Zeer plezierig, professioneel en betrouwbaar

Wij hebben ons hele appartement, op de keuken na, laten inrichten door Aanhuis. Vloer, muren, raambekleding, deuren en kasten. Ivona heeft onze wensen heel goed vertaald in een waanzinnige inrichting. De communicatie met zowel Ivona als Zoran hebben wij als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en er wordt heel goed meegedacht. Wij zijn verrast door de verschillende creatieve oplossingen waar zowel Ivona als Zoran mee kwamen. Wij hadden het zelf nooit zo bedacht. Daarnaast waren ook de mannen van de uitvoering kundig en plezierig om over de vloer te hebben.

• Vestiging Groningen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Mooie vloer, snel en vakkundig gelegd

Er werd goed meegedacht in de winkel. Samples mochten op locatie bekeken worden wat zeer fijn was. De vloer werd in overleg op een voor ons zo gunstig mogelijke dag vakkundig gelegd. Wij zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat.

• Vestiging Maassluis, Aanhuis.nl

Goede service en kwaliteit

Blij dat ik bij aanhuis.nl mijn gordijnen heb gekocht. Groot assortiment, goede kwaliteit. Alles wordt opgemeten en netjes opgehangen. Contact na afloop of alles naar wens is.

• Vestiging Huizen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Geweldig geholpen en fijne service!

Carlijn heeft ons in de winkel super geholpen om tot mooie (kleur)combinaties te komen. Vloeren, verf en behang. Ook bij het monteren fijne en heldere communicatie en service. Alles netjes volgens afspraak.

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies en vakkundig uitgevoerd.

Voor de make over van onze woonkamer zijn we heel goed en fijn geholpen door Kelly en Jon. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. We zijn heel blij met het eindresultaat.

In één woord geweldig.

We zijn ontzettend tevreden over de pvc vloer, die afgelopen week door Sneek is gelegd. Alles is gelopen volgens afspraak. Vakkundig en vriendelijk personeel.

• Vestiging Sneek, Aanhuis.nl

Uitstekend bedrijf

Alles werd op tijd geleverd. Goede communicatie met de eigenaar. Ze denken met je mee. Niets op aan te merken.

• Ervaring met: Vloeren

Het zijn vakmensen, maar moeten wel afspraken nakomen.

In ons nieuwbouwappartement hebben we de vloer, raamdecoratie, behang en schilderwerk 't Verfhuis uit Leiden laten uitvoeren. Zij hebben het vakkundig uitgevoerd. Levertijden hebben wat tegengewerkt. De onvolkomenheden hebben wat erg lang op zich laten wachten, voordat dit was opgelost. Hadden vaak het idee dat ze ons "project " er tussendoor deden. Steeds een paar uurtjes en weer weg. Vaak gebeld en afspraken gemaakt. Niet alles zijn ze nagekomen. Uiteindelijk is het toch erg mooi geworden.

• Ervaring met: Specials

Prima bedrijf

Vriendelijke ontvangst in de winkel en goed geholpen met uitzoeken vloerbedekking ,en netjes gelegd door Vriendelijke personeel.

• Vestiging Emmeloord Rido, Aanhuis.nl

Aanrader!

Prima service en kundig personeel. Heel klantgericht, afspraak is afspraak. Wel enigszins aan de prijs.

• Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Kastenwand op maat laten maken, samen met Karlijn de indeling gemaakt. Heel fijn dat dit zo kon. De kast is prachtig gemaakt, had niet beter kunnen wensen.

• Ervaring met: Kasten

super service, vriendelijk en kwaliteit

Hele fijne ervaringen met aanhuis.nl Heel vriendelijk, denken met je mee, zijn super flexibel en denken ten alle tijden in oplossingen. Ook geven ze goed advies en komen ze alle afspraken na. En daarnaast leveren ze ook nog eens hele hoge kwaliteit. Wij hebben al meerdere klussen laten oppakken door aanhuis en zouden ze zo weer kiezen. Kortom een echte aanrader!

• Ervaring met: Verf en behang

Goed advies en vakkundig geleverd

Het personeel in de winkel had goed en vakkundig advies om tot een goede keuze te komen en ook het opmeten en plaatsen van de gordijnen ging snel en zonder problemen. Ik kan me alleen maar voorstellen dat dat voor hun andere producten ook geldt.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Mooie producten, hoge prijzen, slechte levertijd en communicatie

Aanhuis heeft hele mooie producten in het assortiment, echter tegen hoge prijzen en onderhandelen over de prijs zit er niet in. De adviezen die ik kreeg waren redelijk, maar konden beter. Na het bestellen van de raambekleding werd er een levertijd van 4 weken genoemd. Ik heb echter 12 weken moeten wachten en werd er alleen gecommuniceerd als ik dit zelf (keer op keer) initieerde.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Ideeën werden omgezet in een geweldig resultaat

Martin heeft ons enorm goed geholpen. Hij is erg creatief en zette onze ideeën om in een mooie cinewall, boekenkast en roomdevider. Het is een mooi geheel geworden waar wij erg blij mee zijn en veel complimenten over krijgen.

• Vestiging Nunspeet, Aanhuis.nl

• Ervaring met: Raamdecoratie

Prima advies en prachtige deur

Taatsdeur uitgezocht, bedrijf nam de tijd voor adviseren. Mooie deur!

• Ervaring met: Deuren

Een deskundig bedrijf met zeer goede vakmensen.

Rido streeft in het werk naar perfectie. Zij geven deskundig advies en hebben betrokken vaklieden aan het werk. Zij zijn pas klaar wanneer alles perfect is opgeleverd. Zeker een bedrijf die wij kunnen aanbevelen.

• Vestiging Emmeloord Rido, Aanhuis.nl

vakkundig - kwaliteit- goede service

Dankzij het interieur-advies van studio Juut kwamen wij bij Aanhuis. Door vakkundig inmeten van Aanhuis en het afmonteren van Paul Ploeg zijn wij zeer enthousiast over het eind resultaat.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Heb goed en vriendelijk advies gekregen en ze hebben PVC laminaat, duetten, gordijnen en een rolgordijn geleverd en geïnstalleerd in mijn woning. Vriendelijke en vakkundige mensen, komen hun afspraken ook na.

• Ervaring met: Vloeren

Uitstekend en proffesioneel, ook goede prijs.

Aanhuis helped with the renovation of my apartment in Leiderdorp. They organised everything very professionally. My salesperson was Carlijn and she was great. Always answered emails very quickly and efficiently. They did the new floor with PVC and spent a lot of time sanding the concrete flat first, filling in holes etc. so it was all very nicely done. The plinths also were very well done and look great. The painting and curtains were also done exactly as I wanted. I am very happy! Highly recommended.

Prima advies en service

Goed advies en service

• Ervaring met: Raamdecoratie

Betrouwbaar bedrijf dat goede service heeft en afspraken nakomt

We zijn bij aanhuis langs gegaan om ideeën op te doen voor de renovatie van onze trappen. Ze hebben veel mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we toch weer voor tapijt gekozen. Ziet er prachtig uit.

• Vestiging Huizen, Aanhuis.nl

Geweldige zaak!

Prachtige vloer gekregen en een heel nieuw plafond. Wij zijn superblij het nieuwe jaar in gegaan. Met dank aan Chris en Mireille voor het meedenken en adviseren. Wij komen zeker nog eens langs voor de raamdecoratie. Ook heel belangrijk: de uitstekende samenwerking met de naastgelegen Keukenstudio Allround.

• Vestiging Mijdrecht, Aanhuis.nl

Goed met kanttekening

Goed geholpen en het verfwerk en vloerbedekking is vakkundig uitgevoerd. Wel kanttekening bij de offerte daar zaten een paar omissies in. Keurig daarbij geholpen. Planning was niet goed intern afgestemd. Verfwerk was ineens 2 dagen ipv 3 dagen. Bleek toch 3 dagen te zijn hetgeen wat aanpassingen in de totale planning op het laatste moment met zich meebracht. Schilders en vloerlegger waren keurig op tijd.

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?