Er zou iets meer gratis service geleverd mogen worden. Bijv gratis levering als je een complete babykamer koopt en gratis levering van bijv kleine kwijtgeraakte onderdelen.
Het personeel is super behulpzaam
Super snelle service!
Ik ben tot nu toe goed geholpen niks te klachten
Zelden een zaak gezien waar service zo hoog in het vaandel staat. Top!
Vriendelijke medewerkers bestelling volgens afspraak geleverd
gezellig en kundig
Alles is helemaal goed
Wij komen hier nu zo'n twee jaar en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een top winkel is, met aandacht voor de klant en hun wensen.
Super winkel, vriendelijke en deskundige mensen. Kwalitatief goede producten tegen een hele redelijke prijs
Het was heel prettig. Ik werd direct geholpen en ook, heel fijn!
Wij zijn zeer tevreden!!
Ik kwam heel doelgericht dus had niet veel uitleg nodig wat betreft aanschaf kinderwagen. Verkoper was deskundig en wist ons goed te adviseren over maxi cosi. Assortiment was prima maar vrij standaard.
Prima geholpen. Vakkundig advies, makkelijk en snel bereikbaar . Service tot achter de voordeur. Hulde!
Erg prettig geholpen. Winkel heerlijk opgeruimd en overzichtelijk.
echt een prima bedrijf, waar service hoog in het vaandel staat . correcte prijzen, prima persoonlijk advies . de man die de montage verzorg is super professioneel, werkt extreem netjes.
Zeer fijne winkel, personeel altijd vriendelijk en zeer behulpzaam! Personeel neemt ook de tijd voor je als je vragen hebt.
Hadrianussingel 36
6642 AJ Beuningen
De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).