Voelt je echt op je gemak , heel fijn

Slechte dienstverlening en communicatie

Wat een vreselijke kwakzalvers. Ik kreeg een hele jonge arts voor mijn neus die iets simpels moest doen: Profhilo. Hij spoot deze op de verkeerde plekken zodat ik 2 weken met hangwangen liep. Ik heb de klacht neergelegd maar werd afgewimpeld door een assistente van de arts Kasper Kuijpers met het bericht dat ik maar gewoon geduld moest hebben. Inmiddels zijn de hangwangen weg maar dit had niet gehoeven. Helaas is City Clinics hierdoor een klant kwijt.

Kundig, nemen de tijd, vriendelijk.

Er werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en het bespreken van alternatieven. Resultaat is wat ik hoopte.

Heel aardig en bijna pijnloos.

Vriendelijk en een goede prijs

Zoals altijd was het weer top

Heel blij met het resultaat en het goede advies

Ik ben nu twee keer geweest zeer tevreden leuk oersoneel

Eerlijke duidelijke uitleg

Goede eerlijke uitleg Mooie acties

kundig

snelle afspraak, duidelijke uitleg en heel kundig

Supervriendelijke dames, en blij met het resultaat.

Goede ontvangst, tijd voor intake, goede uitleg, arts op woensdag GEWELDIG!

Duidelijke uitleg, begripvol Zegt en geeft eerlijke mening Tot de volgende keer Afspraak staat gepland

Goede service en kwaliteit

Prima service, aardige mensen en duidelijke uitleg. Ze maken waar wat ze beloven.

Vriendelijk ontvangst

Goed hegeleid

Goed geadviseerd

Fantastisch

Heerlijk om in het weekend je mooi te laten maken. De dames zijn altijd goed gezind en zijn ook nog eens zeer kundig.

Professioneel

In 1 woord geweldig!

Heb een botox behandeling gedaan in Bergen op Zoom en werd er ontzettend vriendelijk ontvangen. De uitleg van de arts was goed en het resultaat is nog veel beter! Heb de prikjes op mijn voorhoofd amper gevoeld. Binnenkort terug voor de lipfiller!

Zeer kundig en vriendelijk

Wederom een fijne ervaring met eerlijke antwoorden als iets niet kan zeggen ze dat ook ze streven naar een natuurlijke look en geen overdreven opgespoten plastic gezicht. Dus gewoon Top

Zorgzaam

Zorgzaam met persoonlijke aandacht

Fijne ervaring

Aardige arts, neemt de tijd voor je. Is terughoudend met het volume van de Botox wat ik als prettig ervaarde zodat het niet een te overdreven effect zou zijn. Hij gaf aan dat als ik na 2 weken niet tevreden zou zijn met het resultaat kon ik terug komen. Dit heb ik toen gedaan en hij heeft mij kostenloos geholpen daarna.

Eerlijke arts goed advies !!!

Eerlijk advies van een goede arts met veel ervaring

Top kliniek!

Fijne kliniek, vriendelijke gastvrouwen en artsen. Op eerdere locaties geweest en allemaal goed. Telefonisch contact altijd prettig ervaren. En super blij met het resultaat.

Altijd op maat

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen Tevreden .

Altijd zeer tevreden!

De korte wachttijden zijn prettig samen met het online reserveren. Ik ben altijd heel tevreden met het resultaat. Leuke acties en combi deals,

Zeer goed en snel geholpen

Dit was voor mij de eerste keer bij city clinics en ik werd zeer goed geholpen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen