opzeggen van de huur
Een vraag via contact formulier
klacht indienen ivm overlast
Reparatie verzoek
Heb onlangs een woning bij u gehuurd, en zocht informatie voor reparatie en vernieuwing keuken en badkamer.
aanvragen nieuwe keuken
Ik zocht geen informatie, ik wilde een appartement in ter Reede vanwege de handicap van mijn vrouw.
Overzicht van door de verhuurder te verrichten werkzaamheden en welke waar de huurder voor verantwoordelijk is. Overzicht van de werkzaamheden waarop de plusverzekering van toepassing is.
Menneer/mevrouw van der Gaag een mail gestuurd met de informatie (algemene voorwaarden en pluspakket)
Melding maken van een probleem in mijn huis (niet zijnde een reparatie) en verzoek om oplossing.
reparatie van keukenraam en balkon deur
Ik ben al geruime tijd op zoek naar een huur appartement dat goed bereikbaar is voor mij ( met lift/beneden). Eerst was in geschreven via wonen Walcheren o.i.d. Dat is toen gewijzigd naar zuidwestwonen.nl. Daar heb ik mij toen ook ingeschreven ( met enige moeite) nu merkte ik laatst dat ik uitgeschreven ben. Heb alle communicatie daarover gemist. Hoe kom ik aan een passende woning???! HELP
afstandverklaring
Meneer Oppenneer benaderd voor nader toelichting
Ik zocht op hoe Woongoed in de toekomst beter wil samen gaan werken met al de bewoners groepen. Ik zelf zit in de bewoners groep Haringvlietstraat, omdat ik dit niet alleen voor mij zelf een verbetering wil in de flat. Omdat ik wil dat er beter naar ons word geluisterd. Niet luisteren is een matschappelijk probleem. En door hier constant Woongoed medewerkers op te wijzen, dat er meer geluisterd moet worden naar de huurders.
Enquête doorgestuurd naar de betreffende afdeling.
Pakeerplaats
Informatie over mogelijk woningen te huren.
Wachten om meer toelichting van mevrouw Sapiro.
huur opzeggen
Doorgestuurd naar betreffende afdeling.
Melding overlast
Doorgestuurd naar afdeling Wonen.
Jaarlijks onderhoud cv-ketel
Klussen in huis niet makkelijk te vinden op de site.
Contact gegevens
contact gegevens
Reparatieverzoek
Vraag gesteld aan de klantenservice
Account mijn woongoed aanmaken
Opzegging huur en contact gegevens.