Prima, fijne medewerkers
Niet zoveel gebruik gemaakt van de tussenpersoon maar indien nodig altijd goed geholpen
ZIE BOVENSTAAND
Elke keer wanneer ik Havelaar & Van Stolk benader met een vraag, krijg ik snel en accuraat een antwoord. Het team is zeer behulpzaam en geeft goede adviezen. Mijn complimenten!
Ben goed geholpen door Havelaar kon mijn polis overzetten.
Had wat vragen over de autoverzekering van mij nieuwe auto. Ik ben prima geholpen en verder is alles zonder problemen in kunnen gaan, gewoon goed, dat wat je hoopt te krijgen.
Overgang naar andere polis
Positief
Prima en geduldig behandeld, door ene mijnheer den Boer.
Goede afwikkeling uitstekende expertise en zeker niet te vergeten de vriendelijkheid en inleving van de medewerkers.
Heel tevreden ! Snel geholpen.
goede ervaringen
Afgelopen jaar een claim via de inboedelverzekering gehad. Schade medewerker heeft het hele proces correct in gang gezet
Als ik ze nodig heb dan lossen zij mijn probleem naar tevredenheid op zoals ik van ze mag verwachten.
Altijd naar volle tevredenheid
Niets op aan te merken. Afhandeling door verschillende medewerkers uitstekend. Erg leuk om weer kontakt te hebben met Yvonne v.d. Hoeven, ex collega Unilever!
Zowel bij afgifte nieuwe polis/groen kaart was spoed nodig ivm reis naar buitenland met nieuwe auto. Kon dezelfde dag stukken nog ophalen en groene kaart lag klaar voor mij!
Ik ben steeds zeer vriendelijk te woord gestaan maar heb wel meerdere malen zelf contact moeten opnemen omdat (re)actie van de andere kant uitbleef. De communicatie intern was hiervan de grootste oorzaak, samen met niet al te korte lijntjes, heb ik het idee. Ook een kleine slordigheidsfout waar ik zelf op moest wijzen. Al met al is alles nu wel netjes geregeld, maar dat is vooral aan de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid van Karin te danken.
Snel, efficient en vriendelijk
Wij zijn zeer tevreden met de verzekering. Als er wat is dan wordt het prima afgehandeld. Vorig jaar met een ongeluk de motor helaas total los . Alles keurig afgehandeld volgens de voorwaarden van mijn motor verzekering.
Kleine problemen snel opgelost
Contact en handelingssnelheid waren prima. Ik vroeg om advies ,maar kreeg in plaats daarvan een mededeling,dat mijn schademelding was geregistreerd en ter verdere behandeling was doorgezonden aan Allianz. Ik heb vervolgens herhaald, dat ik om een advies had gevraagd. Daarop werd niet gereageerd. Vervolgens heb ik telefonisch contact met u gezocht en de situatie uit de doeken gedaan. De heer Vermeij heeft mij van goed advies gediend en nog tijdens ons gesprek de betreffende polisvoorwaarden gemaild. ( van Allianz heb ik overigens nooit hierover iets vernomen.)
Heel positief
Hierbij wil ik Rinze Douma onze Desk Adviseur een compliment geven. De vragen/opmerkingen/aanpassingen en dergelijke worden goed opgepakt/verwerkt. Er is een goede communicatie. Telefonisch en op de mail. Altijd worden we vriendelijke en behulpzaam te woord gestaan. Het is ook erg prettig om al onze verzekeringen onder 1 hoed te hebben waardoor het aanspreekpunt duidelijk en rechtlijnig is.
Werd keurig te woord gestaan, gegevens snel gevonden en meteen de juiste info (niet teveel en niet te weinig) gevraagd