Kennis van de producten en goede service

Paar dagen geleden bij kidsroom geweest voor een matrasje voor een ledikantje. Ons kindje is een buikslaper dus we wilden goede informatie over de matrasjes. Na een duidelijke uitleg hebben we een goede keuze kunnen maken. Heel fijn.

Top!

Na telefonisch een kinderwagen besteld te hebben en een ophaal afspraak gemaakt te hebben bij Evert bleek bij aankomst de we de kleur in het echt niet mooi vonden. Na wat rond kijken werden er spullen uit het magazijn gehaald om het te kunnen beoordelen. Deze beviel ons beter en werd zonder problemen gewoon geregeld. Super vriendelijke mevrouw bij de kassa die ons geholpen had met wat uitzoek werk. Wij zijn helemaal tevreden nu!

topwinkel!

je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en ze hebben bijna alles wel op voorraad.

en hele fijne winkel

Ik word hier altijd heel fijn geholpen, dat was al in het verleden toen mijn andere kleinkinderen zijn geboren en nu wij weer opa en oma worden zijn we weer fantastisch geholpen. Ook de prijzen zijn niet abnormaal hoog zoals bij andere babywinkels.

Via de website contact gezocht en snel antwoord ontvangen. Contact is duidelijk en snel. Bed voor ons zoontje bestelt via de mail en op afspraak een bezorgmoment afgesproken. Hier was men ook erg flexibel in. Kortom vriendelijk contact, meedenkend en goede (bezorg)service.

Veel keus en goede kennis van verkoper

Klantvriendelijkheid is prima, ook als het druk is in de winkel. Ruim aanbod. Levering is super snel. Binnen anderhalve week na bestellen.

Goede service, veel producten

Zeer goed. Altijd vriendelijk en behulpzaam

Top service weer!

Alles bij kidsroom gekocht voor onze dochter, nu was ze toe aan een buggy en hebben de Joolz aer aangeschaft. Tot nu toe erg tevreden!

top

goede afspraken en aangehouden levertijden

Snel handelend, zeer klant vriendelijk en snelle levering

Via het internet op de site van Kidsroom gekomen. Wij zochten gericht naar een bed en zij hadden deze. Via de mail vragen gesteld. Binnen een half uur kreeg ik al antwoord. We hebben het bed besteld, en dezelfde dag werden we al gebeld voor een lever datum. Kortom snelle service en zeer klant vriendelijk! Ons zoontje is erg blij met zijn nieuwe bed!

Een hele goede service en vriendelijk personeel !

Ik heb kidsroom als zeer prettig ervaren alle communicatie verloopt soepel en vlot. Ze zijn erg klantvriendelijk en beleefd ! Mooie spullen en goede levering en montage. Kortom positief!

Fijn geholpen, leuke kleertjes en de persoon die hielp dacht mee over wat slim was om te kiezen qua maat.

Super service

Ik heb een speelgoedkist gekocht afgelopen week. Omdat ik alleen met onze baby was, was het lastig dit grote pakket naar de auto te dragen. Nog voordat ik probeerde het pakket op te tillen vroeg de verkoopster al of ze kon helpen het naar de auto te brengen. Erg attent en heel fijn! De speelgoedkist bevalt goed en staat erg mooi in huis. Wij komen zeker nog eens terug.

Hangt er vanaf wanneer

Het hangt er erg vanaf wanneer je in de winkel komt. Ben je er in het weekend word je minder professioneel geholpen dan wanneer je er door de weeks komt. We zijn door de weeks erg goed geholpen en fijne antwoorden op vragen gehad, dit viel in het weekend erg tegen en het "meisje" leek ook geen verstand te hebben van kinderkamers. Dit was door de weeks heel anders. Voor door de weeks zeker 5 sterren weekend minder.

Fijne winkel

Vriendelijk personeel, behulpzaam en leuke producten/spullen. Ditmaal goed geslaagd voor twee outfitjes van Feetje Baby.

Klant vriendelijk

Zeer behulpzaam, goede uitleg en de winkel is overzichtelijk met een groot assortiment.

Super ervaring! 1 keer in de winkel geweest. Heb een kinderwagen meteen mee genomen. Achteraf zat en onderdeel er niet bij, met 1 telefoontje en 1 mailtje opgelost. Babykamer uitgezocht en ook de bestelling en levering telefonisch en per e-mail geregeld! Ik ben dik tevreden met alles!

kan niet beter!

de communicatie is perfect! houden zich aan de gemaakte afspraken. komen de spullen netjes in elkaar zetten op een meegebracht kleedje om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. denken met je mee over de inrichting! in 1 woord enorm goede service en ontzettend vriendelijk!

Top winkel met vakkundige medewerkers

Keurig nette winkel, wij Komen er graag!!

Super goede ervaring!

Erg mooie meubeltjes en kinderwagen gekocht voor onze kleine! Super blij mee! Ook met de service van afleveren en in elkaar zetten!

Geweldige winkel waar ze ontzettende leuke merken baby kleding verkopen. Daarnaast werkt er goed opgeleid personeel wat ontzettend vriendelijk is. Baby kamer en ontelbaar veel setjes kleding gekocht bij kidsroom! Elke keer is het weer een uitje om naar kidsroom te gaan!

Vriendelijk

Het was de eerste keer dat we in de winkel kwamen en we werden vriendelijk geholpen en kundig behalve met het matrasje van het bedje. De 2e keer kwamen we met onze kleinzoon van 2,5 jaar en hij werd gezien zo leuk. We komen zeker terug als we wat nodig hebben

Fijn geholpen.

Ik ben erg fijn geholpen. Ik had een nieuwe autostoel nodig, En er was keus genoeg.

Nestdrang gegarandeerd!

Erg inspirerend en op gezellige wijze geholpen om alles helder te krijgen voor onze kleine prins. Wij hoeven nergens anders meer te kijken, top!

Top bedrijf!

Prima service op tijd en zeer betaalbaar!

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).