Prima, vriendelijk en duidelijke uitleg.

Goede informatie geven

Goede informatie voor dat de behandeling starten. Zorgvuldigheid.

Super arts mer mooi resultaat

Meerdere keren bij city clinics Haarlem geweest. De arts neemt de tijd voor je, is heel vakkundig en bereikt een mooi resultaat. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug

Heel goed, erg fijn geholpen.

Fijne ervaring, vriendelijke artsen en medewerksters, die je ook een goed en eerlijk advies geven.

Professioneel en goed resultaat

Erg fijne clinic met vriendelijke professionals. Je voelt je op je gemak gesteld. Ben erg tevreden over de resultaten. Netjes maar niet opvallend, zoals ik het zelf graag wil.

Zorgvuldig

Elke keer een prettige ontvangst en een goede behandeling met mooi resultaat. Ik heb zelf de voorkeur voor nog minder dan baby-botox, dat wordt goed gehonoreerd. De prijs wordt daar niet op aangepast, dat zou wel een extra pré zijn.

Zeer tevreden met het resultaat

Zeer tevreden met het resultaat. Professioneel kundig en het resultaat naar waarheid.

Heel fijn en eerlijk geholpen. Goede service en ontzettend vriendelijke dames. Zeker een aanrader ♥️

Hele fijne ervaring. Vriendelijke mensen en nemen echt de tijd voor je.

Wel beter maar niet 100% tevreden met resultaat

Vriendelijke dames, uitleg oké. Behandeling pijnlijker + eindresultaat na 2 weken minder dan verteld en dus verwacht mag worden

Ik ben al jaren een tevreden klant van City Clinics.

Mijn vrouw en ik komen al jaren bij City Clinics voor Botox en fillers. Altijd vriendelijk en professioneel! Kortom zeer tevreden.

Goed!

Prima uitleg en op de afgesproken tijd aan de beurt.

Dit keer super

Ik loop al een poosje mee, Iedere keer toch niet helemaal zoals ik het verwachtte qua Botox in het voorhoofd . Dit keer hoef ik niet eens meer op na controle, Voor het eerst echt glad mooi en strak

te veel botox gespoten bij lippen

Ik laat al meer dan 6 jaar boven mijn lippen botox spuiten tegen een 'gummy smile'. Dit gaat goed. 5 jaar geleden is dit eens niet goed gegaan. Dat heb ik gemeld aan degene die mij heeft behandeld. Er moet niet te veel gesproten worden... En toen was de reactie: "We spuiten daar altijd een vaste hoeveelheid'. Deze vaste hoeveelheid heeft zeker niet goed uitgepakt. er is te veel gespoten. Ik heb er een mail over gestuurd maar geen reactie op ontvangen. Ik baal er ontzettend van. Beter luisteren en kijken naar wat een gezicht 'nodig heeft'.

Fijn dokter

Na de behandeling van filler op de jukbeenderen zeker 2 weken blauwe plekken gehad :(

Prachtig resultaat weer

Er wordt goed geluisterd naar je wensen

Ik ben erg blij met het resultaat, de prijs en de opvolging!

Ik kwam voor een touch-up na mijn botox-injectie. De dokter begreep heel goed wat ik wilde! Ontzettend bedankt!

Prijs / kwaliteit verhouding erg goed

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je. Zeer kundig en ze weten wat ze doen.

Vriendelijk team !! Alleen erg duur.

Wel veel aandacht gekregen en ze nam er de tijd voor.. alleen jammer dat t resultaat niet goed is! Ik ben nog nooit zo blauw geweest en is het ook nog eens jammer dat je er niks van kan zien ! En ze berekenen meer voor 1 ml fillers dan waar ze mee adverteren.. voel me echt er niet goed bij!! En ik heb ook nog gevraagd heb ik garantie wordt gewoon keihard gezegd..NEE Dus het was 1 x maar nooit weer….

Heel goed

Fijne behandeling, vriendelijk, geduldig en kundig. Heel blij mee, zeker een aanrader bij Laura Guldemeester.

Ik kan nog steeds fronsen

Drie weken geleden een behandeling gehad voor de fronsrimpel. Hoewel het minder is dan voor mijn behandeling kan ik nog steeds fronsen en zie ik nog steeds lijnen. Jammer dat er dat standaard gedoseerd wordt en niet wordt gekeken naar de behoefte per klant.

Perfect!

Ben altijd erg blij als ik weer bij city clinics ben geweest, altijd erg vriendelijk en kundig!

Heel tevreden over het resultaat

Er wordt goed naar je wensen geluisterd Als iets niet mogelijk is wordt dit eerlijk gezegd. Als je niet volledig tevreden bent kun je na twee weken op controle gaan. Daar wordt gekeken of het terecht is en wordt zo nodig iets aan gedaan, gratis.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen