Goede dienstverlening, goede communcatie
Fijn dat je bij jullie "gewoon oudewets" kan bellen en iemand aan de telefoon krijgt die kundig is en ook nog tips geeft
Zeer correct behandeld . Prima
Ik ben goed snel en prima geholpen.
nvt
Boe boe wordt te lang
goed bereikbaar via mail maar ook snel contact via tel.mijn ervaring is geen lange wacht tijd aan de tel. snel de juiste persoon aan de telefoon. en zeer vriendelijke dames. is Top.
Alles was snel en vakkundig geregeld
N.v.t
Bij melding van een stormschade van 500 euro werd mij gevraagd opgave te doen van het weerbericht van die dag, alsof dat niet bekend was bij de verzekeraar.?! Eigen risico was 450,euro. Heb toen zelf maar betaald. Moest ook te veel formulieren invullen. Niet erg prettig behandeld, zeer argwanend terwijl ik altijd netjes de rekeningen heb betaald. Nb Destijds isde hypotheekaanvraag wel goed behandeld.
ik ben goed ,en zeer terzake kundig behandeld . peter wammes
Goede en prettige contacten en veelal snelle actie.
Tot op heden altijd goed geadviseerd
Snelle en correcte poliswijziging van autoverzekering. De polis kwam snel per post binnen.
Bijzonder klantvriendelijke benadering; probleemoplossend-efficiƫnt-snelle actie-afspraak=afspraak. Grote waardering voor Karin Brouwer, Yvonne Hoeven en naaste collegae. Mhd en vrgr Siebelink, drs B.M.A., 2231 XC Rijnsburg.
Deskundig geholpen
Zeer prettige gesprek, vlotte afhandeling van gegeven informatie
Goede communicatie
Kreeg prima advies van het sluiten vaan een polis . Alles was heel snel geregeld. Naar mijn ervaring is er eigenlijk niks wat er te verbeteren is momenteel
Bij schade snel antwoord en duidelijk wat er aangeleverd moet worden. Uitbetaling ook snel. Bij poliswijzigingen goed advies.
Prettige om een ervaren vast contact persoon te hebben. Ik krijg hier het gevoel dat de klant op 1 staat. Dit in tegenstelling tot andere verzekeringen waar ik me meer een nummer voel.
Kort en krachtig, duidelijk dus.
ik ben enorm blij met jullie hulp en daarom ook al lid sinds ik werk vanuit Unilever
Ik heb laatst voor het eerst sinds jaren met jullie contact gehad en het contact was prima. Ik werd netjes en fijn geholpen. Gr. Michel
omdat een overschrijving zo geregeld is