Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ze waren zeer goed geïnformeerd over mijn branche. Als schoonheidsspecialiste en ondernemer ben ik hier zeer tevreden over, er zijn verschillende soorten verzekeringen voor verschillende behandelingen. Over het algemeen een goed bedrijf met oog voor de klant.
Ik heb voor de eerste keer contact gehad i.v.m. het niet opladen van mijn PDM. Ik heb aangegeven dat de maandag daarna zal starten met de insulinepomp. Ze luisterde goed maar heeft naar mijn mening te weinig kennis van de PDM en de ernst van het gebruik. Ze heeft wel om verduidelijking vragen, positief.
Aanvraag autoverzekering keurig en vakkundig geinformeerd.Snelle afhandeling zeer correct
Vriendelijk en snel.
Meer dan 20 jaar goed verzekerd geen klachten betrouwbare partner
Als management Assistente kan je niet in alles gespecialiseerd zijn en moet je vertrouwen op je netwerk van contactpersonen. Mijn contactpersoon bij Havelaar en Van Stolk, Annemiek Lindemans, is betrokken en op de hoogte van onze situatie. Issues worden snel opgepakt.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Het is fijn dat er goed contact is met u en hieruit een prettige samenwerking mogelijk is. Uw tip over het portal voor inzage van documenten en historie heeft zeker onze aandacht. Vriendelijke groeten, Simone
Goed geadviseerd en zijn meedenkend.
Problemen worden opgelost en als dat niet lukt wordt er meegedacht over een oplossing die beide partijen bevalt
Denken mee naar de beste oplossing en maken vlot een voorstel. Indien gewenst wordt dit aangepast.
Medewerker J. den Boer heeft ons uitstekend geholpen, door mee te denken en te adviseren. Heel fijn contact gehad.
Na schade melding, gelijk een reactie ontvagen. Dat de stukken doorgestuurd zijn naar de verzekeraar. En van de verzekeraar gelijk bericht ontvangen, voor verder afwikkeling. Dus ben ik zeer tevreden over de snelheid, en de afwikkeling van de schade.
Nieuwe polis voor pleziervaartuig afgesloten Polis autoverzekering aangepast
Ondanks een bijzondere auto die te verzekeren is, allerlei mogelijkheden bekeken en tot een goede oplossing gekomen! Goede en snelle service van de adviseur aan de telefoon!
snelle en correcte afwikkeling
Men ging niet in op mijn suggestie.
Ik weet niet wat u voor mij doet of beheert. Zou u mij daar duidelijkheid over kunnen verschaffen? Mvg, Jos Ruyters
Al jaren mijn verzekeringen laten verzorgen door dit kantoor, goede ervaring ook tijdens 44 jarige loopbaan bij Unilever die dit bedrijf voorstelde, om je verzekeringen te regelen.
Ik heb een prima ervaring met Haverlaar & Van Stolk. Ik heb een vast aanspreek punt en dat neemt zorgen uithanden.
verzekering isop korte termijn geactualiseerd, waarbij zelfs de premie wat omlaag ging!
prima persoonlijk advies en goede service
Krijg altijd duidelijke informatie
Als startende ondernemer wordt er rekening gehouden met de ingangsdatum van mijn contract zolang de deuren gesloten moeten blijven. Erg fijn dat hier rekening mee wordt gehouden in deze zware periode! TOP!
Dank voor uw beoordeling, dit waarderen wij zeer. We duimen dat u binnenkort van start kan en de deuren wagenwijd open kunnen ! Vriendelijke groeten, Simone
H&S is de maatstaf voor alle andere bedrijven als het op persoonlijk aandacht en service neer komt. Altijd vriendelijk aan de telefoon, luister goed naar de situatie en kom met op maat gemaakt oplossing. Geen drama, geen los eindjes, gewoon betrouwbaar en goed.
Dank voor uw beoordeling, dit waarderen wij zeer. Uw beoordeling hangt op ons prikbord zodat we ons elke dag bewust zijn van de maatstaf ! Vriendelijke groeten, Simone
Wijzigen voertuigverzekeringen
Vriendelijke deskundige relatie en kennis van zaken. Met zorg en per omgaande verzorgd.