5 jaar geleden een mooie jacuzzi gekocht, service met plaatsen was toppie, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Ondertussen 1,5 jaar veel plezier van de jaccu gehad en nu onze eerste lekkage die als het goed is as dinsdag verholpen wordt. Laten we hopen dat het een kleinigheidje is. We hebben er alle vertrouwen in.

Aankoop Warmtpomp

Snelle behandeling bestelling en idem verzending

Uitstekend geholpen zeer snel geleverd

Ben zeer tevreden over rhodos . Zandfilterpomp besteld volgende dag geleverd. Tijdens de bestelling en levering wordt je zeer goed op de hoogte gehouden, Belangrijkste is wat rhodos levert is kwalitatief erg goed . Ben dan ook erg blij met de zandfilterpomp die het goed doet.

• Advies in de winkel N.v.t.

Geen communicatie en nu nog geen bestelling

Bijna een week geleden een kachel besteld die op voorraad zou zijn. Inmiddels meerdere mailtjes verder, telefoon wordt niet opgenomen en geen reactie. Nu maar hopen op mijn kachel of geld retour. Als ik de reviews eerder had gezien had ik nooit besteld.

• Advies in de winkel N.v.t.

Snelle en correcte levering!

Onze Spa werd snel en correct geleverd door de eigen transportdienst. Na levering bleek er geen grondzeil en chloordrijver bij te zitten. Helaas is Rhodos telefonisch niet bereikbaar, alleen via mail, wat natuurlijk altijd langer duurt dan telefoon. Gelukkig werd via de mail het probleem alsnog opgelost en is de chloordrijver nagestuurd. Netjes!

Vriendelijk en behulpzaam

Corect deskundig advies. Spontane en gast vrij bediening

• Advies in de winkel

Tijdens deze Corona crisis is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen, wat ik persoonlijk een beetje spijtig vind. Vandaar maar 4 sterren ipv 5. Ik had een bepaald issue rond levering, maar na contact via mail werd dit binnen de week netjes opgelost, waarvoor erge dank.

• Advies in de winkel N.v.t.

Zeer klantgericht, geen moeite is te veel

Zwembadpomp en warmtepomp gekocht. Ik had vragen over de werking van de warmtepomp. Zelf midden in de nacht kreeg ik binnen een uur een inhoudelijk antwoord. Prima!

• Advies in de winkel

Klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk

super goede service

ik was opzoek naar en goed opzet zwembad. ik werd ik super goed geholpen en heb nu een top zwembad thuis staan. toen mijn hond er een gat in beet heb ik meteen een mailtje naar Rhodos gestuurd hier antwoorde Rhodos best snel op en gaf me super goed advies wat ik nodig had.

ruim aanbod

goed geholpen met uitzoeken.

• Advies in de winkel

Een hele goede en mooie zaak. We werden erg vriendelijk geholpen door iemand die ook wist waar hij over sprak. Een mooi zwembad waar we zeer tevreden over zijn. Geen verkooppraatjes echt in een woord super!!

• Advies in de winkel

De verwachtingen helemaal waar gemaakt.

Een heel mooie Spa. We zijn er enorm content mee!

• Advies in de winkel

Snelle service en goed advies

In de showroom kregen we een helder advies van Remon voor een fitness apparaat, we kwamen voor een cross trainer maar na uitleg van alle alternatieven kozen we voor de Max Trainer. Na bestellen en mail contact werd het apparaat direct volgende dag bezorgd. Snelle en fijne service. Blij met apparaat (Maxtrainer M6), prima zelf in elkaar te zetten met heldere handleiding.

Super!

Laatst een bestelling gedaan via de webshop. Ondanks de drukte mijn pakket netjes binnen 2 dagen in huis.

• Advies in de winkel N.v.t.

Vorige week kwam ik in de winkel, super druk, iedereen was aan het rennen en aan het vliegen. Wel werd ik goed geholpen, ze namen de tijd voor mijn vragen en hielpen mij tot ik alles wist! In 1 woord super service!

• Advies in de winkel

Zeer snelle levering en goede service

zwembad op maandag besteld, vrijdag was het er. Netjes geleverd in 1 pakket.

• Advies in de winkel N.v.t.

Super service en echt vak mensen

Super service! Zelfs in deze corona tijd.

Super ervaring.

Na een fraude-oplichting van een andere firma, heeft Rhodos mij uitstekend geholpen. Ikzelf wilde een bepaald type Jacuzzi. Zij hadden deze nog op voorraad. Na goed overleg deze online kunnen bestellen, want het stond niet meer online (voorraad was online uitverkocht). Gezien de afstand en de oplichting wilde zij mij helpen. Super. Binnen 4 dagen had ik mijn jacuzzi binnen. Rhodos-mensen Super bedankt voor alle moeite.

Super Service!

Goed geholpen voor advies van een loopband. Tevens werd deze vlot bezorgd ondanks deze Corona tijd. Top, dank je Rhodos Team nu kan ik lekker thuis sporten! Joyce uit Epe

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek