Ze adviseren heel eerlijk en deskundig!! Ga nergens anders meer naartoe

Super vriendelijke mensen met duidelijke informatie

degene die mij heeft behandeld is super vriendelijk waardoor je je zeer op je gemak voelt en is eerlijk over de behandelingen wat je beter wel of niet kunt doen en waarom. Het gaat hun hier niet om hun inkomsten. ze zijn puur op het voor jou beste resultaat gericht. ook als je zelf een duurdere behandeling wilt raden zij dit keurig af en leggen netjes uit waarom. Ik vind dit zelf weer prettig omdat kennissen van mij wel andere ervaringen hebben gehad met andere bedrijven. Twee ervan zijn er over gegaan naar city clinics en het was een hele verademing voor hun een wereld van verschil met waar ze eerder waren behandeld.

Helemaal blij

Goede ontvangst Mooi resultaat helemaal blij

Kundige mensen

Mooi kleine Clinics, wat het gelijk wat toegankelijker maakt. Vriendelijk ontvangst en heb het idee dat ik met mensen te maken heb die er verstand van hebben. Nemen ruim de tijd om alles door te praten en uit te leggen. Nemen foto’s stellen je op je gemak. Heel fijn geholpen.

Prima kliniek

Mijn ervaring met Dr. David is goed! Fijne arts. Alleen zou ik er zelf niet meer snel voor kiezen om naar de locatie in Den Bosch te gaan, wat een drama is dat met parkeren! 25 min rond gereden voor een plekje! dus voor mij is de arts top en de locatie helemaal ruk.

Zo fijn geholpen

Ik ga altijd met mijn vriendin en het is altijd zo relaxed en met echt goed resultaat…… ben echt tevreden ❤️

Fantastisch

Thomas geeft altijd een eerlijk advies! Daarnaast heeft Cityclinics vaak ook fijne aanbiedingen.

super aardige arts en assistent

je wordt super goed ontvangen en duidelijk uitleg .. zelf voor de 2x dat je gratis mag bijsluiter nemen ze alle tijd voor je .. ik ben super tevreden hoe het geworden is

Heel fijn geholpen met een goede uitleg.

Tevreden met de clinic

Met de meeste artsen tevreden

1 keer geweest, a.s donderdag voor een nabehandeling. Bij ontvangst vriendelijk ontvangen en goede uitleg. Telefonisch contact gehad voor een nabehandeling snel en vriendelijk geholpen. Ik ben een tevreden klant. Gr Annelies

Proffesioneel / vakkundig

Erg tevreden over de uitleg, behandeling en resultaat

Fantastisch resultaat

Ze geven ook positief advies of je wel of niet iets moet doen aan je gezicht. Het is niet alleen maar verkopen.

Professioneel en aandachtig

Professioneel en aandachtig

Tevreden

Iedere keer na de behandeling weer tevreden. Wel jammer dat je iedere keer weer iemand anders treft.

Heel tevreden

Duidelijke uitleg wat er te bereiken is en opties besproken.

Twee weken blauwe plekken

Nooit blauwe plekken bij Botox behalve bij city clinics. Jammer.

Goede behandeling

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. Redelijke prijs

Fantastische medische botoxbehandeling voor trapeziussyndroom. syndroom

Geholpen door Sven in het filiaal in Hilversum om de chronisch verkrampte spieren in de nek en schouders te verminderden. De behandelstappen en de verwachtingen werden gedetailleerd besproken voor de behandeling. Twee weken na de behandeling terug geweest voor controle. De botoxbehandeling is zeer succesvol en geen last meer van de verkrampingen. Aanrader dus.

Serieuze goede kliniek

Altijd goede ervaren artsen. Pijnloze behandelingen.

Goede behandelingen

Botox en fillers 2x geweest nu Word tijd voor je genomen en niks is te veel gevraagd

Altijd goed

Serieus goed advies. Fijne artsen en goede sfeer

Snel en kundig

Prettig en snel