Wederom super service

Zoals voor bijna al onze spullen voor de babykamer zijn we naar kids room gegaan. Ondanks dat vaak het gene wat wij uitzochten niet voorradig was werd dit meteen besteld en worden wij super op de hoogte gehouden over onze bestelling. Wij zijn erg blij hiermee en gaan zeker nog vaker terug voor andere spulletjes

Weer heel fijn geholpen!

Na een minder prettige ervaring bij baby park in Kesteren, zijn we gelijk naar jullie gereden om ons te laten adviseren voor een slaapzak. (Het ontbrak daar aan personeel maar ook aan kennis). Deze staat inmiddels bij jullie bestelling en komt als het goed is vandaag binnen. We zijn blij met de aankopen en jullie fijne hulp! Tot gauw!

Super mooie winkel

Kidsroom is een Nette overzichtelijke winkel Met hele mooie spullen En klantvriendelijk personeel Groet fam van Leeuwen

Vriendelijke en snelle hulp

Ik kwam binnen en er waren meerdere klanten in de winkel, ik werd vriendelijk en snel geholpen met een oprecht gevoel. Ik zal zeker nog terugkeren naar de winkel

Je word fijn geholpen wil je alleen een rondje lopen dan is het ook goed.

What you see is what you get!

Dikke pluim voor de expertise in de winkel. Niets gelogen van wat is verkocht!! Duidelijke uitleg over voor en nadelen van een bepaalde kamer & lattenbodem. Afgelopen week kwam een uiterst vriendelijke man de gekochte spullen monteren (bed, kast & nachtkast), het maakte onze verwachtingen waar. Dank voor de levering!

Klantvriendelijk en goede service

Goede service, goed meedenken

In de winkel zijn we goed geholpen. Er werd meegedacht, goede uitleg gegeven en netjes en vriendelijk behandeld. Ook prima service bij het bezorgen, netjes afgeleverd en behulpzaam.

Nette service en denk goed mee. Hier wil je graag komen om informatie te krijgen en kwalitatief goede spullen te kopen. Meerdere aankopen en heel blij met de spullen.

Ontzettend fijne ontvangst en hulp

Zie de titel. Ik kan er niet meer over zeggen.

Super snelle levering top

Goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel

Prettig contact, overzichtelijke winkel

Zeer vlotte communicatie en goed geholpen

Ik had een wisselstuk nodig voor mijn bugaboo die ik echt nergens kon vinden. Zij hebben mij heel goed geholpen, steeds zeer snel antwoord en onze buggy is nu weer zo goed als nieuw! Jammer van de Hoge verzendingskosten maar dat is wel begrijpelijk aangezien het van Nederland naar België moest komen

Geweldige winkel

Een mooie winkel waar wij al jaren een tevreden klant zijn. Goede service, prijs/kwaliteit verhouding is goed, klantvriendelijk en deskundig advies.

Super goede hulp

Wanneer er iets niet is wordt er mee gedacht het toch mogelijk te maken. Echt super geholpen waardoor ik graag terug kom. Daarnaast is het een fijne en overzichtelijke winkel!

Super fijne box!

Pasgeleden hebben wij bij Kidsroom de box Bopita Rondo Wit/Naturel gekocht. Deze bevalt uitstekend! Fijne hoogte voor zowel de baby als wijzelf, de ouders. En de ronde vorm en kleur van de box, geven de woonkamer een heel frisse uitstraling. Kortweg: een fantastische aankoop!

super

Heel vriendelijk personeel in de winkel. Erg fijn geholpen. De bezorging ging snel en soepel.

Goed en professioneel advies

Denken graag mee en staan klaar om te helpen. Attentief en gelijk respons bij alle vragen. Mooie collectie!

perfect

Help during procurement process and also installation after delivery was good.

Goede spullen met goede service

Prettige service in de winkel, goed geholpen en mooie en goede spullen

Altijd goed

Maakt niet uit wanneer ik er kom of met wie, jullie hulp en service is altijd goed en eerlijk! Ik kom graag bij jullie ;-) Ga zo door

Vriendelijke mensen en een top service 👍

Fijne winkel incl kundig vriendelijk en bevlogen personeel!

Fijne ruime winkel en breed assortiment. Verder erg hulpvaardig personeel zie ook titel 😉

Prima winkel!

Nette winkel met veel keuze ! Ze hebben leuke kamers! Beter dan het babypark. We hebben zo juist ook een kamer gekocht voor onze kleine man. En zijn goed geholpen.

Ik ben gisteren weer bij Kidsroom geweest om kleertjes te kopen voor onze 3 maanden oude dochtertje. Weer geslaagd zoals altijd. Altijd super vriendelijk. Tot snel weer.

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).