Klantvriendelijk , vakmensen ,meedenkend en perfect alles uitgevoerd !
Ik heb voor aanhuis.nl gekozen omdat alle werkzaamheden dan bij één partij liggen. Daar heb ik geen spijt van gehad. De werkzaamheden (egaliseren, vloerverwarming aanleggen, vloer en plinten plaatsen) volgden elkaar snel op. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden van de diensten
Op zoek naar een mooie vloer en het nodige advies besloten om bij werk aan huis de aankoop te doen. Deze aankoop heeft geresulteerd in een strak gelegde pvc vloer. Zeer zorgvuldig gelegd. Daarbij alle lof voor Kevin die super goed werk heeft geleverd. Dank je Kevin!
goed advies gekregen voor raambekleding in de douche. Montage ging soepel en ik ben erg tevreden.
Wat een prachtige producten en wat ontzettend mooi opgehangen door de monteur.
Het kiezen van kleuren en materialen verliep zeer goed. Het resultaat mag er dan ook zijn. Jullie zijn ook goed en flexibel in het maken en uitvoeren van werkzaamheden. We zijn heel tevreden. Gasten bij ons spreken ook hun enthousiasme uit over jullie werk. Wij komen later dit jaar zeker terug voor aanvullend werk.
Geduldig en begripvol is er toegewerkt naar een fantastisch eindresultaat. Nadat de keuzes voor vloeren, wanden en kasten na goede voorlichting waren genomen, verliep ook de uitvoering vlekkeloos en vakkundig. Alles onder één telefoonnummer zodat je nooit de regie kwijt bent in een stressvolle verhuisperiode. Ik raad Aanhuis aan iedereen aan!
Vriendelijke mensen Goede kwaliteit Monteur was Vriendelijke en bekwaam.
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. De bestelde artikelen waren snel klaar en montage ging ook ook super vlot. Goede communicatie.
Prima service en keurig netjes geholpen
Wij hebben bij Woninginrichting aan Huis Purmerend een PVC-vloer besteld voor zowel de begane grond als de eerste verdieping. Na het leggen van de vloer op de eerste verdieping kwamen we tot de conclusie dat deze visueel sterk afweek van het staal dat ons was getoond – het staal was rustig, egaal van kleur, terwijl de geleverde vloer drukke kleurschakeringen bevatte die het totaalbeeld verstoorden. Om die reden hebben wij de vloer voor de begane grond – die nog niet gelegd was – geannuleerd. Wat wij vervolgens meemaakten, was ronduit frustrerend. Hoewel de oorspronkelijke planning aangaf dat de vloer voor beneden een maand later gelegd zou worden, werd er geen enkele ruimte geboden voor coulance of redelijkheid. Integendeel: de ondernemer claimde €2.171,- aan “schadevergoeding” op een orderdeel van €4.825,- – bijna de helft van het bedrag – voor een product dat ongeopend retour is gegaan naar de leverancier (waar de ondernemer €361,- kosten aan heeft gehad, dit wilde wij logischerwijs vergoeden). Deze vloer kan zonder problemen opnieuw worden verkocht, dus er is geen sprake van een werkelijk verlies. Omdat wij het hier niet mee eens waren, verwees Aan Huis ons door naar UitgesprokenZaak.nl, de aangesloten geschillencommissie. Wat volgde was acht maanden van juridische argumentatie, documenten verzamelen en onderbouwen waarom deze schadeclaim niet redelijk is. Het resultaat? De schadevergoeding werd uiteindelijk verlaagd naar €1.800,- – nog altijd een fors bedrag voor een vloer die nooit is gelegd en gewoon retour kon. En alsof dat nog niet genoeg is, moesten wij €250,- betalen om überhaupt toegang te krijgen tot deze commissie. De manier waarop de ondernemer vasthield aan het “recht op winst” en zich verschool achter CBW-voorwaarden (die wij nooit hebben ondertekend of expliciet geaccepteerd), geeft blijk van een houding waarin klanttevredenheid geen enkele prioriteit heeft, maar enkel bejag op winst. We werden in feite gestraft voor het maken van een keuze waar
Beste heer de Vries, Dank voor uw feedback. We vinden het uiteraard vervelend dat u teleurgesteld bent over de vloer en willen graag onze kant van het verhaal delen, ook voor de volledigheid richting andere lezers. U heeft bij ons een PVC vloer uitgezocht, waarvan zowel op de begane grond als op de 1e verdieping een identieke uitvoering zou worden gelegd. De vloer op de 1e verdieping is vakkundig gelegd en er is direct contact geweest toen u aangaf dat deze anders zou zijn dan verwacht. Onze collega is met het originele staal uit de showroom bij u langs geweest en heeft samen met u geconstateerd dat de geleverde vloer volledig overeenkomt met het monster. Ook een onafhankelijke deskundige van Stichting UitgesprokenZaak.nl bevestigde dit in zijn rapport: “De gelegde vloer is gelijk aan het monsterbord waarvan de vloer is gekocht.” Omdat u na het zien van de gelegde vloer besloten heeft de vloer op de begane grond te annuleren, hebben wij ons gehouden aan de CBW-voorwaarden – waarbij we als CBW-erkende winkel verplicht zijn transparant om te gaan met kosten bij annulering. We hebben u hierbij verschillende alternatieven geboden, waaronder het omzetten van het tegoed naar andere producten of diensten. Daar heeft u geen gebruik van willen maken. De kwestie is voorgelegd aan Stichting UitgesprokenZaak.nl, een onafhankelijke geschilleninstantie, waar wij op vrijwillige basis aan meegewerkt hebben. Deze stichting heeft in haar bindend advies op 25 februari 2025 bevestigd dat de vloer wél correct is geleverd en gelegd, en dat de schadevergoeding die wij hebben berekend grotendeels terecht is. Wel is het schadebedrag door de adviseur iets naar beneden bijgesteld, zoals gebruikelijk bij een redelijke schatting. Wij hebben dit oordeel gerespecteerd en uitgevoerd, inclusief de terugbetaling van het toegekende bedrag. Wij streven altijd naar tevreden klanten, maar zijn ook gebonden aan duidelijke voorwaarden om onze kwaliteit en service voor iedereen hoog te houden. We betreuren het dat u een andere beleving heeft, maar hopen met deze toelichting onze werkwijze en het verloop van dit dossier voor andere lezers te hebben verduidelijkt. Met vriendelijke groet, Directie Aanhuis.nl Purmerend
Wat een vakmensen! Vanaf de kennismaking, het offertetraject, de uitvoering en de Facturatie. Alles klopt en zeer mooi uitgevoerd. Een aanrader voor onze volgende klus op het gebied van woninginrichting.
Bij toeval bij Aanhuis terecht gekomen, omdat gerenommeerde zaak ons niet kon/wilde helpen. Dit bleek een schot in de roos, zowel de voorlichting in de zaak als de montage aan huis. Goede leer voor een volgende keer.
Ik ben erg prettig geholpen. Professionele medewerkers luisteren goed naar de wens van de klant. Nemen daar ook de tijd voor. Geven goed aan wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Prijs, kwaliteit en voortgang t/m levering zijn prima.
Wij hebben ons nieuwbouwappartement door Verfhuis Frank Scheffer laten stofferen. Muren vloeren en raamdecoratie is volledig volgens afspraak en (zeer strakke) planning verlopen. Zeer kundig geholpen door vriendelijke medewerkers.
Jaloezieën goed opgemeten en netjes aangebracht. Nam ook de tijd om andere jaloezieën die al eerder waren aangebracht nog bij te stellen. Zeer goede serviceverlening. Ook met betrekking tot de gordijnen die iets moesten worden ingenomen.
Zeer prettig geholpen zowel door Annet, Marjolein en Michel die het kwam inmeten. Nu ook voor hordeur geweest en ook weer prima geholpen. Houden je ook goed op de hoogte wat levering betreft. Dus zeker aan te raden.
Aanvragen van professionele behanger verliep goed en vlot. Kwaliteit van het afgeleverde werk was prima.
We zijn zo blij dat we bij Aanhuis Gouda terecht zijn gekomen voor de inrichting van ons huis. Vanaf het eerste moment voelden we ons ontzettend welkom. Marwa hielp ons met alles en is echt een topper. Superlief, denkt goed mee en heeft een geweldig oog voor interieur. Ze snapte precies wat wij (ik..) wilden en kon goed adviseren over texturen en kleuren! Ook Maud verdient een dikke pluim. Ze maakte een mooie 3D-tekening van ons huis en gaf goed advies. Ze is professioneel, creatief en fijn in de omgang. We hebben via Aanhuis een hoop aangeschaft: een prachtige gietvloer, op maat gemaakte kasten van Allure, stijlvolle vloerkleden, een mooie eet- en salontafel, lijsten op de wand, stalen deuren op maat, een bijzondere z-trap, een metalen trapleuning (in de kleur van de deuren, mét verlichting!), behang, raambekleding en een pvc-vloer. Alles klopt gewoon. De kwaliteit is top, de service was fijn en het resultaat is precies wat we voor ogen hadden. Dankzij Marwa, Maud en de rest van het team voelt ons huis nu echt als een thuis. We zijn er nog iedere dag blij mee! Dus als je op zoek bent naar goed advies, fijne mensen én een prachtig eindresultaat: ga zeker even langs bij Aanhuis Gouda!
Perfecte service en communicatie. Klantvriendelijk geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de gordijnen. En alles netjes en met precisie opgehangen. Veel dank!
Vanaf bestellen tot aan stofferen top geregeld! Er wordt goed mee gedacht en snel gehandeld. Service is top, niets om aan temerken. Zeker een aanrader om bij jongebreur maasluis langs tegaan!
Men denkt mee en laat verschillende mogelijkheden zien
Fijne hulp in de winkel, luisteren goed en denken mee, geven tips. Ook fijn contact tijdens de werkzaamheden in huis. Aanrader dus!
Men neemt de tijd voor je en de montage service was echt goed geregeld echte vakmensen.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?