was prima

Rustig en de tijd nemend en goede voorlichting.

Klantvriendelijk

Goed resultaat

goede resultaat

Makkelijk afspraak in te plannen op korte termijn. Leuke aanbiddingen. Prikjes zijn wel pijnlijk, maar wel snel gedaan en binnen 15 min weer buiten.

Kundige arts, goede uitleg, sympathiek-& eindresultaat is prachtig. Ik kom weer terug! Groetjes Monique

betrouwbaar en goed

altijd keurig ontvangen en tevreden over de behandelingen

Goede behandeling,te korte tijd

De behandeling was goed en duidelijk, ik ging voor de lipflip behandeling kreeg kort uitleg wat mogelijk was en werd meteen behandeld. Dit vond ik zelf nogal vlug gaan allemaal omdat je niet een sierraad koopt je laat iets aan je gezicht doen..en omdat dit mijn allereerste keer was had ik misschien wel behoefte aan iets meer tijd en uitleg.

Zeer servicegericht

In het filiaal aan de St Jorislaan zijn ze zeer service gericht: 1. kopje koffie (espresso) en ongevraagd zelfs een heerlijk glaasje water er bij gekregen 2. advies gekregen om terug te komen over 2 weken ivm mijn twijfel over het resultaat 3. en bij nacontrole inderdaad een goede uitleg en nog gratis 7 eenheden gekregen 4. nieuwjaarsviering van het land van de assistente besproken: zeer interessant en leerzaam

Great expiereience

Nice and educatet staff! I felt very comortable during my First Botox treatment.

Deskundig en betrouwbaar

Na een deskundige uitleg van de arts heb ik een professionele behandeling gekregen! Tot binnenkort.

Duidelijk

Er wordt duidelijk aangegeven dat als iets niet nodig is om te behandelen, je dan ook beter even kunt wachten. Ik vind dat wel heel eerlijk naar de cliënt toe.

Kundige artsen

Er wordt goed geluisterd en vakkundig gedaan wat je wilt

Top!!

Mooi resultaat fijn geholpen

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het onthaal verliep heel vlot. Vriendelijke mensen.

Ik ben heel tevreden

Super aardige arts, heel rustig voelde op mij gemak.

Aardig, goed uitgelegd, mooi resultaat.

Te veel botox waardoor mijn oogleden hangen

Er is direct teveel ingespoten tijdens mijn allereerste botox ooit. Oogleden die hangen, met kleine ogen waardoor mensen echt letterlijk aan me vragen of ik heel moe ben. Beter om de eerst keer voorzichtig een kleinere hoeveelheid te injecteren en eventueel bij nacontrole toe te voegen. In plaats van mooier ben ik lelijker geworden. Dat is niet de bedoeling natuurlijk. Ook moet ik iedere keer best lang wachten voordat ik aan de beurt ben. Mensen die er werken zijn wel heel vriendelijk!

Heel vriendelijk en alle tijd voor uitleg

Ik laat regelmatig mijn Botox bijwerken bij city clinics en ik ben zeer tevreden. Meiden zijn super vriendelijk en adviseren je waar nodig en niet onnodig bedoelde adviezen dat is prettig.

Echt een aanrader

Goed en professioneel!

Professioneel

Vriendelijk, geduldig, goede uitleg.

Tevreden

Ik ben nu 2 maal in Den Haag geweest bij dezelfde arts. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke en kundige medewerkers, hygiënische praktijk. Kom graag weer terug.

Vriendelijk, professioneel en efficiënt

Een behandeling bij City Clinics is een prettige ervaring, mede door het vriendelijk en professioneel personeel. Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat de behandeling zo efficiënt mogelijk gebeurt en dat alles in een uiterst steriel, maar toch ook gezellige ruimte. Zelf kom ik al jaren bij City Clinics en dat blijf ik doen ook

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de behandeling!

Werd super lief ontvangen en de uitleg was duidelijk leuke mensen

Goed en eerlijk

Perfect snel correct goede uitleg

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen