ik ben blij met mijn resultat

Altijd perfecte service

Komen hier al geruime tijd en zijn zeer tevreden over de geboden kwaliteit , service en prijs

Word er super en vriendelijk geholpen En je krijg waar voor je geld Ze doen precies wat jij wil en dat vind ik zeer belangrijk . Nogmaals word er super goed geholpen

Zeer bekwaam

Fijne ontvangst en ze weten wat ze doen. Ga er altijd met een gerust hart heen .

Kundige arts en prachtig resultaat, zeer tevreden

Goede intake, uitleg en advies. Na 2 dagen al zichtbaar resultaat van de botulinetoxine (fronsrimpel en wenkbrauwlift). Kom zeker graag terug over een maand of 3 en dan zijn ook de kraaienpootjes aan de beurt.

Hele goede ervaring

Heel goed

Zeer fijne ervaring

Ik ben op een professionele en vriendelijke manier geholpen in een onwijs prachtige kliniek, en het resultaat is perfect!

Niet zo aangenaam

Moest ineens van te voren af rekenen wat normaal nooit het geval is . En dat omdat ik voor 1 zone kwam met gratis wenkbrauw lift en er werd geadviseerd dat het beter is om twee zones te kopen. Antwoord van mij je bent altijd duurder uit als er wordt geadverteerd. Klantvriendelijkheid was op dat moment ver te zoeken ( assistent) . Mijn wenkbrauwen zijn gaan hangen na de Botox, ik kwam er altijd metplezier maar ga er nu niet meer heen.

Netjes en correct

Keurige behandeling met nette en correcte mensen en artsen.

Uitstekebd

Goede uitleg, fijne arts

Werken op tijd, altijd even vriendelijk en professioneel

Gewoon geweldig!

Heel professionele mensen.Dr. David Shah echt een uistekende arts!ze stellen je echt op je gemak en je krijgt uistekende informatie.Ook fijn dat je er zondag terrecht kan. Resultaat echt geweldig.

Super goed behandeld

Je wordt vriendelijk ontvangen en wordt voor je duidelijk uitgelegd en tijdens behandeling vertel ze wat ze gaat doen wel zo prettig ik hoef daar niet ergens anders en ze zitten ook nog in mijn stad dus geen lange rij uren

Prettig

Fijne locatie (goed betaalbaar, makkelijk parkeren), ontvangst is uiterst hartelijk en arts was uitstekend.

Aardig en deskundig

Fijn dat je online een afspraak kunt boeken.

Forehead Botox

It was easy and comfortable the nurse was kind and excellent i hope to make offer on Botox in soon future

Zeer professioneel

Nog nooit eerder had ik Botox gedaan en was gaan zoeken op Google. Zag een mooie aanbieding voorbij komen en zag veel positieve reviews. Op de locatie in Leeuwarden ben ik netjes ontvangen. En goed geholpen. Er werd goed meegekeken met wat ik graag wou en wat daarvoor nodig was. Super blij met het resultaat, en direct een volgende afspraak ingepland.

Is goed en vriendelijk

Goede uitleg

Zorgvuldig, snel, bekwaam, vriendelijk

De service is goed, vriendelijk geïnteresseerde en vakkennis. Advies is altijd eerlijk. Het resultaat is nog nooit tegengevallen.

Netjes en zorgvuldig.

Er werd ruim de tijd genomen. Zorgvuldig en secuur. Optimaal resultaat zou pas na 3 maanden zichtbaar zijn maar ik zag al gelijk 'n mooi resultaat.

uitstekend

Er wordt goed geluisterd en geadviseerd

Erg prettig

dikke 10

aandacht geduld uitleg en geweldig resultaat! geholpen in den bosch door Marleen

Zeer prettige en vriendelijke service.

Fijne mensen, vriendelijk, kundig.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen