Jammer

Ik kom speciaal naar city clinics voor Frédéric. En dan ineens is daar iemand anders ik heb geen vertrouwen in het botox spuiten omdat dit vaker mis is gegaan en eindelijk had ik iemand die me dit wel kon geven en is zei van de 1 op de andere dag weg.. Dus waar ik voorheen heel tevreden was vind ik het nu een beetje jammer

Hun werk is professioneel en snel

Ik ben eigenlijk op consultatie gegaan, maar ze waren zo professioneel en maakten snel een afspraak dat ik echt tevreden ben met het werk dat ze voor mij hebben gedaan. Botox in plaats van wenkbrauwfronsen en lipfiller

Helemaal prima.

Ik kom inmiddels al ruim 4 jaar bij City Clinics en heb tot nu toe nog nooit een slechte of minder goede ervaring gehad. Mensen zijn altijd even professioneel, vriendelijk en gastvrij. Geen overbodige luxe qua inrichting zorgt voor laagdrempeligheid voor iedereen die binnenkomt. En het is er schoon en netjes. Wat wel wennen is, is dat je vrijwel nooit door de zelfde arts behandelt wordt, je bouwt dus geen band op en dat is jammer. Als je daar eenmaal aangewend bent is er ook niks mis mee. De procedure van de behandeling is bij iedere arts het zelfde.

Zeer vriendelijke en lieve mensen die er werken

Ga nergens anders heen

Gehaast en niet voldoende aandacht

De behandeling vond plaats in een kliniek in Amsterdam. Ik vond de sfeer en de werkwijze niet prettig.

TOP!

Vriendelijke ontvangst. Goede adviezen en tips gekregen voor alle vragen. Heel fijn was dat. Zeker een aanrader, vooral ''Zahra''.

Enorme aanrader, oprecht advies!

Een enorme aanrader, geven oprecht advies waar ik achteraf heel blij mee ben geweest. Prohfilo heeft mijn huid enorm goed gedaan ipv fillers te gebruiken, zo de behandelingen optimaal te combineren met mijn leeftijd. Heel blij met dit team!

Snel en vakkundig geholpen.

Ik werd leuk ontvangen door de behandelend arts en hij werkte snel en vakkundig. De laatste ster ontbreekt doordat het in het filiaal in A'dam Zuid aan sfeer ontbreekt, beetje kelder gevoel.

Professionele mensen, goed en duidelijk advies. Spuiten en wachten dan eerst op resultaat om te zien of er nog meer bij moet. Dit werd kosteloos gedaan indien nodig. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat.

Vriendelijk en kundig

Ze stellen je op je gemak en geven advies.

Snel en vakkundig geholpen

Fijne ervaring. Goede behandeling, fijne benadering van cliënten.

Verschillende klinieken gehad. En nu al sinds een tijdje vaste klant bij CityClinics. Ik ben altijd erg blij met de service en het eind resultaat.

Great results!

I'm pleased with the results of my treatment. My doctor is always very attentive and competent.

Laatste keer had ik een dokter waar ik zeer tevreden mee ben.

Het voelde goed en ik had vertrouwen heel belangrijk.

Goede en duidelijke uitleg

Deskundige en zeer prettige behandeling!

Een fijne intake gehad, met daarop volgend een deskundige behandeling, waar ik zeer tevreden mee ben!

Klacht fijn opgelost door Cityclinics

Ontevreden

De assistente bepaalt de behandeling en niet de arts.

Vakwerk

Ze nemen goed de tijd voor je.

Laatste keer prima

Ik ben in den haag geweest… vriendelijke vrouw die de tijd nam en ook rustig prikte + dat het haar vaste plaats is… ik vind het wisselen van artsen niet fijn!! En dat gebeurt in Zoetermeer ….zij kon een hoop uitleggen.

Word altijd goed en vriendelijk geholpen Als ik vragen heb krijg ik altijd goed antwoord

Ga zo weer.

Vriendelijke medewerkers en arts!

Een zeer bevredigende service. De dokter en het personeel zijn erg vriendelijk

Meestal goed maar laatste keer 3 weken blauw/gele plekken in gezicht

Normaal heb ik regelmatig wel een blauw plekje waar de Botox naald erin is gegaan. De laatste keer echter is er wellicht volledig misgeprikt. Want het werd dik en blauw. En na 3 weken geel…. Het leek of ik een blauw oog geslagen was! Niet zo blij mee.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen