Zeer goede uitleg van hoe en wat de behandeling inhoud. Stap voor stap uitleg wat ze gaat doen tijdens behandeling. Leuke en zeer vriendelijk mensen. Kom zeer zeker nog een keer terug
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Prettige mensen en goede uitleg wat er gaat gebeuren. Helemaal top. Groetjes Frits
Vriendelijk ontvangen door arts Nicky en gastvrouw. Bezocht City clinics voor mijn fronsrimpel. Super goed resultaat.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Hele fijne sfeer en arts, mooi concept waarbij je binnen 14 dagen kan reageren mocht je niet 100% tevreden zijn.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Ik was de tweede keer bij City Clinics en had duidelijk aangegeven wat ik wilde. Ik had echter een andere behandelaar die niet naar mij luisterde. Ik moest iets anders doen dan ik wilde en dat weigerde ik. Het vervolg was dat hij me waarschuwde dat de behandeling geen zin zou hebben. Ik vond de behandeling erg summier, en merkte bij het afrekenen dat dit ook niet de behandeling was die ik gevraagd had. Ik heb toen maar even gekeken of het wat zou doen, maar na een paar weken zag ik geen effect. Toen heb ik gebeld en ik kreeg een nieuwe afspraak aangeboden bij mevrouw de Ruiter, die mij al eerder tot mijn grote tevredenheid behandeld had. Zij heeft goed naar me geluisterd, en alsnog de behandeling gegeven die ik in eerste instantie wilde. Bij het afrekenen een verassing: ik hoefde niet te betalen! Een hele goede service dus, hier ga ik zeker vaker komen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Zowel het resultaat als de service zijn top! Je hebt altijd eerst een gesprek over je wensen waarbij ze je eerlijk advies geven. Ze zullen nooit zomaar iets doen als ze er niet zelf achter staan. Je wordt goed ingelicht over wat de behandeling inhoudt en daarin stap voor stap meegenomen. Ook vertellen ze duidelijk wat eventuele bijwerkingen zijn, waar je rekening mee moet houden na de behandeling en je mag terugkomen als er nog iets niet helemaal naar wens is. Kortom: ontzettend tevreden!
Behandeling voor een goeie prijs. De after care is slecht. Botox laten zetten frons en marrionet-lijnen. Bij City Clinics den haag Juliana van Stolberglaan. 3 weken later terug omdat mond scheef staat. Ongeïnteresseerde en arrogante houding bij het korte consult. Totaal niet serieus genomen. Ratelt "veeg straatje schoon" verhaal af en heeft het over "de/ een" behandeling (mondhoeklift)... Die ik helemaal niet had gehad. Klacht niet gelezen! " Over 3 weken moet het weg zijn" was de oplossing!
Er werd echt de tijd genomen voor me
Het was weer zo voorbij!
Goede voorlichting zorgvuldige behandeling, aardige arts en assistente. Het resultaat is meer dan ik verwachtte, ben er blij mee.
Altijd tevreden en als niet dan is er altijd een oplossing om de cliënt tevreden te stellen!
Ik ben goed geholpen en goed geïnformeerd. Ik raad deze kliniek aan! het zijn ervaren deskundige artsen! Ik zal zeker terug komen.
De fillers zijn heel mooi in de nasolabiale plooien gezet, maar in tegenstelling tot eerdere keren heb ik geen icepack gekregen na de behandeling. Daardoor heb ik nog twee weken met een lelijke bloeduitstorting bij mijn mondhoek gelopen waar blijkbaar een canule niet helemaal goed was ingebracht.
Hartstikke tevreden met de behandeling
De 1e prophilo behandeling verliep goed, weinig last ondanks dat de behandeling niet prettig is. De vloeistof werd rustig ingespoten en daarna ook snel herstel. De 2e behandeling die 6 weken later gepland stond liep helaas minder. Het leek alsof ze haast had, dit was ook een andere dame. Het bloedde ook (kan gebeuren) maar toen ik de volgende ochtend wakker werd was ik bont en blauw (vooral mijn kin) Iets wat ik niet verwacht had. Vervolgens heb ik nog een volle week met blauwe plekken rond gelopen. En het resultaat? Ik merk weinig/geen verbetering van mijn huid. Erg jammer want ik las veel positieve verhalen, de ingreep zelf is ook niet goedkoop, dus zonde van het geld.
Ik kom al ruim 10 jaar bij City Clinics en elke behandeling is fijn verlopen. Mooie resultaten tegen zeer gunstige prijzen.
Ik heb een botoxbehandeling voor mijn fronsrimpel gehad en ben vriendelijk en deskundig behandeld. Ik ben heel tevreden.
Iedere keer een andere arts. Steeds opnieuw uitleggen wat je fijn vind en een paar keer nu niet tevreden. Twijfel om naar een ander te gaan na bijna 10 jaar.
Gesprek ging vlot en aardige kundige medewerksters !
Uiterste vakbekwaamheid, vriendelijk en vooral eerlijk.
Mooie kliniek in Ede, vriendelijke behandelaar, eerste keer Botox lipflip. Aangegeven dat ik geen volle lip wilde hebben zodat het niet echt op zou vallen. Dit is supergoed gelukt! Een subtiele verandering waar ik heel blij mee ben.
Goede locatie, makkelijk bereikbaar. Vroendelijk ontvangen, professionele behandelaren die weten waar ze het over hebben. Van te voren open en eerlijk gesprek waarin alle verwachtingen en uiteraard wat haalbaar is wordt besproken. Je wordt op je gemak gesteld en stap voor stap uitgelegd wat er gedaan wordt Super vriendelijk, er wordt zelfs een icepack meegegeven voor onderweg. Toppertjes Tot snel weer
De voorbereiding en voorlichting was goed. De behandeling was uitstekend , de arts vertelde precies wat er ging gebeuren. Nabehandeling en controle was ook naar tevredenheid .