Zeer snel geleverd top
Alles snel en goed geleverd
Snelle levering en alles was er goedkoper dan op andere sites. (sommige artikelen 25% goedkoper dan bvb op bol.com)
Erg tevreden over de goede en snelle service.
Snelle levering, duidelijke communicatie en goed verpakt. Product zoals omschreven.
perfect
Hoes van voetsteun massagestoel was na twee jaar stuk, gebeld, mail gestuurd met foto. Dag erna een nieuwe hoes binnen gekregen!
Nog 5 dagen wachten en mijn spa zou geleverd worden, dat liep anders want toen was er ineens die allesverwoestende brand die het bedrijf platlegde. Ik werd gebeld en op de hoogte gehouden en er werd mij snel een voorstel gedaan voor een nieuwe spa. Oké, daar moest ik natuurlijk langer op wachten en dat wordt nog een keer verlengd, maar gisteren is ie op heel vakkundige wijze geplaatst en het grote genieten is begonnen. Tot nu toe steeds heel prettig contact gehad met de medewerkers van Rhodos. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen! Hier wordt hard en met hart voor de zaak gewerkt!
Met mijn 2 beste kameraden, waarvan er één kwispelt, bezochten wij Rhodos. Gea Huisman benadrukte dat viervoeter binnen mocht komen. Vriendelijk, enthousiast en op een ongedwongen manier vertelde ze veel waaruit haar accurate kennis bleek om ons vervolgens alleen te laten opdat we de roeitrainers konden ervaren. Ze kwam terug om te zeggen dat het Toen het regende vroeg ze of ik misschien het hondje nu wel binnen wilde laten? Gea was oprecht begaan. Fijn te weten dat ze niet enkel met de verkoop bezig was. Terwijl ik naar de aquaroeiers liep, werd ik afgeleid door en enthousiast over de massagestoelen. Met mams woorden in gedachten toen ik de ‘erfenis bij leven’ in dankbaarheid ontving: "Besteed het geld waar je echt blij van wordt", had ik besloten beide artikelen aan te schaffen. Ondanks een goede korting bleef het voor mij toch een groot bedrag. Gea raadde aan om er eerst goed over na te denken alvorens te beslissen. Wij hoorden dat een recente brand hun net opgeknapte pand tot op de bodem heeft afgebrand. Heftig om te moeten zien hoe jarenlange inspanning in enkele minuten teniet wordt gedaan. Godzijdank bleef het bij materiële verlies. Gea bleef tevens haar dankbaarheid uiten voor alle hartverwarmende (re)acties in al zijn vorm van mede-ondernemers. Ik was onder de indruk van Gea’s veerkracht. De knoop werd onderweg naar huis doorgehakt en ik had zeer veel geluk. De items werden de volgende dag door 2 vriendelijke heren bezorgd die ook nog eens een tafel naar een aangrenzende ruimte wilden tillen. Per mail vroeg Gea of alles naar wens is gegaan. Ik meldde een futiliteit, bekend bij de bezorger annex monteur en die vooralsnog niet haar aandacht behoeft. Haar reactie daarop heeft mijn oordeel over haar servicegerichte instelling, bevestigd. Mams ultieme gift is dat ik, na inspanning een passende ontspanning mag genieten. Ooit hoop ik te zien hoe de feniks is herrezen opdat Rhodos figuurlijk nog meer kan vlammen.
Afgelopen vrijdag langs Rhodos geweest voor een warmtepomp. Netjes geholpen en alles voldoet volgens verwachtingen. Aardige medewerkers die meedenken met jou ideeën.
Deskundige medewerkers, oplossingsgericht meedenken en uitstekende service! Dat zijn de kenmerken van Rhodos. Wij zijn een zeer tevreden klant met een heerlijk zwembad waar het water aangenaam verwarmd is dankzij de Pinguïn warmtepomp, die tevens een aanwinst is als decoratie in de tuin. Wij kunnen Rhodos dus in 1 woord omschrijven en dat is fantastisch!
Ik heb een warmtepomp gekocht, snelle reactie, snelle levering. Na aankoop nog een paar vragen online gesteld, heel snel en vriendelijk antwoord. Ik ben zéér tevreden.
Goede service, eerlijke prijs. Ook bij vragen snelle reactie via de mail gehad.
Goed bedrijf en super snelle levering
Bestelling ging goed product is top
Super zwembad pomp super stil en de levering super snel
Bestelling werd snel bezorgd. Geen poespas. Over mijn andere bestelling werd duidelijk gecommuniceerd, ondanks de brand die er was uitgebroken. Zeker een aanrader!!
Snelle levering , en eindelijk een uitstekende pomp voor mn zwembad
Snel geleverd en niet duur
Een zeer goede ervaring
Snelle levering ondanks dat ze net brand hadden gehad. En product doet het zoals omschreven.
Bestelling geplaatst, helaas heeft er die nacht een grote brand gewoekerd. Na 1,5 week een mail gestuurd over hoe en wat, een paar dagen later bestelling binnen super!
Het artikel heb ik online besteld en was goed verpakt en werd snel geleverd.
Ondangs de brand bij jullie toch gelijk bij jullie besteld en super snel ontvangen top service
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek