altijd wachten....

er wordt vooraf niet goed gevraagd wat je wilt, dus aannames gedaan. En... de afspraken lopen ALTIJD uit. hoe kan dat toch?

Top!

Blij met het resultaat.

Fijne artsen nemen de tijd voor goede uitleg. Denken met je mee geen moeilijk gedoe.

Prettige ervaringen blij met het gewenste resultaat en vriendelijke artsen.

Aardige mensen

Botox behandeling gehad Helaas bij prikken een vaatje geraakt maar flink ook Kreeg daarna een blauw oog en dat breidde uit naar mijn jukbeen en werd ook dik Dit heeft 3 weken geduurd. Dit vond ik wel erg vervelend en heb dit ook nog nooit meegemaakt

Altijd fijne service

Veel wisselende artsen wel, maar iedereen even vriendelijk

Top service

Meerdere malen geweest. Altijd netjes en vriendelijke geholpen. Kom er graag naar toe

Hele Goede Service

Nadat ik niet helemaal tevreden was, heb ik contact opgenomen. Vandaag hebben ze mij weer geholpen, zonder kosten te rekenen. Ik noem dat goede service.

De dames, zijn heel aardig en leggen goed uit wat er nodig is.

Ik ben hartelijk ontvangen en ze leggen alles goed uit. Ik ben vandaag terug geweest omdat ik niet genoeg resultaat zag, en dat is vandaag bijgewerkt. Nu afwachten of dit het voor mij is voor de volgende behandeling

Goede ontvangst. Mooie lokatie en fijne deskundigen

Lieve vriendelijke dames

Een fijne ervaring,lieve vriendelijke dames.

Uitstekend!

Ik kom nu inmiddels alweer een paar jaar bij City Clinics in Arnhem, dus super tevreden! Gelukkig ben ik al, maar ik loop daar nog gelukkiger en blijer de deur uit :-))) En niet te vergeten, iedere maand is er wel weer een leuke aanbieding ;-)

Heel goed. Goede voorlichting en resultaat precies zoals was aangegeven!

Ruime aandacht voor mijn wens. Na 4 weken( 9 januari behandeld), is het resultaat precies zoals verwacht. Ik ben helemaal tevreden!

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij City Clinics in Hilversum! De arts is niet alleen zeer kundig en professioneel, maar luistert ook echt naar je wensen. Sven neemt de tijd om alles goed uit te leggen en stelt je volledig op je gemak. Het resultaat is heel natuurlijk en precies zoals ik had gehoopt! Daarnaast is het hele team ontzettend vriendelijk en gastvrij, waardoor je je meteen welkom voelt. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen!

Vriendelijk , goede uitleg over de behandeling en eventuele nazorg

Tevreden

Vriendelijk en duidelijk advies

Fijne professionele mensen.

Netjes en schoon met fijne professionele mensen die de tijd nemen.

Erg goed

Vriendelijk, zeer snel geholpen, professioneel en goedkoper dan waar dan ook!

Cliëntgerichte en deskundige arts

Vriendelijke, cliëntgerichte en deskundige arts. Nam rustig de tijd voor me en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Zorgvuldig

Ze nemen de tijd om alles door te spreken en geven je vertrouwen als je bang bent om er onnatuurlijk uit te zien.

Behulpzaam en goede resultaten

Behulpzaam en goede resultaten. Door mijn goede ervaringen op deze vestiging rij ik nog steeds van zeeland naar zoetermeer. Vriendelijk personeel, geruststellend en meedenkend.

Vlotte, professionele en redelijk geprijsde behandelingen.

Ik ben zeer tevreden met de resultaten van de behandelingen die Arts Janneke Bronckhorst bij mij heeft uitgevoerd. Ook mijn vriendinnen hebben op mijn aanraden de weg naar City Clinics gevonden en zijn blij verrast.

Heel goed

Ik werd heel vriendelijk ontvangen, alles werd duidelijk uitgelegd en heb de behandeling die ik heb ontvangen al aangeraden aan een vriendin, omdat het resultaat zo goed beviel.

Nu weer heel fijn geholpen, na mindere keer

Bij dr Peppino geweest, voortaan zal ik zeker een afspraak maken bij hem. Kundige en nauwkeurigr arts, neemt de tijd. Heb wel eens na 3 minuten weer buiten gestaan met matig resultaat.

Erg vriendelijk ontvangen Ook tijdens de behandeling goede uitleg

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen