Ben goed en correct geholpen bij een inbraak poging in mijn caravan
Fijne correcte afhandeling aan de telefoon en goed advies!
Zie bovenstaande
Vriendelijke mensen snelle reactie meedenken aan de beste optie voor ons
De medewerkers van Hevalaar& van Stok, denken echt mee met de organisatie. Dat geeft een prettig gevoel dat je goed verzekerd bent.
Binnen 1 week schade gemeld en afgehandeld
Goed.
snelle reactie en prettig gesprek. Snel afgewikkeld
Goed en duidelijk vriendelijk
Ben al jaren verzekerd bij jullie en zal nooit voor een andere gaan. Altijd goede hulp en informatie krijg ik bij jullie.
Er wordt een duidelijk antwoord gegeven op de gestelde vragen op een vriendelijke toon en binnen een redelijke termijn.
snelle service
Autowijziging doorgegeven, alles netjes en snel verwerkt.
Zeer vriendelijk geholpen. Snel en accuraat. Hadden direct de juiste gegevens bij de hand en het hele proces verliep bijzonder vlot en prettig
In dit geval ging het om een schadeafhandeling maar in het algemeen zijn de medewerkers van Havelaar & van Stolk uitermate vriendelijk, klantgericht en professioneel!
goede service en vriendelijk personeel
Vraag prima beantwoord en snel een offerte
Vriendelijk, deskundig en men neemt de tijd voor de cliënt
Goede ervaring, vriendelijk personeel, goede uitleg.
Na vraag over schade, snel en vriendelijk geholpen. Na sturen van benodigde documenten, snelle afhandeling. Efficient en vriendelijk.
Goed bereikbaar, vriendelijk en snelle service.
Ik ben heel tevreden en blijf bij u.....
Als ik iets doorgeef of vraag ontvang ik bijna onmiddellijk antwoord. Zo hoort het!!
Erg fijn en vriendelijk contact
"Dit veld is verplicht"; Dat is weer wel bureaucratische onzin