Zeer geïrriteerde meneer en het niet goed afhandelen van kosten ziekenhuis in het buitenland.Erg vervelend dat ik als partner van de overledene er steeds achteraan moest bellen en gegevens doorsturen die reeds telefonisch al doorgegeven waren.Hoop dat het nu betaald is..
Ik heb tientallen jaren ervaring met Havelaar & van Stolk. En eigenlijk uitsluitend goede. Ook de recente nieuwe aanvraag is perfect afgehandeld.
Wederom prima verzorgd !!!
Zie boven.
opvragen kopie polis
Jammer, dat ik zelf met een premie moet komen, die lager is en daarna de premie via jullie ook aangepast kan worden
Ik kan jullie niet aan verbetertips helpen, ik voel me als in contact met collega's, lijkt wel zoals lang geleden het geval was.
Altijd snel en goed geholpen.
Marina is heel alert
Zeer deskundige behandeling wij zijn zeer tevreden
Ik ben te vrijden met mijn tussenpersoon
Hele goede ervaring. Vriendelijk, vrolijk en behulpzaam!
In de jaren dat ik gebruik van de diensten gebruik maak altijd correct geholpen.
Prima zakelijke relatie!