Snel, vakkundig en supermooi

Wat een vakmensen! Vanaf de kennismaking, het offertetraject, de uitvoering en de Facturatie. Alles klopt en zeer mooi uitgevoerd. Een aanrader voor onze volgende klus op het gebied van woninginrichting.

• Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Aanhuis.nl delivered a very high quality fitted wardrobe and a great customer experience.

We’re very happy with our experience at Aanhuis.nl. We were looking for a fitted wardrobe that would go from floor to ceiling to make the best use of space in our bedroom, and that’s exactly what we got. The team at the shop was very helpful in translating our needs into a clear design — special thanks to Milan, who guided us through the process with great care and patience. The end result was exactly what we were looking for. The wardrobe is of very high quality, and the fitting work was done cleanly and professionally. Everything looks just as we hoped — sleek, solid, and custom to our space. We wouldn’t hesitate to recommend Aanhuis.nl to anyone looking for a well-made, custom wardrobe with great service to match.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekende ervaring

Bij toeval bij Aanhuis terecht gekomen, omdat gerenommeerde zaak ons niet kon/wilde helpen. Dit bleek een schot in de roos, zowel de voorlichting in de zaak als de montage aan huis. Goede leer voor een volgende keer.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging Apeldoorn, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

De service, zorgvuldig/meedenken/geduld, zijn van hoge kwaliteit!

Ik ben erg prettig geholpen. Professionele medewerkers luisteren goed naar de wens van de klant. Nemen daar ook de tijd voor. Geven goed aan wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Prijs, kwaliteit en voortgang t/m levering zijn prima.

Fantastisch geholpen.

Wij hebben ons nieuwbouwappartement door Verfhuis Frank Scheffer laten stofferen. Muren vloeren en raamdecoratie is volledig volgens afspraak en (zeer strakke) planning verlopen. Zeer kundig geholpen door vriendelijke medewerkers.

Vriendelijk en professioneel.

Jaloezieën goed opgemeten en netjes aangebracht. Nam ook de tijd om andere jaloezieën die al eerder waren aangebracht nog bij te stellen. Zeer goede serviceverlening. Ook met betrekking tot de gordijnen die iets moesten worden ingenomen.

Prachtig resultaat

Zeer prettig geholpen zowel door Annet, Marjolein en Michel die het kwam inmeten. Nu ook voor hordeur geweest en ook weer prima geholpen. Houden je ook goed op de hoogte wat levering betreft. Dus zeker aan te raden.

• Vestiging Soest, Aanhuis.nl

kwaliteit gegarandeerd

Aanvragen van professionele behanger verliep goed en vlot. Kwaliteit van het afgeleverde werk was prima.

• Assortiment N.v.t.
  • Ervaring met: Verf en behang

Wat een fijne ervaring bij Aanhuis Gouda!

We zijn zo blij dat we bij Aanhuis Gouda terecht zijn gekomen voor de inrichting van ons huis. Vanaf het eerste moment voelden we ons ontzettend welkom. Marwa hielp ons met alles en is echt een topper. Superlief, denkt goed mee en heeft een geweldig oog voor interieur. Ze snapte precies wat wij (ik..) wilden en kon goed adviseren over texturen en kleuren! Ook Maud verdient een dikke pluim. Ze maakte een mooie 3D-tekening van ons huis en gaf goed advies. Ze is professioneel, creatief en fijn in de omgang. We hebben via Aanhuis een hoop aangeschaft: een prachtige gietvloer, op maat gemaakte kasten van Allure, stijlvolle vloerkleden, een mooie eet- en salontafel, lijsten op de wand, stalen deuren op maat, een bijzondere z-trap, een metalen trapleuning (in de kleur van de deuren, mét verlichting!), behang, raambekleding en een pvc-vloer. Alles klopt gewoon. De kwaliteit is top, de service was fijn en het resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Dankzij Marwa, Maud en de rest van het team voelt ons huis nu echt als een thuis. We zijn er nog iedere dag blij mee! Dus als je op zoek bent naar goed advies, fijne mensen én een prachtig eindresultaat: ga zeker even langs bij Aanhuis Gouda!

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Super service

Perfecte service en communicatie. Klantvriendelijk geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de gordijnen. En alles netjes en met precisie opgehangen. Veel dank!

Prima service!

Vanaf bestellen tot aan stofferen top geregeld! Er wordt goed mee gedacht en snel gehandeld. Service is top, niets om aan temerken. Zeker een aanrader om bij jongebreur maasluis langs tegaan!

• Vestiging Maassluis, Aanhuis.nl

Fantastisch

Men denkt mee en laat verschillende mogelijkheden zien

• Vestiging Rotterdam, Aanhuis.nl

Kundige hulp

Fijne hulp in de winkel, luisteren goed en denken mee, geven tips. Ook fijn contact tijdens de werkzaamheden in huis. Aanrader dus!

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl

Super klant ervaring

Men neemt de tijd voor je en de montage service was echt goed geregeld echte vakmensen.

• Vestiging Hoogeveen, Aanhuis.nl

Een zeer fijne winkel

Het advies, levering en uitvoering zijn bij ons perfect gegaan. Zeker een aanrader!

• Vestiging Mijdrecht, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Klantvriendelijkheid en professionaliteit is prima.

Voor de bovenverdieping en trap waren wij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling. Jaren geleden een goede ervaring gehad waardoor wij terug zijn gekomen. In de winkel vriendelijk en professioneel geholpen, resultaat is weer top! Voor een volgend project komen wij zeker terug.

• Vestiging Mijdrecht, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Ik ben goed en vakkundig geholpen

Aardige personeel die alle tijd voor mij hadden , en alles goed uitgelegd hebben, de montage is vakkundig gedaan, de bestelling was sneller dan gedacht

• Ervaring met: Raamdecoratie

Prettig geholpen in de winkel. Mochten de pvc mee huis nemen om te kijken hoe het thuis was. Met ons meedenken en meekijken Met het egaliseren en leggen van het pvc ging lekker snel en vooral netjes.

• Vestiging Doetinchem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Echt een familiebedrijf, met persoonlijke aandacht

Op een dorp zijn we blij met winkels waar nog persoonlijke service is! Ondanks er problemen waren bij de importeur is het probleem niet bij de importeur opgelost maar in de winkel met de personen die t hebben verkocht en aanbevolen. Het heeft wat langer geduurd omdat de importeur niet wilde meewerken . Vandaar heeft de winkelier het zelf maar opgelost … super fijn! Vandaar zijn we tevreden klanten

• Vestiging Oude Tonge, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Buitenzonwering

Zoals altijd ruime keuze en goed advies.

Ook meedenken!!

• Vestiging Schiedam, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Twee kasten op maat laten ontwerpen en laten maken. Met zorg gemonteerd. Resultaat prima. Wij zijn heel tevreden.

• Vestiging Zwolle, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Vriendelijk en verzorgd

Houten vloer is geschuurd en in de olie gezet en een nieuwe pvc vloer is gelegd. Goede service en vakwerk.

• Vestiging Zwolle, Aanhuis.nl

Perfecte service!

Aan Huis Horst heeft ons geweldig geholpen! Ze dachten mee op verschillende vlakken. Dankjewel!

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goede kwaliteit en deskundig advies.

In de winkel een vriendelijke benadering, goed advies en een mooi resultaat.

• Vestiging Schiedam, Aanhuis.nl

Klantgerichte, professionele projectplanning en -uitvoering

Het advies, de communicatie en de planning van ons 'project' waren van begin tot eind geweldig. De mensen die ze regelden om de ruimte te transformeren (slopen, elektrica, stucwerk, schilderen...) waren klantvriendelijke, nette vakmannen en het eindresultaat is supermooi. We zijn blij dat we ervoor hebben gekozen om met Aanhuis D'Win te werken!

• Vestiging Leende, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?