Aanrader

Elke keer weer blij met het resultaat !

Altijd goed en netjes geholpen. Luisteren naar wat je wilt. En geven goede raad

Gewoon perfect

Top resultaaten!

uitstekend!

Het is altijd een warm bad; je wordt hartelijk welkom geheten bij je naam en de uitleg en bhandelingen zijn uitstekend en op tijd!

Professioneel werk & kundig advies

Ik ben tevreden met de behandeling die ik heb gedaan.

Ik ben blij en tevreden met de botox behandeling en met de dochter ook. De dokter die ik de behandeling kreeg is vriendelijk en professioneel. Top!

Blij met het resultaat

Goede ervaring, blij met resultaat.

Goede behandeling.

Deskundig en vriendelijk

Prettige behandeling. Deskundig en vriendelijk

Weer heerlijk stressless de feestmaand door .

Zo als altijd de beste werkende botox voor mij voor een kadoprijs ..

Professionele mensen, goede en vriendelijke uitleg.

Ik word altijd vriendelijk geholpen, er wordt met mij een behandeling besproken en ze doen het in goed overleg. Er wordt me niets opgedrongen een dat vind ik fijn.

Professioneel en kundig

Word altijd heel vriendelijk ontvangen. Voordat de behandeling plaats vindt kijkt men altijd even goed naar de behoefte. Fijn dat er meegedacht wordt, heel professioneel en kundig

Zeer goed behandeld worden.

Ligt aan d behandelaar

Eerste 2x bij leuke vrouw geweest die goed uitlegde wat ze deed, tevreden! De keren erna behandeld door ander en niet zo tevreden. Mijn frons was al snel weer terug en van deze 2e lipflip ook niks gemerkt behalve dat het zetten ervan nu pijnlijk was

Altijd netjes en vriendelijk geholpen

Hele fijne 1e ervaring

Vriendelijk, ik werd goed geadviseerd en er werd naar mijn wensen geluisterd. Over paar maanden ga ik weer.

Heel slecht!!!

Botox kin is verkeerd geprikt en ik loop al weken met een scheve mond en bijt regelmatig mijn wang stuk bij het eten. Vreselijke misser

Voor herhaling vatbaar

Het was de eerste keer bij City clinics. De wachtkamer was wat fris en persoonlijk vind ik een kop koffie wel fijn als je even mag wachten. De ontvangst van de arts was hartelijk maar ook zakelijk. Dat vind ik erg fijn. Ik wist wat ik wilde en kreeg advies over mijn vraag. Ik kom zeker terug.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Alles naar wens verlopen. Geduldig uitleg gekregen, denken met je mee. Behandeling goed en snel verlopen dank je wel

Professioneel

Alles dik in orde

Prima service. Uitleg duidelijk. Vriendelijke mensen. Enige min puntje is dat er steeds andere mensen zijn.

Super tevreden

Ben nu al twee keer in Venlo bij Said geweest en was de eerste keer erg verrast door de vriendelijkheid en zeker ook de ervarenheid. Niets opdringen, enkel goed advies, ook de tweede keer dezelfde goede ervaring. Super mensenarts

Zeer prettige arts en uitstekend resultaat

Ik ben nu een paar keer bij city clinics in Haarlem geweest. De arts neemt alle tijd voor je, legt het goed uit en heeft een heel secure en rustige werkwijze. Ik heb zowel Botox als filler bij city clinics Haarlem gedaan en over allebei heel tevreden. Het is heel natuurlijk maar wel echt mooi en een verbetering.

Altijd top

Altijd een topper. Aanrader.

Feel that I am in good hands

I have my all treatments done by Sven Goetstouwers and I am always happy with the result. Not only I have full trust in Sven’s competence, but it is a great fun to socialize with him Galina

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen