Super bedrijf snelle reactie

Super goed bedrijf,heb een aantal keren contact met ze gehad ze reageren snel,en goede en vriendelijke service

Vriendelijk en rustig geholpen

Had al wat meubels online uitgezocht, maar wilde het ook bekijken in de winkel. Daar werden we vriendelijk ontvangen en rustig geholpen om de bestelling compleet te maken.

Snelle levering

Kinderkamer binnen 2 weken geleverd, top!

Deskundig en service gericht!

Mooie winkel. Breed assortiment. En vriendelijk service gericht personeel.

Fijne winkel overzichtelijk persoonlijk en erg fijn geholpen

Je word er erg fijne geholpen overzichtelijk winkel en een goeie service

Vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel!

Tripp Trapp stoel en draagzak gekocht, uitleg was helder en eerlijk. Mooie overzichtelijke winkel!

Goed geholpen en het kamertje is fantastisch!

We hebben voor ons zoontje van 3 een grotejongenskamer uitgezocht en hij is er ontzettend blij mee! Spullen zien er mooi uit, we werden snel en goed geholpen en alles werd netjes thuisbezorgd.

Goed geholpen

Fijne, ruim opgezette winkel en prima hulp in de winkel.

Super communicatie, vandaag besteld, morgen in huis

Mijn vragen per email werden zeer snel beantwoord, zodat ik met een gerust hart kon kopen waar ik naar op zoek was (een Stokke kinderwagen), en ik mijn aankoop de volgende dag al thuis kreeg afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Geweldig, 's middags besteld, andere dag 9.30uur bezorgt.

Voor onze kleinzoon waren wij op zoek naar een kinderwagen! Bij kidsroom op de site gekeken en geslaagd. Een 3 in 1 kinderwagen die onze dochter graag wil hebben! Een mooie blauwe kinderwagen van het merk maxicosi. De ene dag besteld, en de andere dag om half 10 al bezorgt op onze dochter haar adres! Alles naar wens. Wat wil een mens nog meer. Dank!

Binnen in de showroom goed geholpen en duidelijke uitleg. Aangezien de bestelde kamer op voorraad was, binnen een week geleverd

Vlotte service!

Vorige week erg goed geholpen door Evert, maar ook door Janneke, die ons eerder al helemaal heeft geadviseerd voor een kinderwagen op maat. We zijn goed geslaagd voor de Joolz Day2 met Maxicosi, voetenzak, tas en adapters! Door een mooie combideal hebben we alles aangeschaft. Het was ook nog eens snel leverbaar, wederom weer erg blij en super tevreden!

Prima.

Vlotte service, reageren snel.

Vlotte service, nemen snel contact op. Houden je op de hoogte van levering etc.

alle vertrouwen voor onze kleinkinderen in hun handen

Zeer prettige winkel, veel keuze, ruime opzet ( fijn voor deze coronatijd) en uitstekende spullen voor onze kleinkinderen. Zeer vriendelijk personeel. Ook nog fijn dat we korting kregen op onze stokke stoel.

Hier koop je niet alleen het product maar je krijgt er ook top service bij!

Ik ben erg tevreden over de winkel, het meedenken en de hartelijkheid van de medewerkers in deze winkel zijn top. Dit maakt dat ik er graag naar toe ga. Er zat onlangs een tussenstukje van de maxi cosi (autostoel) los waarvan ik niet wist hoe ik het moest vastmaken! Er werd mij zelfs een filmpje toegestuurd! Uiteindelijk is het door een vriendelijke medewerker gemaakt. Dus je koopt niet alleen het product maar ook een stukje service bij! :-)

Fijne winkel

Een mooie winkel waar we erg vriendelijk en met geduld geholpen zijn.

Topwinkel waar je vriendelijk en eerlijk wordt geholpen.

Onze hele babykamer en uitzet komt hier vandaag. Bij vragen over bijvoorbeeld wel of geen lade in de box of welk matras voor in het ledikantje krijg je heel duidelijk en eerlijk advies waarbij je niet uitkomt bij het duurste product. Ze hebben hele goede argumenten waardoor de keuze en stuk makkelijker te maken is. Echt mensen met verstand van zaken.

Enorm vriendelijk personeel

Voor het eerst hier geweest om een babykamer uit te zoeken. Werden enorm vriendelijk ontvangen en super geholpen. Wat een top winkel. We komen hier zeker vaker langs voor de kids.

Goede en nette service

Ga er volgende keer weer naar toe

Wat een geweldige service

Gebeld, gereserveerd, betaald en geleverd in 2 dagen. Super en dat in corona tijden.

Super goed geholpen!

Erg prettige en overzichtelijke winkel. Het personeel is erg vriendelijk, neemt de tijd en legt wat je wilt weten duidelijk uit. We zijn erg blij met onze nieuwe kinderwagen :-) !

Erg fijn!

Wij hebben een elders een aankoop gedaan waar wij achteraf veel twijfels bij hadden. Bij Kidsroom zijn we langs gegaan voor advies en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Geen druk tot aankoop, alleen een foldertje mee naar huis en de opmerking 'Denk er maar eens rustig over na.' Na de fijne hulp zijn we twee dagen later teruggegaan en hebben alsnog de autostoel me base gekocht. Ook toen werd alles nogmaals goed uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Toppie!

Top winkel!

Bij kidsroom voel ik me altijd thuis! Als je daar komt met een vraag wordt je altijd prima geadviseerd en geholpen! Nu was het om een kussentje voor in het bed van onze kleine meid, maar ook goed advies wat betreft kinderkamer, wandelwagen of buggy!

Nieuwe kleertjes, nieuw speelgoed of iets leuks voor op de slaapkamer, alles halen wij bij Kidsroom. We hadden een matrasje voor in de box nodig, hop naar Kidsroom. Uiteraard kwamen we weer met meer terug. Het blijft een uitje om naar Kidsroom te gaan. Altijd aardig en meedenkend. Mijn vrouw en ik zijn fan van jullie.

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).