Binnen een paar dagen werd de warmtepomp geleverd.
Mijn bestelling was supersnel geleverd.
Goede website! Via chat snel antwoord op onze vragen,snelle levering! Goede kwaliteit van aangekochte artikel.
Wij hebben een opzet zwembad via de website besteld. Direct bevestiging en bezorg advies ontvangen. Keurig op de afgesproken datum/tijd afgeleverd. Zwembad gisteren in elkaar gezet. Alles ok
Duidelijke site en kwam alles snel en in een nette verpakking binnen.
Heb crosstrainer gekocht bij rhodos en van af begin al problemen mee gehad Als je dan belt over probleem wordt je drect verzocht contact op te nemen met dealer zonder ook maar enige moeite te doen om probleem op te lossen Dealer tunturi daarin tegen verleend daar waar kan wel de moeite op het op te lossen
Snelle levering, zelfs in deze tijd. Geweldig!
Zoals afgesproken was de levering netjes op tijd. Behulpzame chauffeur.
Snel duidelijk en dus prettig
Zonder enige ervaring en kennis van zwembaden toch maar eens gaan kijken, en de hulp was bijzonder goed en professioneel. We zien uit naar de installatie van ons zwembad en jacuzzi eind mei.
Hometrainer was perfect ingepakt . Goede instructies om hem in elkaar te zetten.
Als bouwpakket ontvangen i.v.m. cromacrisis. Opbouwen was niet moeilijk, gewoon de plaatjes stap voor stap volgen. Alleen de kop van het stuur kom een hand tekort, dat is geen probleem even in stappen doen. Afstellen van de poten is heel eenvoudig. Dan werkt ook alles direct goed.
Prima service in winkel zelf
Duidelijke website
Er liep even wat mis tijdens de bestelling via de website. De dag later kreeg ik al telefoon om het recht te zetten. Men heeft me zelfs tot drie keer teruggebeld omdat ik eerst niet beschikbaar was. Bernard is echt begaan met zijn zaak!!!
Mijn product was niet voorradig, telefoon gekregen en voorstel voor een ander product. Vriendelijk en vlotte babbel met telefonist. Ook transport Brink was top. Rhodos >> aanrader
cross trainer E1 gekocht telefonisch advies bij het monteren ging prima. betrouwbaar zaak
Mijn bestelling maar gedeeltelijk uitgeleverd. Zou de week erna geleverd worden. Na 2 weken nog niet ontvangen. Bedrijf telefonisch niet berijkbaar.
Nieuw huis betekent ook nieuwe sauna. Dus naar de winkel gegaan waar we de vorige keer onze sauna hadden gekocht en gevraagd naar de verkoper die ons 2,5 jaar daarvoor had geholpen. Niemand kende hem en de nieuwe verkoper had duidelijk een heel mooi verhaal van buiten geleerd maar snapte er verder helemaal niets van. Wij wilde namelijk van een standaard vierkante sauna overstappen op een barrel sauna (het oog wil ook iets) en het advies bij deze hele grote winkel in sauna's, spa's tuinsets etc was bizar slecht. Wat nu? Gaan googelen en onze oude verkoper gevonden bij het bedrijf Rhodos in Oldebroek. Dus vanuit Tilburg weer die kant op (De oude zaak zit daar ook in de buurt) en gevraagd naar Gervin. De vorige sauna die we gekocht hadden werd door de leverancier heel slecht afgeleverd en door de enorme inzet van Gervin is dat toen meer dan perfect opgelost. Dus nu wederom al ons vertrouwen (en geld) in de handen van Gervin gelegd. Mooie sauna uitgezocht (een Dundalk Barrel sauna) en precies op de dag van levering werd deze ook geleverd. Een paar dagen later aan de slag om deze te bouwen en er was iets niet helemaal in orde naar ons idee met de sauna (G***V**D) dus contact gezocht met Gervin. Ondanks dat wegens drukte n coronatijd de telefoon uitgeschakeld stond werd er via de mail snel contact door Gervin opgenomen. Resultaat, foto's mailen die naar de leverancier werden gestuurd en twee dagen later stond er een servicemonteur op de stoep die het probleem super heeft opgelost en nu staat onze sauna mooi in de tuin. Gervin wederom super bedankt! Ik kan mij geen betere service wensen doen wat hij beloofd en dat het bij jou (en dus Rhodos) niet ophoudt bij het verkopen alleen. Nog een fijne kanttekening, de servicemonteur doet zaken voor meer dan 5 verschillende bedrijven en hij wist mij te vertellen dat de sauna die wij hebben gekocht het beste van het beste is op dat gebied. Dat een Dundalk de perfect kwaliteit sauna is. Gervin super bedankt!!! Joost
Snelle levering
snelle levering, duidelijke communicatie, snelle terug koppeling, raad jullie dus ook aan vrienden en familie, met vriendelijke groet, Pim Jochems,
Prima geholpen en ook al was het artikel nog niet leverbaar, helemaal de verwachtingen goed nagekomen! Ook per mail goed bereikbaar voor adviezen! Complimenten, kom dit niet altijd tegen...! Toevallig hier terecht gekomen, maar nu standaard de eerste waar ik ga kijken en aanbeveel bij vrienden!
duidelijke webshop en ook duidelijk van transporteur wanneer de bestelde producten bezorgd worden. Dus zeer tevreden
Bestelling zelf afgehald
Originele beoordeling
Bestelling geplaatst, factuur betaald, geen nieuws over mij bestelling !!!
Verschillende keren via mail contact gehad en alle keren snel geholpen. En vandaag ons zwembad opgezet, prachtig!
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek