liesbeth is een fijne arts die ruim de tijd voor je neemt!

Mooi resultaat

Ik werd goed behandeld en ben echt blij met het eindresultaat

Top!

Was een beetje sceptisch maar ben zeer verrast met het resultaat. Zeer vriendelijke arts en assistente, duidelijke uitleg.

Ben heel tevreden

Ik werd vriendelijk ontvangen. Ik werd goed over de bijwerkingen geïnformeerd. Het ging heel vlot en dat was fijn

Een echte aanrader!

Ik heb inmiddels twee keer botox laten doen bij City Clinics Apeldoorn en ben ontzettend tevreden! De service is snel, de medewerkers zijn heel klantvriendelijk, deskundig en denken echt mee voor het beste resultaat. Daarnaast geen last van bijwerkingen gehad.

Mooi resultaat!

Vriendelijke ontvangst en deskundig advies met als gevolg een prachtig resultaat!

Top!

Heel tevreden, luisteren goed naar mijn wensen. En het resultaat is mooi!

Goed advies, super resultaten. Lieve,leuke meiden

persoonlijk

Persoonlijk professioneel warm contact met een passend advies eerst gericht op mij, op wat wil en dan pas op de behandeling. Dat ervaar ik als zeer prettig. Zo kan ik een weloverwogen beslissing nemen voor de behandeling.

"Geweldige sfeer, attente bediening. Ik ben helemaal tevreden."

Hangende oogleden

Een week na mijn behandeling van een (ogenschijnlijk onervaren) arts kreeg ik hangende oogleden. De communicatie die volgde was verwarrend en inconsequent. Tijdens mijn nacontrole werd er gesproken over schadevergoeding, maar tot op de dag van vandaag niets over gehoord, dus moet ik ook zelf weer achteraan. Snap dat dit 1 van de risico’s is, maar mocht het gebeuren bij 1 van je klanten, zorg dan wel voor een hele goede afhandeling. Want het is echt vreselijk om zo weken (wellicht maanden) rond te moeten lopen. En heb ook een beroep waarbij ik continu in aanraking kom met klanten. Mij zijn jullie kwijt als klant.

Vriendelijke mensen en nemen de tijd voor je goede en eerlijke behandeling

Gewoon altijd goed; een eerlijk advies voor een mooie prijs

Er wordt goed naar je gezicht gekeken, je behoeften, niet van alles 'aangesmeerd'. Vriendelijk en attent.

Betrouwbaar en kunde

Hele fijne ervaring in drachten gehad. Het was mijn eerste keer en kan niet blijer zijn met het resultaat. Love it

Zeer tevreden met resultaat

Het is een goed kliniek met aandacht voor jouw wensen en goed advies en nazorg.

Zie er weinig van dit keer

Graag zou ik langs willen komen voor een afspraak nabehandeling wanneer heeft ze tijd Merel super aardig en kundig ze heeft drie zones gespoten maar voor het eerst in 10 jaar zie je er weinig van heb me aan de spelregels gehouden niet drinken niet liggen of bukken of sporten Graag kom ik je antwoord tegemoet Paulina

Altijd dikke prima

Fijn geholpen en blij met het resultaat

Top!

Altijd vriendelijk, goed overleg en blij met resultaat

Mooi eindresultaat

Blij met een mooi eindresultaat. Professionele behandelaar. Minpuntjes: De telefoniste had niet genoeg kennis over de producten waardoor er vooraf verwarring ontstond over de behandeling (lipfiller). Qua nazorg verwachte ik meer. Geen nazorgformulier meegekregen en geen verzorgende lippenbalsem. Voor meer dan 300 euro voor 1ml filler verwacht je ook een beetje extra service. Voor de nacontrole kreeg ik in de wachtruimte al gelijk verdovende créme op mijn lippen gesmeerd, terwijl mijn wensen nog niet besproken waren. Plus je zit daar, dikke klodder verdovende créme op je mond en andere klanten lopen langs je terwijl je wacht (10 minuten). Genant. Kreeg het idee dat het allemaal maar snel snel moest. Beetje meer tijd en aandacht was fijn geweest.

Super fijne service!

Ik kom al meerdere jaren op verschillende locaties en altijd tevreden! Na een voorhoofd botox was 1 van mijn oogleden wat gaan hangen. Ik mocht direct terug komen en het werd netjes opgelost! Top!

Erg tevreden

Al jaren erg tevreden.

Zeer slecht

Botox in verkeerde spier gespoten door een onervaren arts. Ze was zenuwachtig en stond te beven voordat ze begon. Ik loop nu al aantal maanden met een hangende ooglid!

Vriendelijk ontvangen en deskundige arts.

Doordat ik in mijn email bevestiging de naam doorkreeg van de behandelend arts, kon ik deze arts vooraf opzoeken op internet. Hier kon ik nalezen dat het een bekwame arts is. Dit gaf mij al een goed gevoel. Het consult zelf verliep daardoor ook zeer prettig. Er werd goed naar mij geluisterd en vragen werden uitgelegd.

Heel goed

Mijn botox werkte vrij snel en vervaagde de fronsrimpel mooi, nog even afwachten hoelang het werkt! Bedankt

Geweldige kliniek!

Hele fijne ervaring gehad alles word je goed uitgelegd ik ben erg content.super vriendelijk ❤️

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen