Ik heb goede ervaringen met betrekking tot voorlichting over de producten die ik afneem en ook goede ervaring met schadeafhandeling in het verleden
Was het niet eens met opzittendenverzekering die uit de motorverzekering getrokken wordt (verhoging van 10% naast de reguliere verhoging) maar daar kunt U per saldo niets aan doen
Alles keurig geregeld, alleen duurde het opsturen van de papieren wat lang, heb hier tweemaal over terug moeten bellen.
slechte opvolging op mails onleesbare offerte formulieren om in te vullen na 3 weken nog geen officiele polis mogen ontvangen
vriendelijke medewerkers, denken mee en adviseren
Afgelopen maanden 3 x wisseling van auto en is goed afgehandeld
Zeer goed geholpen met het afsluiten van mijn nieuwe auto verzekering een maand geleden.
goede ervaring
Vlotte en correcte afhandeling
heb er nog geen concrete ervaring mee. echter zit in het collectief en heeft mijn vertrouwen
Soms worden de afspraken niet uitgevoerd zoals afgesproken.
Verzekeraar die meedenkt met de klant
Met Havelaar & van Stolk geen noemenswaardige problemen. Met Allianz daar en tegen ontbreekt elk vertrouwen. Dit is gebaseerd op jaren van fouten in afhandeling van schades, wijzigingen van polis(sen), nakomen van toezeggingen, kennis van de betrokken personen m.b.t. autoverzekering etc.
Goed geholpen, geen klachten
Top bedrijf, super klantvriendelijk , fijne mensen , er is geen beter bedrijf.