Klantvriendelijkheid staat voorop!

Voor de 2e keer weer met plezier meubels uitgezocht! Goed en vriendelijk ontvangen. Goed advies en geen opdringerige verkoop praatjes! Kortom wij komen zeker terug, mochten wij wat nodig op het gebied van baby’s en kinderen!

Wat een sympathieke mensen met een berg kennis en ervaring! Ook de service is top!

Bij dit familiebedrijf wordt je geholpen zoals je wenst, veel kennis, service en vakmanschap. We zijn leuk geholpen in de winkel en de meubels zijn thuis gemonteerd en wel. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en de hulp!!

Goed advies , en goede service

Lieke is heel erg blij met d´r nieuwe bedje ! service was super alles klopte

Uitstekende service

Uitstekend geholpen in de winkel, fijne medewerkers en fantastische producten. Toen de bestelling bij de winkel binnen was kon het nog meteen dezelfde dag geleverd worden.

Spullen waren helaas wat later maar dat is op een top manier goed gemaakt

Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe kinderstoel.

Goede service, meedenkend!

Goede service, snel geleverd. Extra korting omdat we veel spullen tegelijk hadden besteld. Er werd tevens direct overlegd met Joolz om na te vragen of er gepersonaliseerde kinderwagen mogelijk was.

We hebben meubels voor de kinderkamer besteld bij Kidsroom. Via email worden we heel goed op de hoogte gehouden van de levertijden en er wordt fijn meegedacht naar oplossingen als de levertijden door leverproblemen vanuit de leverancier vertraagd zijn. Fijn contact per email. Ook de levering verliep volgens wens door een heel prettige chauffeur die ook nog uitleg gaf over de pakketten

Super service!

Tijdens mijn eerste zwangerschap alles bij Kidsroom gehaald, van babykamer tot spulletjes en kleertjes. Tussendoor een groter meidenbed voor onze dochter gehaald en nu 3 jaar later bijna uitgerekend van de tweede en nog steeds super blij met alle nieuwe spulletjes die wij gekocht hebben bij Kidsroom. Net zo vriendelijk, meedenkend en klantgericht! Een echte aanrader!

Top service en heel goed meegedacht

Van begin tot eind goede begeleiding gekregen en service was tot in de details erg goed

Overzichtelijke winkel, behulpzaam personeel!

Mooie, overzichtelijke winkel waar niet alles op de vierkante meter staat gepropt, maar juist kwaliteit voorop staat! Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam in de zoektocht naar de best passende spulletjes voor de kleine in aankomst! Aanrader!

Tot nu toe goede ervaring! Goed geholpen in de winkel. Levering volgens afspraak. Ik ga het zelf in elkaar zetten. Moeten. U nog kijken hoe dat bevalt.

Uitstekende service

Wij komen al jaren voor onze kinderkamer meubels bij Kids room. De meubels zijn mooi en goed van kwaliteit. Leuk ook de assecoires erbij. Maar zeker ook het advies en de service. Wij laten de meubels ook opbouwen thuis en dat gebeurt altijd heel netjes en zorgvuldig. Kortom deze winkel is zeker aan te raden!

Vriendelijk behulpzaam ruime keuze

Je wordt wanneer je dat wilt vriendelijk geholpen. Goed verstand van zaken en producten. Snelle levering goed afgehandeld. Fijne ervaring voor de 2 keer. Eerst baby kamer nu de volgende stap.

Snelle feedback en levering

Online besteld. Snelle reactie en super snelle levering

Uitstekende kwaliteit voor een nette prijs

Ik kom hier graag. Uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Personeel is ontzettend vriendelijk en denkt met jou mee. Rustige relaxte ongedwongen sfeer waardoor je kinderen ook rustig kunnen spelen. Kortom een aanrader...wij zijn wederom geslaagd!

Geweldige service

Zijn erg klantvriendelijk en monteren erg netjes

Super!

Wij hebben 2 kinderkamers gekocht, we werden direct geholpen in de winkel en waren heel duidelijk in de prijs. Wij hebben alles in elkaar laten zetten en dat is keurig gedaan! Erg blij mee en ook nog eens snel, wij zijn overtuigd en zullen in de toekomst hier zeker terug komen. Marleen & Robbie

Mooie winkel, mooie spullen, goede service in winkel.

Wij hebben al onze kinderkamers (3 kinderen) bij Kidsroom gekocht, van peuterbed tot kasten tot wandmeubel, kinderbed en tienerbed. Wij zijn erg tevreden over de service die Kidsroom leverd. Vandaar dat we ook elke keer terug zijn gekomen. Afgelopen week heeft onze oudste zoon een twijfelaar gekregen, ook deze komt weer uit de winkel van Kidsroom!

Heel tevreden!

Goed geholpen in de winkel, denken met je mee en gekozen voor bezorging en montage en hier ook heel blij mee.

Goede communicatie en erg mooie meubels!

Heel blij met de nieuwe kledingkast voor onze dochter. Nu het bedje nog en dan is het helemaal af. Erg tevreden over de communicatie en service! Zeker een aanrader, ook veel keuze!

Er is goed mee gedacht over het bed er werd goed geluisterd naar mijn wensen van het bed

Snelle service en levering! Top bedje!

Vlotte service, snelle levering en monteringsmogelijkheid. Bed is erg mooi, strak en stevig. Alles erop en aan!

Voor een unieke kinderkamer

Veel heb ik gezocht naar speciale kinderkamers die meer uitstraalden dan enkel een bed tegen de muur. Voor onze kleinsten thuis wilden we een ruimte creëren die tot de verbeelding spreekt en waar ze ook graag gaan slapen of spelen. Naast de prachtige meubels van mooie kwaliteit, ben ik bijzonder verrast door de dienstverlening! Perfect opgevolgd, super vriendelijk en met een warm hart werd ik geholpen en dat kan ik in deze tijd enorm appreciëren.

Keurig & kundig

Goede winkel, waar wij graag komen. Vriendelijk en snel geholpen door mensen die verstand van zaken hebben.

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).