Deskundig en vriendelijk

Prettige behandeling. Deskundig en vriendelijk

Weer heerlijk stressless de feestmaand door .

Zo als altijd de beste werkende botox voor mij voor een kadoprijs ..

Professionele mensen, goede en vriendelijke uitleg.

Ik word altijd vriendelijk geholpen, er wordt met mij een behandeling besproken en ze doen het in goed overleg. Er wordt me niets opgedrongen een dat vind ik fijn.

Professioneel en kundig

Word altijd heel vriendelijk ontvangen. Voordat de behandeling plaats vindt kijkt men altijd even goed naar de behoefte. Fijn dat er meegedacht wordt, heel professioneel en kundig

Zeer goed behandeld worden.

Ligt aan d behandelaar

Eerste 2x bij leuke vrouw geweest die goed uitlegde wat ze deed, tevreden! De keren erna behandeld door ander en niet zo tevreden. Mijn frons was al snel weer terug en van deze 2e lipflip ook niks gemerkt behalve dat het zetten ervan nu pijnlijk was

Altijd netjes en vriendelijk geholpen

Hele fijne 1e ervaring

Vriendelijk, ik werd goed geadviseerd en er werd naar mijn wensen geluisterd. Over paar maanden ga ik weer.

Heel slecht!!!

Botox kin is verkeerd geprikt en ik loop al weken met een scheve mond en bijt regelmatig mijn wang stuk bij het eten. Vreselijke misser

Voor herhaling vatbaar

Het was de eerste keer bij City clinics. De wachtkamer was wat fris en persoonlijk vind ik een kop koffie wel fijn als je even mag wachten. De ontvangst van de arts was hartelijk maar ook zakelijk. Dat vind ik erg fijn. Ik wist wat ik wilde en kreeg advies over mijn vraag. Ik kom zeker terug.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Alles naar wens verlopen. Geduldig uitleg gekregen, denken met je mee. Behandeling goed en snel verlopen dank je wel

Professioneel

Alles dik in orde

Prima service. Uitleg duidelijk. Vriendelijke mensen. Enige min puntje is dat er steeds andere mensen zijn.

Super tevreden

Ben nu al twee keer in Venlo bij Said geweest en was de eerste keer erg verrast door de vriendelijkheid en zeker ook de ervarenheid. Niets opdringen, enkel goed advies, ook de tweede keer dezelfde goede ervaring. Super mensenarts

Zeer prettige arts en uitstekend resultaat

Ik ben nu een paar keer bij city clinics in Haarlem geweest. De arts neemt alle tijd voor je, legt het goed uit en heeft een heel secure en rustige werkwijze. Ik heb zowel Botox als filler bij city clinics Haarlem gedaan en over allebei heel tevreden. Het is heel natuurlijk maar wel echt mooi en een verbetering.

Altijd top

Altijd een topper. Aanrader.

Feel that I am in good hands

I have my all treatments done by Sven Goetstouwers and I am always happy with the result. Not only I have full trust in Sven’s competence, but it is a great fun to socialize with him Galina

Geweldig vriendelijke

De ervaringen is goed Goede uitleg Wat gaat gebeuren

Mooi resultaat

Wederom prettig geholpen met mooi resulaat. Kan er weer even mee vooruit.

Prettige mensen en sfeer

Ik vind dat er een prettige en vrije sfeer heerst. Aardige mensen en behulpzaam en vandaag een heer getroffen die ook alles duidelijk uitlegt en het waarom iets op die manier gedaan wordt.

Geweldig!

Super tevreden!

profecioneel en aardig personeel

zie bovenstaand

Super blij met het resultaat

Ik ben de eerste keer alleen voor de fronsrimpel gegaan, maar dat beviel zo goed dat ik ook mijn voorhoofd erbij heb gepakt. Het resultaat is super snel zichtbaar bij mij (de volgende dag al). Het blijft ook lang zitten.Bij mijn vorige kliniek was het resultaat niet optimaal. Dus ik ben blij. :) (en dat voor een betere prijs). Daarnaast is er altijd snel een plekje vrij. Dus ik kom zeker terug. :)

Klantvriendelijk ze luisteren goed naar je wensen!! Ze zijn ook heel eerlijk waar ik van hou!! Vertellen precies wat wel en niet kan of niet verantwoord is!!

Fantastisch en goed resultaat

Wordt goed meegedacht