probleem en oplossing gericht denken, dank
Met mevrouw Brouwer prima contact. Enigszins verbaasd over recente email inzake aanrijjdinngwelke reeds was afgehandeld. Verzoek om inzending schade formulier onbegrijpelijk; was reeds enige tijd geleden ingestuurd. Daarom niet gereageerd.
telefonisch contact ged verlopen. Ik wacht nog op follow up tav waardering herbouw van mijn huis.
Na een schade melding van lekkage in badkamer, is er vrij snel expert langs gestuurd en werd het financiƫle plaatje snel afgehandeld.
uitstekend geholpen door John den Boer
Er is prima met ons meegedacht wat het beste uitkomt voor ons voor onze reis naar new zeeland en voor onze caravan verzekering heel vriendelijk en deskundig
Goed advies en geduldig luisteren naar de klant
Deskundig
Gewoon goed luisteren en het verzoek op de juiste wijze uitvoeren.
Havelaar & van Stolk hebben mijn geval direct doorverwezen naar een derde partij. Wat zij daarnaast hebben bijgedragen is dus niet te beoordelen. Los hiervan heb ik als opmerking dat ik een verschrikkelijke hekel heb aan het (waarschijnlijk volledig automatische systeem) van het vragen om een beoordeling bij ieder klein contact dat iemand met u heeft. In dit geval 1 mail en direct vragen om een beoordeling. Wat is een mening in zo'n geval sowieso waard?
Direct en concreet geholpen! Erg vriendelijk!
Wordt goed geholpen en zijn klantvriendelijk.
zakelijk goede service
Zie titel
Niets dan lof over de professionele en snelle, klantgerichte afhandeling.
Mijn idee is dat een tussenpersoon zou moeten ontzorgen. Helaas heb ik dit niet zo mogen ervaren.
Goed contact
Ik probeer al weken een zakelijke verzekering af te sluiten en ik krijg maar geen reactie op mijn feedback.
In een noodsituatie of om advies zijn het precies de mensen waar je wat aan hebt. Een solide team.
Heb gelukkig niet vaak gebruik van de verzekering hoeven te maken. Toen het nodig was na brand in huis is dit zonder trammelant afgehandeld. Een hele geruststelling! Met betrekking tot de akkoord verklaring. Dit is alleen voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg. Vriendelijke mensen.
Geeft direct volledige informatie op de vragen. Vriendelijke behandeling.
Zeer goede ervaringen