Top service, blij met resultaat

Je wordt heel goed voorgelicht en uiterst vriendelijk ontvangen. De behandeling gebeurt professioneel en het resultaat is precies wat ik gehoopt had.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij City Clinics. Het personeel is professioneel, vriendelijk en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De behandeling verliep soepel en het resultaat ziet er natuurlijk uit. Een aanrader!

Frons

Ik moest terug omdat er te veel beweging in de frons bleef. Helaas na de 2e keer ook nog.

Prima, mooie aanbieding

Gied advies, vriendelijke sfeer

Kundig advies, geen verplichting

Nu voor de 2e keer een botox behandeling gehad in Apeldoorn. Super tevreden zowel met het resultaat als met de service van het bedrijf. Enorm lief personeel en goede uitleg! Ik blijf een terugkerende trouwe klant.

Kundige en fijne medewerkers, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Al enkele jaren klant bij diverse locaties, overal uitermate vriendelijk geholpen. Er wordt ook goed meegedacht.

Botox

Ik heb Botox injecties gehad en resultaat is heel goed. Precies zoals ik het wilde.

Good result

I am happy with the result

Blij verrast door deskundigheid en resultaten

Voor de derde keer langs voor frons behandeling. De arts liet de vordering van de behandelingen zien. Super fijn om te leren hoe het werkt. 1,5 week later zei een vriendin........wat heb je de laatste tijd een meer open en vriendelijker gezicht gekregen. Ik antwoordde met een trotse glimlach: Gun jezelf ook eens behandeling bij City Clinics en ervaar het verschil zelf.

Goede communicatie

De arts kijkt goed naar de mogelijkheden. Geven duidelijk aan wat je wel en niet kunt verwachten. Geeft een gerust en prettig gevoel.

Word er goed behandeld en ben zeer tevreden Behandelingen zijn goed acties zijn geweldig Samenvatting blijf komen

Professioneel

Prima behandeling en after service

Awesome!

Vriendelijke medewerkers, warme ontvangst en zeer kundig. Wat ik vooral erg waardeer is dat er goed advies gegeven wordt en ik met een natuurlijke look weer naar buiten loop

Goede professionele service.

Ik heb altijd een vertrouwd gevoel bij jullie met goed resultaat.

Netjes, vriendelijk

Ben al jaren tevreden

veel last gehad van vochtophoping onder de ogen

Denk dat mijn lymfe systeem niet goed werkt, dus heb last van vocht onder de ogen. Dit gebeurde rond 2 weken na de botox

Super goed

Heel erg goed! Heb nog nooit problemen mee. Tot snel!

super,

super vriendelijk , goed advies , en een geweldig resultaat

Werd heel vriendelijk geholpen

Mooie en vriendelijke locatie met nette medewerkers.

Een warm welkom bij mijn eerste kennismaking!

Natuurlijk is zo'n eerste keer best wel spannend... Ik kreeg een warm welkom en werd meteen op mijn gemak gesteld. Na de rustige intake kwam er een behandeladvies waar ik me goed bij voelde. Alles viel reuze mee en ik ben blij met het resultaat, want ik kijk inmiddels minder boos haha ;-).

Mijn ervaring is super

Het is echt super Voel mijn eigen zelfvertrouwen En ze hebben met veel aandacht aan besteed Alvast bedankt hier voor

Vriendelijke mensen, met zeer veel ervaring. Ben prima op de hoogte gebracht betreffende de behandeling. Dus zeer tevreden.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen