Top bedrijf!

Prima service op tijd en zeer betaalbaar!

Kidsroom voldoet volledig aan onze babykamer-wens.

Zeer tevreden! We hebben een mooie baby kamer uitgezocht voor ons eerste kindje. Bijzonder en heel erg leuk om te doen. We werden vriendelijk geholpen door de medewerkers van Kidsroom Beuningen. We kunnen niet wachten tot de kamer binnen is!

In de winkel word je altijd netjes welkom geheten. Je krijgt de tijd rustig rond te kijken en voor vragen staan de medewerkers altijd klaar. Een hele prettige ervaring en geen gedwongen sfeer. Wij komen hier graag.

Super!

Goed geholpen, denken mee, veel keuze en klantvriendelijk! Zeker een aanrader.

Fijne winkel met goede service!

Fijne winkel met goede service!

Top geholpen er wordt goed mee gedacht.

Ik ga iedere keer weer met een fijn gevoel weg en heb al veel spullen hier gekocht, waar ik dadelijk wat aan heb als de kleine er is! Voel me geholpen en krijg fijne uitleg, top!

Geweldige service

Professionele dienstverlening met oog op jou wensen en uitgebreide kennis van zaken.

Goede service zowel in de winkel als met emailcontact

In de winkel zijn we goed geholpen en konden we op ons gemak een mooie kamer uitzoeken. Toen we naderhand via de email contact zochten over verandering van de levertijden was dit echt top. Er werd snel gereageerd en er werd totaal op ons schema aangepast. Mooie spullen ook, wij hebben niks te klagen :)

Sfeervolle winkel !!

Zeer klant vriendelijk en goede service !!

Wandelwagen gereserveerd. Stond netjes klaar. Goede uitleg en adviezen gekregen. Vriendelijk geholpen. Komen afspraken na.

Goede service en snelle levering

Goede en vriendelijke service. Spullen worden snel geleverd. Goede kwaliteit

Behulpzaam

Behulpzaam personeel. Goede uitleg en ruime keuze. Jammer dat de babykleertjes maar tot maat 68 gaan. Die zijn namelijk zo leuk!

Behulpzaam en veel kennis

In januari een bijna gehele baby uitzet gekocht. Hierbij geassisteerd door een zeer kundige medewerkster. Voor vervolg aankopen komen we zeker weer hier!

prima service

Twee plugjes zaten niet bij het bureau voor mijn zoon. Gemaild daarover en ze werden gelijk opgestuurd. Dag daarna binnen. Top geregeld en fijn!

Goede service en klantvriendelijk!

Mooie winkel. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen. Snelle levering van de meubels.

Geweldig!!

Snel, duidelijk! Snelle levering! Zeker aan te raden. Ga Zeker vaker producten bij Kidsroom afnemen.

Mooie spullen en goede service

Veel uitleg gekregen over de ‘babyuitzet’ en erg mooie spullen die ook na langere tijd nog mooi zijn

Fijne overzichtelijke winkel!

Personeel is vriendelijk, laat je rustig rond kijken en helpen je waar je dit nodig vindt. Winkel is overzichtelijk ingedeeld. Ze hebben alles wat je nodig hebt zonder dat je keuze hoeft te maken uit 101 andere soorten, merken en opties. Vind ik persoonlijk prettiger als een enorme winkel!

Prima ervaring

Wij hebben een kinderkamer besteld. We hebben daarvoor eerst afstemming gehad met het personeel over de levering. Op het laatste moment nog wat puntjes besproken maar dat ging allemaal snel en accuraat.

Super stevig stapelbed, geleverd en in elkaar gezet

Bopita stapelbed Seppe, werd op de afgesproken datum geleverd en door Kidsroom netjes in elkaar gezet. Dit in elkaar zetten kost wel extra geld maar dat was keurig telefonisch besproken. Het duurde wel even, maar dit is ook niet het product waarvan je moet verwachten dat je het de volgende dag in huis hebt. Bij Kidsroom werken vriendelijke en nette mensen. Het Bopita Seppe stapelbed is super stevig en kwalitatief. Kan ook door volwassenen gebruikt worden. Mijn dochter is er super blij mee!

Prima!

Goede service en goede prijzen.

Nette zaak met mooie/stevige kinderbedden

Nette zaak in Beuningen met ruim assortiment aan kinderbedden, matrassen en verder toebehoren. Reeds het derde kinderbed dat we hier kopen en hopelijk slaapt ook onze middelste er heerlijk in!

Uitstekende medewerkers

Verkopers zijn kundig en er is totaal geen opdringde sfeer. Zeer kundige verkoper Top zaak

Ruime winkel met goede service

Fijne en ruim opgezette winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service, waar je als klant nog goed geholpen wordt!

Geweldig!

Goede service, duidelijk! Alles keurig op tijd geleverd.

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).