Goede duidelijke uitleg en een goede behandeling gehad.

Ik kon snel terecht. De arts gaf me een duidelijk uitleg en wat de mogelijkheden waren. Ik ben tevreden over de behandeling.

Zeer prettig

Hele aardige arts en vakkundig. Laagdrempelig vergeleken met andere klinieken in oud zuid.

Altijd vriendelijk en eerlijk advies!

Altijd vriendelijk geholpen en geadviseerd in Hilversum. Prima prijs/kwaliteit verhouding en af en toe ook nog een leuke aanbieding. Ik ben fan!

Zeer vriendelijk en bekwaam

Super ik mocht terugkomen na minder resultaat de eerste x zonder bijbetaling 2de x hogere dosis genomen Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk alsmede klantgericht

Goede uitleg!

Goede uitleg van behandeling, voor en nadelen, rustig en veilige omgeving. Vertrouwen in de behandelend arts

Goed !

Goed en dichtbij . Maar Faceland heeft betere aanbiedingen ….

Ik ben goed voorgelicht wat er ging gebeuren en vriendelijke mensen. Ik ben aan een fronsrimpel geholpen en heel erg tevreden.

Mijn ervaring in eén zin is dat bij deze arts Dr,E,Sylejmani de beste behandeling geeft en goede adviesen geeft. Zeer tevreden over deze arts ! Apeldoorn Bedankt

Heel tevreden over deze kliniek

Heldere communicatie, deskundigheid en gastvrij

Professionele behandeling

Altijd een hele professionele en vriendelijke behandeling. De arts denkt mee en helpt me met minimale impact de beste versie van mezelf te worden

1 ste afspraak gehad eind December lipfiller ik ben zo blij met het resultant!

Nogmaals zeer blij met het resultaat ik had 2 ml laten I spuiten ik kan nou zeggen na wat weekjes amazing! de arts is amazing hoe ze het heeft gedaan ik ga in februari in bergrn op zoom voor de lipflip erbij en mischien nog wat filler erin hier en daar , 2 vakkundigen toppers ! Groetjes Jackie leeftijd 46

Fijne en duidelijke uitleg

Alles wordt erg goed uitgelegd en ook zo natuurlijk mogelijk gedaan. Zeer professioneel.

Prettig en duidelijk

Duidelijke uitleg en eerlijk.

Blij mee

Vriendelijke ontvangst Zeer goed advies Blij met het resultaat

Rustige sfeer, ze nemen echt de tijd voor je, aardige mensen!

Ik ben er nu al een paar keer geweest en elke keer is het een prettige ervaring: hoe ze met je omgaan, tijd voor je nemen, adviseren. En ook de behandeling zelf is op een rustige manier.

Mijn eerste ervaring was prettig, ontspannen, gemoedelijke sfeer en gesprek

Zie hierboven…. Ik heb maar 1 ervaring die ik kan delen, voorheen ging ik naar een andere clinic. Mijn 1e ervaring was zoals hierboven aangegeven. Ik ga zeer zeker nogmaals een afspraak inplannen bij deze clinic in Breda! Mvg Jacha

Wordt naar je geluisterd

Ontspannen sfeer, goed geadviseerd.

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers Ik kom hier graag

Heel fijn

Ik ben heel fijn geholpen in BOZ , alles uitgelegd, rustig en zeer vriendelijk

Redelijk

Ik had een RRS® HA Eyes behandeling laten doen. 4 keer herhaald. Bij het informatiegesprek is mij niet duidelijk verteld dat deze behandeling minimaal 4 keer herhaald moest worden. Na behandeling 1 werd mij dit pas duidelijk. Toen heb ik het afgemaakt had de eerste investering immers al gedaan. Elke behandeling was er een andere arts die ook steeds een andere manier van behandelen had (op en andere manier prikken) en ook steeds ander advies ga. Wel koelen, niet koelen, 2 keer per dag smeren, meerdere keren per dag smeren. Al met al niet erg professioneel. Ook heeft de behandeling mij niet gebracht wat Ik er van gehoopt had. (en wel was verteld) Al met al voor mij geen geweldige ervaring, ik zal het niet snel aanraden

Geen goede ervaring

Kwam twee keer voor baby botox. Ging één keer redelijk. Laatste keer nauwelijks verschil met hoe mijn voorhoofd eruit zag. Weet dat baby botox mimiek laat, maar na ervaring andere klinieken teleurstelling voor 75 euro. En dan is dat veel geld. Lijkt goedkoop, maar uiteindelijk.. Ga nu verder kijken. Helaas. Denk er goed over na...

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Geweldige kliniek en professioneel personeel. Ik raad het aan!

Geweldige kliniek en professioneel personeel. Ik raad het aan!

Ik ben blij

Goed geadviseerd en blij met het resultaat

Heel vriendelijk En zowel prijs als kwaliteit

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen