Super!

Super klantvriendelijk! Enorm goede ervaringen en zeker een aanrader!

Fijn, correct en netjes geholpen!

Wij hebben een hele goede ervaring opgedaan met dit bedrijf. Als eerste vind ik het te waarderen dat je als klant behandeld word, personeel komt erg beleefd over. Vlotte afhandeling, kast gekocht, zelfde dag nog bezorgd, netjes binnen gezet. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Een leuk bedrijf met mooie babyartikelen en een goede service!

Wij hebben een zeer goede ervaring met het bedrijf. Het is een klantvriendelijke bedrijf, met mooie baby en kinderartikelen en ruime keus. Ook is de service goed en de producten worden netjes afgeleverd. Kortom, we zijn heel blij met alles wat er er gekocht hebben!

Zeer goede uitleg met aandacht gekregen

Bij binnenkomst welkom geheten. Medewerkers komen ook naar je toe voor hulp. We hebben een zeer goede uitleg gekregen. Goede ervaring!

Zeer vriendelijk geholpen mét kennis v zaken.

Goed overzicht in de zaak van wat er staat. Goed advies, prima service.

Complete kinderkamer uitgezocht bij Kidsroom Beuningen, er werd goed met ons meegedacht. Fijne adviezen. Kamer werd snel geleverd en super netjes voor ons opgezet. Top service!!

Uitstekende service

Snelle en duidelijke communicatie. Zeer vriendelijke en punctuele monteur, meubels met zorg in elkaar gezet.

Geweldige service!

Super fijn geholpen! Luisterde fijn naar onze wensen, en dacht goed mee. Geweldige geregeld!

Kwaliteit

Zeer goede begeleiding bij aankoopkeuzes. Mooie producten. Heel vriendelijke mensen.

Fijne winkel

Weer een nieuwe babykamer gekocht voor onze 2e kleintje.. fijne service en veel verschillende kamers. Ze zijn altijd eerlijk met hun mening of ervaringen en dat is fijn.. Fijne winkel om naartoe te gaan voor je eigen kindje maar ook mooie cadeautjes

Prima ervaring met kidsroom!

Goede hulp gehad bij het uitzoeken van onze babykamer en snelle levering!

Wat een fijne service!

Wij hebben hier de kinderkamer voor onze zoon uitgezocht. We zijn heel fijn geholpen en er werd met ons meegedacht. Ook het brengen en de montage service was super. Keurig een kleed op de grond met het monteren en de schoenen uit. Gewoon uit zichzelf! Wij komen hier zeker weer terug!

Super service!

Kidsroom is een mooie, overzichtelijke zaak, waar je als klant alle tijd en aandacht krijgt. Er wordt goed meegedacht, er is ruimte om producten uit te proberen en daarnaast is het personeel erg vriendelijk. Service is dus uitstekend!

Fantastische service

Snel en eerlijk

Kwaliteit en goede service

Wij hebben een bed laten bezorgen en in elkaar laten zetten. De communicatie verliep soepel en het bed is snel en vakkundig in elkaar gezet. Wij zijn heel blij met de aankoop!

Mooie winkel, top service

We hadden van te voren al bedacht welke kinderkamer we wilde hebben. In de winkel werden we goed geholpen (geadviseerd) over de matras keuze. De levertijd was ook flexibel. (Onze kleine was nog lang niet toe aan een groter bed, dus dat kwam goed uit.) 2 weken later was hij er in ene wel aan toe en na 1 telefoontje kon de kamer binnen een week geleverd worden. Top!

fijn geholpen

professionele en duidelijke hulp. nette prijs

Topservice!

Had gebeld voor een artikel die werkelijk nergens meer verkrijgbaar was. Ik heb jullie gebeld en deze was er alleen nog in een showmodel. Gelijk een mail met betalingsverzoek en direct op de post. Helemaal blij en zeer snelle en goede service!

Behulpzaam, passie, en top service!

•Denken goed mee om te realiseren •Fijn contact in de winkel •Levering correct •weten waar ze het over hebben

Geweldige service

2 jaar geleden complete baby kamer gekocht en nu een complete peuter kamer zeer tevreden!!

Goed product en service voor een prima prijs

We hebben een mooie hoogslaper gekocht die voor een schappelijke prijs bezorgd en in elkaar gezet werd. De showroom is ruim opgezet en de verkopers zijn zeer vriendelijk, zonder dat je het idee hebt dat ze je dingen willen aansmeren. Zeker een aanrader.

Topbedrijf

Goede, persoonlijke service. Snelle reactie bij vragen. Uitstekende kwaliteit en alles zoals afgesproken. Zo zou het overal moeten zijn.

Fijne ervaring

Goede service! Kamer mooi opgezet Goede kwaliteit

Vakkundige mensen

Wij hebben een enorm fijne ervaring met kidsroom. Ze zijn vakkundig en geven tips over producten. Ze luisteren naar de wensen van de klant.

Snelle en goede service

Via email heb ik mijn vraag over een bed gesteld. Ik kreeg heel snel antwoord, waardoor we snel een goede beslissing konden nemen. De levering was mooi op tijd!

Hadrianussingel 36

6642 AJ Beuningen

Over Kidsroom

De grootste collectie kinderkamers en tienerkamers “in de mooiste winkel van Europa” compleet ingericht vind u in onze Superstore in Beuningen direct aan de snelweg A50/A73 afslag 1 (Beuningen/ Wijchen) op “Shoppingpark de Heuve” (t.o. McDonalds).