Zeer snelle levering.
alles verliep vlekkeloos
Goede levering en prijzen
Spullen besteld, snel geleverd
Duidelijke site en snelle levering
Onze bestelling was zeer snel bezorgd!
Geheel tevreden, snelle service en alles in orde
Alles goed verlopen.
Mijn eerste kennismaking met jullie website was alleen maar positief. Ik bestelde een opzetbaar zwembad, Bestway Power Steel daarbij een warmtepomp alsook de nodige benodigdheden, de dag erna werd reeds alles geleverd. Beter en sneller kon het niet, wat een Service! Ik zal dus zeker nog bestellingen plaatsen bij jullie, ik heb mijn positieve ervaring met jullie diensten al doorverteld aan mijn kinderen en vrienden. Christina , Liedekerke (Belgiê)
Beste Christina, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar doen we het voor.
Dit jaar hebben wij een zwembad met filter en warmtepomp gekocht. We zijn goed geadviseerd. Na aflevering bleek het display van de warmtepomp (Pinguïn) kapot. Op de mail met de melding werd direct gereageerd en binnen 2 weken is het display vervangen. top service!
Bedankt voor je mooie reactie.
Alles prima kunnen vinden op de webshop. Snelle levering en goede prijs
zie boven
Snelle levering en beste prijs.
Dank je wel Rony
Goed correct geleverd volgens afspraak
Het personeel heeft kennis van zaken en geeft duidelijk advies. Denken mee en helpen verder.
Dank je wel voor de mooie recensie.
Vriendelijke medewerkers, mooi assortiment maar volledig onbetrouwbaar qua afspraken nakomen. Op dit moment wacht ik nog op een levering van een douche waarvan ik nog enigszins begrip heb dat deze later geleverd wordt, maar vandaag zou ik een levering ontvangen die op voorraad in het eigen magazijn aanwezig was en waarover ik heel duidelijke afspraken heb gemaakt dit ook te ontvangen. Niks is minder waar. Niets geleverd vandaag…. Rhodos besteed deze levering uit aan een extern vervoersbedrijf en die leveren dus niet op het afgesproken moment. Uiteraard contact opgenomen met Rhodos. Die geven de schuld aan de vervoerder. Onzin natuurlijk. Neem gewoon je verantwoordelijkheid en regel dit. Gevraagd om dit voor te leggen aan de directie. De grote baas is toevallig pas over een maand terug van vakantie en de medewerkers begrijpen gewoon niet dat je dit, zelfs in deze tijd, niet kan maken. Kortom, onbetrouwbaar naar mijn mening en voor andere klanten wellicht goed om te weten voordat je iets aankoopt bij dit bedrijf.
Beste Robert, Het pakket is inderdaad 1 dag te laat geleverd, onze excuses hiervoor. Wij zijn in deze gevallen ook afhankelijk van onze transporteur, helaas hebben we dat niet in de hand.
De massagestoel is meer dan ik me had kunnen voorstellen. Een fantastische stoel waar je echt in kunt relaxen, niet alleen ik, maar mijn hele team van verpleegkundigen. Even in de stoel en je voelt je echt ontspannen. Als verpleegkundigen zitten we toch geregeld met pijntjes in de nek en rug of zere voeten van het vele lopen. Na 1 keer in de stoel voel je je al als herboren. Door de intense massage slapen veel collega's ook beter. Dit is de beste koop die ik heb gedaan, zeker omdat je direct resultaat voelt. De service was fantastisch van bestelling af tot aan het bezorgen. Het is een verademing om na een drukke dag te kunnen ontspannen in zo'n korte tijd in je eigen massagestoel. Geweldig!!!
Gea heeft perfect geholpen bij het uitzoeken van mijn massagestoel. Geen opdringerige verkooptechnieken, maar gewoon goed advies en alle tijd om uitgebreid te testen. De levering werd een week uitgesteld aangezien er i.v.m. vakantie en ziekte geen personeel beschikbaar was. Wat mij betreft geen probleem, helemaal niet omdat er duidelijk over gecommuniceerd werd. De bezorgers/monteurs waren accuraat, vriendelijk en beleefd. In bloedhitte zetten ze de stoel op zijn plek en monteerden ze deze. Geen makkelijke taak, maar ze bleven vriendelijk. Na afloop ruimden ze alles op en nu staat er een schitterende stoel die fantastisch werk doet. Ik kan het iedereen aanbevelen!
De flavia massage stoel is een aanrader. Jammer dat er geen duidelijke Nederlandse beschrijving en gebruiksaanwijzing bij zit. Ben binnen een week van spierpijn rug schouder en nek verlost. Voeten massage goed voor bloedsomloop voeten en benen.
Ik kocht online een Bestway zandfilterpomp bij Rhodos. Alles netjes geleverd, ik geloof zelfs een dag vroeger dan voorzien. Enkele dagen later bezocht ik de site opnieuw en zag ik dezelfde pomp €20,- goedkoper geprijsd staan. Ik vond dit een beetje zuur en stuurde een mailtje naar de klantendienst met mijn bevinding, zonder verdere verwachtingen, maar ik wou het toch graag even melden. Daags nadien kreeg ik een reactie terug dat het verschil zou worden bijgepast... Dat zien we bij ons in België niet snel gebeuren! Dit vind ik dan knap en eerlijk een zaak runnen. Tevens ook nog altijd tevreden met mijn pomp die doet wat moet. Thx Rhodos. Groet.
Wat een service, mailtje gestuurd omdat mijn bestelde artikel niet voldeed aan de beschrijving, 2 dagen later nieuw pakket toegestuurd gekregen met de juiste tabletten zonder discussie. Top
Vorige week een bestway zwembad besteld en een aantal vragen per mail gesteld. Binnen een uur antwoord op de mail met adviezen. Zwembad en toebehoren werd netjes en snel geleverd. Toen bleek dat niet alle onderhoudstabletten in de verpakking zaten heb ik een mail gestuurd. Weer netjes direct een reactie dat de tabletten worden nagestuurd. Wij raden Rhodos van harte aan!
Infrarood cabine gekocht die na installatie niet bleek te werken. Wat kan gebeuren natuurlijk. Hierop is direct alles in het werk gesteld door Rhodos om dit in orde te maken. Inzet van Gea Huisman van Rhodos wil ik specifiek benoemen. Makkelijk bereikbaar en altijd reactie op mail en telefoon. Cabine werkt nu perfect. Ondanks dat de cabine in eerste instantie niet werkte kan ik Rhodos zeker aanbevelen. In dit soort gevallen komt de kwaliteit en betrouwbaarheid van een bedrijf altijd bovendrijven.
Vorig jaar kochtten wij een zandfilterpomp van blue bay. Veel plezier van gehad. Tijdens het opzetten van ons zwembad dit jaar bleken wij een adapter kwijt te zijn geraakt. Deze was niet apart te bestellen, op heel internet niet. Intex paste er niet op. Na een mailtje naar Rhodos stuurden zij een nieuwe adapter toe en namen zij de kosten voor rekening. Ik kan alleen maar tevreden zijn toch?
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek