Altijd op maat

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen Tevreden .

Altijd zeer tevreden!

De korte wachttijden zijn prettig samen met het online reserveren. Ik ben altijd heel tevreden met het resultaat. Leuke acties en combi deals,

Zeer goed en snel geholpen

Dit was voor mij de eerste keer bij city clinics en ik werd zeer goed geholpen.

Veel eerder moeten doen

Fijn om hier door big geregistreerde artsen geholpen te worden. Vakkundig en professioneel. Een prettige ervaring.

Zeer goed geholpen

Op tijd komen

Vriendelijk heid.

Heel goed

Het resultaat is prachtig en zeer tevreden over Dr. Gladys Doornbos. Ze verdient echt dank voor haar prachtige werk.

Hele fijne helaas niet compleet pijnloze ervaring.

Fijne ontvangst goede uitleg en voor zover nu al te zien een mooi resultaat.

Erg fijn geholpen weer.

Ik kom al enige tijd als klant bij City Clinics. Je wordt erg fijn geholpen, krijgt goed en eerlijk advies. Ook de doorvraag betreft een nabehandeling is erg goed waardoor het gewenste natuurlijke, resultaat behaald wordt. Echt een aanrader!

Heel tevreden

Ga met een gerust hart de deur uit. top service

Goed, fijn en oprecht advies met een mooi natuurlijk resultaat

Zeer goede ervaring

Superb

Al een aantal jaar een zeer tevreden klant bij CityClinics. Alles is superb geregeld, van afspraak maken tot het op maat advies geven ed. En uiteindelijke resultaat van de behandeling altijd naar tevredenheid.

Alle aandacht

Serieuze raad en aandacht op een rustige manier uitgelegd en dan nog gijne acties

Niet tevreden

Ik heb voorhoofd botox behandeling gehad in Amsterdam clinic Oost maar nu na 2 weken niks is veranderd. Mijn voorhoofd lijnen zijn er nog steeds en ik heb geen tijd om nog een keer vrij nemen van me werk en parkeerkosten en reiskosten betalen voor nabehandeling!

Super tevreden

Goed ervaring en vriendelijke medewerker

Nette kliniek

Goed geholpen door een jonge maar zeer kundige arts. Prophilo gedaan, geen blauwe plekken en bultjes snel weg.

Goede en prettige Clinic

Een erg prettige cosmetisch arts, heeft alles goed uitgelegd,enig min puntje, heb ruim een week met blauwe kin gelopen

Vriendelijke ontvangst en vakkundig!

Eenmaal eerder in een andere kliniek een vergelijkbare botoxbehandeling ondergaan, hetgeen geen succes bleek te zijn. Het was de kliniek niet zozeer aan te rekenen, in de zin dat botox bij een ieder anders kan uitwerken (in mijn geval "zakt" de botox snel en zal een volgende keer een lagere dosering gebruikt "moeten" worden). Ook nu bleek ik last te hebben van een wat hangend oog aansluitend, met verschil dat in deze kliniek wel meteen kordaat gehandeld wordt en het probleem wordt opgelost (zonder weken te moeten wachten). Heel fijne ervaring!

Heel professioneel en met producten van topkwaliteit

Ik ga nu al enkele jaren naar City Clinics voor verschillende behandelingen. Iedere behandeling is heel goed uitgevoerd door heel professionele mensen! Iedereen is steeds vriendelijk en legt iedere behandeling tot in de details uit, zodat je weet wat er gaat gebeuren.

Poor communication

Received a day-before appointment reminder email. Thereafter my appointment was cancelled without written notification. (I did receive a brief call at an inconvenient time during a business meeting.)

Helemaal top !

Super resultaat

Goed!

Geweldige ontvangst door Cindy en super prettig geholpen in Enschede. Blij met de resultaten en zou zeker terug komen!

Goed advies en mooi resultaat van behandelingen

Plezierig contact, professioneel advies en een mooi resultaat.

Erg klantvriendelijk

Er was een fout bij cityclinics ontstaan waarvoor ik excuses, een latere behandeling tegen de actieprijs en mijn parkeerkosten vergoed kreeg. Netjes dus

Vriendelijk en goede uitleg, toch best pijnlijk.

Profillo Booster, 10 prikjes best pijnlijk en met zwelling en groene verkleuring van de huid op de geprikte locaties. Maar gelukkig weg na ruim 1 week.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen