snelle levering
We zijn netjes geholpen
Wij kwamen naar Kidsroom om een maxi cosi te kopen. Er waren op dat moment geen andere klanten in de winkel en de heer achter de toonbank was heel druk bezig. Na een tijd kwam hij met de vraag of hij ons kon helpen. Dat kon zeker! Wij wisten niet zeker welke maxi cosi we wilden. Toen wij aangaven dat wij een wandelwagen van een B merk hadden dat niet verkocht werd in de winkel en hiervoor adapters hadden meegenomen om te proberen was de bereidbaarheid om te helpen ineens verdwenen. De heer verzekerde ons dat dat nooit ging passen en sloot af met 'jullie kijken nog even verder?'. Nou, nee. Uiteindelijk heb ik de maxi cosi online besteld. Hij past perfect. Een misgelopen kans.
Na een nogal teleurstellend bezoek aan Babypark kwamen we uit bij Kidsroom. Wat een verademing! Rustige sfeer, een medewerkster die wist waarover ze het had, warme belangstelling, alle ruimte om na te denken en uit te puzzelen wat we wilden, enz. Het assortiment is niet ontzettend groot (in vergelijking met babypark) maar wij vonden er precies wat we zochten. Na levering bleken de kastdeuren niet goed afgewerkt te zijn en dit was binnen no-time opgelost met jullie. Top zaak, top mensen!
Fijne ervaring met alles wat we bij kidsroom gekocht hebben. Deze een autostoel gekocht. Fijne uitleg en de stoel werd ter plekke in de auto gezet. Super fijn!!
Snelle reactie op mail, telefonisch en de levering. Mooi product geleverd gekregen!
Prettige winkel met vriendelijk en servicegericht personeel!
Fijne winkel en goede service
Goed en snel telefonisch geholpen en daarna order geplaatst. Er werd goed meegedacht en aanbevelingen gedaan. Snelle levering en uitstekende montage. Van harte aanbevolen!
Top service. Telefonisch kinderkamer besteld. Kregen goed advies. Snelle levering. Keurige montage. En zelfs de naleveringvan de roede was in 2 dagen binnen. Wij zijn bijzonder tevreden.
Betrokken en vakkundig
Vriendelijk en klantgericht Mooie meubels, ruim assortiment Goed bereikbaar met de auto en openbare vervoer
Geweldig geholpen, netjes en vlot gecommuniceerd via mail. Mooie winkel en overzichtelijk, niet opdringerig. En ontzettend snelle levering. Enige puntje wat anders zou kunnen, is bij het ophalen en afrekenen. Hier wordt het (in ons geval een hoog) bedrag genoemd, wat direct gepind moet worden. Zonder dat we de kinderwagen hebben gezien, met dit bedrag zou ook nog even de bon door genomen kunnen worden. Iets meer beleving, zoals mochten er nog vragen zijn bij het in elkaar zetten of dergelijke, Zou je kunnen verwijzen naar de handleiding die erbij zit in de doos. Misschien een hand? Niet ten nadelen van het meisje wat achter de kassa staat, maar met de dame in de winkel die aan het vouwen was hadden we nog meer contact. Na al het fijne contact wat we bij jullie hebben beleefd en waarom je naar de winkel komt en niet via internet besteld is dan weg. Klein puntje hoor, maar wel wat ons beide opviel. Verder uitstekend! En komen er zeker terug.
Prettige winkel, goed assortiment en prijs-kwaliteit verhouding. Deskundig personeel en goede montage en nazorg.
Supersnelle reactie op mails, betaling Ed en snelle levering. Echt een aanrader
Telefonisch een bestelling gedaan voor de slaapkamer van mijn zoontje, vriendelijke verkoper na bestelling alles soepel verlopen levering liep volgens afspraak, wederom nog een compliment voor de bezorger deed nog netjes zijn schoenen uit om de slaapkamer vervolgens naar de slaapkamer te brengen! Na montage bleek toch een deur van de kast vervormd te zijn, hen gisteren contact gehad via de mail met Evert probleem is netjes opgelost en we krijgen een nieuwe deur voor de kledingkast! Ik ben zeer tevreden en raad Kidsroom zeker aan!
Zeer positieve aankoop ervaring. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).