Prettige, langjarige ervaring met mevr. Karin Brouwer.
Altijd prima te woord gestaan door medewerkers van uw bedrijf. En afhandelingen van schade vlot behandeld.
Alles wordt netjes afgehandeld en mijn adviseur is goed gewoon een goed en degelijk bedrijf
Goede service en hulp. afspraken worden nagekomen vriendelijk personeel.
Medewerkers zijn goed telefonisch bereikbaar en men heeft meestal een "eigen" contactpersoon. Vragen en mutaties worden snel en professioneel opgelost. Door deze persoonlijke service en meedenken ben ik nog steeds klant bij H&VST, omdat er regelmatig lagere aanbieders voorbij komen.
Werd snel en goed geholpen
Mijn ervaring met Havelaar is goed. Zowel als particulier als zakelijk een prima kantoor om zaken mee te doen.
Altijd goed bereikbaar, nette en correcte afhandeling, vriendelijke contactpersonen. Altijd goede informatie over polis, schade afhandeling, vervangend vervoer e.d. Goed advies omtrent verzekeringskeuze voor auto, all risk, WA etc.
Valt niets schechts te vertellen over jullie
Alles wordt snel en naar tevredenheid geregeld.
Zeer vriendelijke mensen, denken altijd met je mee.
Klantvriendelijk en prettig contact en alle vragen beantwoord.
Begripvol, meedenkend en snel met reageren en uitkeren.
Goede afhadeling schade/reisverzekering
Het contact en de manier van communiceren vinden wij heel prettig met John.
Men ging mijn aanvraag niet klakkeloos verwerken maar kwamen met een beter voorstel. Hulde!
Bij de aanvraag van mijn autoverz verliep alles vlot en werden alle afspraken nagekomen. De medewerker kwam professioneel over, hij was ter zake kundig.
Prima geholpen bij schade bij mijn motorongeluk.