wordt altijd geweldig geholpen
een telefoontje was genoeg, alles snel en netjes geregeld. Ook de antwoorden op mijn vragen waren volledig en duidelijk
Al jaren zeer tevreden. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
Correcte afhandeling van de schade
dank voor Uw snelle afwikkeling
Zeer snelle en efficiƫnte behandeling. Vriendelijke benadering.
GOED
Prima, aardig , snel netjes geregeld allemaal. Kan niet beter daarom zo hoog beoordeeld.
bij eerste aanvraag geen automatische terugkoppeling gekregen en moest zelf na 2 weken er achter aan bellen om te informeren hoe het er voor stond. Beetje slordig.
Prima en te vrede, zover
Zeer aangenaam ervaring met mevrouw/Irma Meijerink
De heer Dessauvagie heeft ons uitstekend geholpen met de vragen en het uiteindelijk resultaat van het gehele traject. Onze dank daarvoor.
De medewerkster van Havelaar heeft mij vriendelijke te woord gestaan en kwam al haar afspraken met mij na.
En snelle afhandeling zonder gezeur.
Onlangs een schade gedeclareerd, alles is zeer snel en professioneel afgehandeld.