Ja, dit is een beetje moeilijk. 't Is nog maar drie weken geleden.
En ik denk nu alweer vermindering te zien. Weet ik niet zeker.
In ieder geval zag 't er de eerste twee weken goed uit. Gisteren vertelde mij nog iemand dat hij me voor een jaar of veertig hield. Terwijl ik toch echt eenenzeventig ben....
Aardige mensen, ook beetje humor.
Vond 't prettig dat er,net zoals bij mijn vorige behandelaar, een canule werd gebruikt. Geen blauwe plekken,weinig zwelling. Ik vond,net zoals mijn vriend, die zat te wachten, de behandeling nogal langdurig. Vooral ook omdat er maar 3 ml. is ingespoten, i.p.v. 4,5 ml. bij mijn vorige behandelaar.
Ik vind dat jullie dergelijke vragen beter een paar maanden na de behandeling kunnen stellen. Dan wordt er gezegd dat er meer collageen wordt aangemaakt. Nou, dat heb ik nog nooit meegemaakt. 't Resultaat wordt ,naarmate de maanden verstrijken, al leen maar minder. Dus dit is een beetje vroeg..
Ik heb overigens een klacht ingediend tegen mijn vorige behandelaar omdat die me niet wilde helpen vanwege m'n medicijnen. Allemaal onzin. Gelukkig hebben jullie me wel kunnen helpen. Ik gebruik al meer dan twintig jaar fillers en heb er,ondanks m'n vele medicijnen, nooit last van gehad. En dan wordt ik ineens geweigerd vanwege m'n medicijnen. Jullie zijn wat duurder,maar ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Zoals al gezegd: stel me de vraag na een aantal maanden. Maar tot nou toe tevreden.