Top!

Super ontvangen, goed advies en erg blij met het resultaat!

Niet best

De nazorg instructies werden niet besproken , omdat ik al eerder bij een andere kliniek was geweest, dus dat vonden ze niet nodig. De behandelaar had trillende handen, tijdens het injecteren brak de naald af en kwam de botox in m’n oog. Vervolgens deed ze me heel veel pijn aan een kant (kraaienpootjes) en een paar dagen later trok m’n oog helemaal. Ik betwijfel of deze mevrouw een medische achtergrond heeft. Ze hadden een mooie aanbieding, maar zo blijkt maar weer; goedkoop is duurkoop, ik ga hier niet meer heen.

Echt goed

De artsen hebben goede ervaring en zijn zeer meewerkend,behulpzaam, vooral Dr. Ebony

Prima behandeling goede uitleg

Na behandeling elders toch overgestapt naar City Clinics, naar volle tevredenheid prettige benadering respect voor het gene je vraagt en serieus antwoorden en adviezen.

De laatste keren toch niet zo blij

Goede service, altijd vriendelijk, laagdrempelig, makkelijk afspraak in te plannen..toch de laatste keren Niet het resultaat wat ik gewend ben van city clinics..begonnen in 2017 bij een top arts, na de verplaatsing van deze arts nooit meer het resultaat van destijds behaald.. Mijn ontevredenheid wordt echter wel serieus genomen en uiteindelijk opgelost maar een ontevreden gevoel blijft, terug moeten komen voor nabehandeling, mooi dat die service er is, maar vind het wel vervelend en weet ook dat het niet nodig zou moeten zijn..

Zeker voor herhaling vatbaar

Er wordt eerlijk uitgelegd wat er kan zodat je ook niet teleurgesteld bent . Binnen de mogelijkheden wordt er optimaal verschil bereikt . Ik ben 56 jaar en heb zowel in Japan als in NL mij later injecteren met fillers neus / wang / kin area en het is bij City clinic bij de mannelijke dokter op Vrijdag waar ik het meest tevreden ben .

Ik ben erg tevreden over de uitleg, behandeling en het resultaat!

Ik heb de hele behandeling zeer prettig ervaren.

Ik ben erg tevreden over de behandelingen.

Zeer goeie personeel. Ik ben erg tevreden en ik raadt het aan iedereen.

Ben heel goed ontvangen. Ook alles goed uitgelegd. Zeer tevreden, zal zeker nog een keer terug komen

Zeer vriendelijke mensen

Vriendelijk, kundig, respectvol Alleen de ingang en behandelkamer mogen wel wat gezelliger ingericht worden

Veilig en vertrouwd

Als ik kom dat weet ik dat ik kundig geholpen wordt en dat geeft een vertrouwd gevoel. De artsen zijn geduldig, kundig en vriendelijk en rustig, er is ruimschoots tijd voor vragen en ze helpen je ook rustig.

Super ervar

Goede eerlijke duidelijke uitleg Mooi resultaat

Netjes, goed en vlot geholpen

Super kliniek

Zijn allemaal zo ontzettend aardig en kundig. Nemen geen risico plannen liever opnieuw in. Dit schept veel vertrouwen.

Goede uitleg

Voelde me heel welkom en ben heel blij met het resultaat

Een warm en professioneel welkom en een heel mooi resultaat.

Goede zorgzame dames

Prettig telefoon contact. Snelle mogelijkheid van behandeling. Aardige dames, duidelijke uitleg. Nette behandeling.

Zeer tevreden.

Toppp

Ik was niet tevereden

Op 7 januari ben ik naar uw centrum gekomen voor een botoxbehandeling van mijn wenkbrauwen. Helaas heeft een slechte injectie ervoor gezorgd dat mijn rechterooghangend werd, wat duidelijk zichtbaar was tijdens een belangrijke feestelijke gelegenheid waar ik aan deelnam. Iedereen merkte mijn vermoeidheid en het hangen van mijn oog op, en ik was hier erg verdrietig over.

Plezierig goede uitleg ook ivm nazorg

EMPHATIES ,EFFICIËNT, GOEDE INFORMATIE.

Goed behandeld.

Vriendelijk ontvangen, en een goede arts. Alles werd duidelijk uitgelegd.

Professioneel en geeft heel goed advies.

Ontzettend lieve arts

Hele fijne ervaring en hele lieve arts die mij heeft behandeld

Heel tevreden

Je wordt goed ingelicht. De arts werkt netjes en hygiënisch. Ik ben zeer tevreden. De behandelruimte is wat klein, maar doorgaans ben je maar kort binnen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen