Jaloezie besteld en werd aangebracht. Ruime keuze. Mooi was dat dit sneller kon dan afgesproken tijdstip. De monteur kwam wel zonder iemand voor de elektriciteit. Uiteindelijk kwam dat echter ook goed en gebruiken we het bestelde met genoegen. Rido bedankt.
Alles wat afgesproken wordt klopt. Vriendelijke mensen
Goede service en netjes afgewerkt
Wederom vloerbedekking via Aanhuis Heerenveen. Ook nu weer een uitstekende service ervaren. De stoffeerder heeft vakwerk geleverd. Verder is men zeer behulpzaam en word je ook telefonisch altijd uitstekend geholpen. Afspraken worden nagekomen. Overleg is altijd mogelijk. Kortom dit bedrijf is echt een aanrader.
Wij hebben op onze zoektocht naar raamdecoratie bij Aanhuis in Enschede prima advies gekregen. Vervolgels konden we aan huis laten inmeten en de kleur kiezen. Levering liet even op zich wachten maar dat lag bij de leverancier van het gekozen product. Bevestiging was zorgvuldig en correct. Raamdecoratie hangt nu bijna 2 weken. Hopelijk is de gekozen kwaliteit van het product van hetzelfde goede niveau als de rest van de aankoop.
het plaatsen door de jongens van het zonnescherm is goed en vlot verlopen
Ondanks hebben wij onze trap laten renoveren. We zijn hier zeer tevreden over. In de winkel zijn we op een ongedwongen, vriendelijke en professionele manier voorgelicht over de mogelijkheden. Levering en plaatsing konden snel gedaan worden. Het resultaat is heel mooi geworden. De aardige monteur werkte professioneel en leverde na montage alles weer netjes op. Klasse! Na oplevering hebben wij het resterende bedrag van de trap en montage betaald. Enkele dagen later werden we door de winkel erop attent gemaakt dat er iets teveel door ons betaalt was. Na controle bleek dat inderdaad zo te zijn en is het te veel betaalde aan ons retour betaald. Dat is natuurlijk grote klasse van deze winkel!!
In het afgelopen jaar zijn wij uitstekend geholpen door Selma van Aanhuis in Zutphen. Terwijl ons appartement nog in aanbouw was hebben we uitgebreid met haar over de kleuren en keuzes voor de vloer, behang, kasten en gordijnen gesproken en ze heeft ons een uitstekende keus laten maken. De kwaliteit van de vakmensen die alles geverfd, behangen, opgehangen en geinstalleerd hebben, was ook top. Nu alles opgeleverd is, valt alles precies op zijn plaats en ziet het er fantastisch uit. Alles is volgens afspraak en op tijd opgeleverd. De twee kleine nazorg punten werden ook direct opgepakt en opgelost. Absoluut een aanrader als je ontzorgt wil worden.
Ja top de nieuwe vloer gelegd.
Zeer goed.
Voor 3 ramen luxaflex gekocht. Prima geholpen in de winkel en ook het monteren ging lekker
Van het moment van binnen stappen, wordt je goed bijgestaan en worden wat voor jouw belangrijke wensen zijn, gehoord en gezien samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden en krijg je advies op maat. Niks is aanhuis.nl te veel. En alles voor je huis onder 1 dak. Maar voor mij een hele belangrijke toevoeging is de klantvriendelijkheid daarom ben ik een tevreden en blijf ik zeker een terugkerende klant.
Vernieuwende kijk op de situatie, actuele producten die perfect aansluiten op onze wens.
Bedankt voor de flexibiliteit en de top vloer
Wij kwamen in de winkel en werden zeer vriendelijk en kundig geholpen door Marwa. We waren op zoek naar nieuwe gordijnen in de woonkamer. Door een aantal vragen te stellen had ze snel duidelijk wat we zochten. Al snel twee mooie stoffen gevonden en deze kregen we mee naar huis. Thuis was de keuze snel gemaakt en de bestelling is geplaatst. Alles is opgemeten en netjes opgehangen. We zijn er zeer blij mee. Een aanrader!
Alles is keurig verzorgd,van het advies tot en met de uitvoering en dat alles voor een redelijke prijs. Vriendelijke mensen ook die echt nog werk maken van hun werk en er ook nog eens plezier in hebben!
Geweldig goed voorgelicht over click pvc. Er werd alle tijd voor ons genomen en goed de voors en tegens van het materiaal uitgelegd. De vloer is gelegd door uitstekende vaklieden. Harde werkers die wisten wat ze moesten doen. Heel tevreden.
Vloerverwarming en PVC laminaat gelegd. Volgens afspraak alles geleverd en netjes uitgevoerd. Prettige medewerkers zowel in de winkel als degene die de werkzaamheden uitvoerden.
Ik had maar 2 rolletjes behang nodig en net zo vriendelijk en professioneel geholpen als bij een heel huis inrichten.
Ze luistert goed naar mijn wensen . Heb het als zeer prettig ervaren
We hebben onlangs nieuwe stalen deuren gekregen. We kregen uitstekend advies. Alles werd zorgvuldig ingemeten. De kleur van de deuren werd toen ook uitgezocht Er zijn inmiddels 2 opdekdeuren geplaatst en 1 schuifdeur. We zijn er erg blij mee!
Leuke en goede uitleg pvc vloeren In klazienaveen en een ruime keus in soorten Alles in goed overleg en komen afspraken na De monteur heeft prima werk geleverd Ben zeer tevreden
Goede ervaring. Goed advies gehad in de winkel en op locatie. Vriendelijke mensen met verstand van zaken zonder poespas en verkooptrucjes. Medewerker die de vloer heeft gedaan weet waar hij over praat en staat boven de materie. Goede communicatie met de klant als er iets wordt je direct gebeld voor overleg. Alles wordt met zorg uitgevoerd. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig.
Prima uitleg over de mogelijkheden van raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Snelle levering en heel netjes alles geplaatst door de vakkundige monteur! Wij zijn er heel blij mee. Bedankt firma Veldhoen en Bram.
Wij zijn bij de vestiging geweest om advies te krijgen over een vloer en de muren. Er werd heel goed met ons meegedacht en Jon had gelijk door wat voor iets wij in gedachten hadden. Het was fijn dat er uitgebreid de tijd voor ons werd genomen. De offerte was duidelijk en nadat wij akkoord gingen werd er duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken. Het behang konden wij al snel ophalen. De plaatsing van de vloer en de plinten werd uitbesteed aan een vakman. Erg netjes gelegd en gewerkt. Toen bleek dat de vakman te weinig tijd had werd het heel snel en duidelijk opgelost. Kortom, zeer tevreden! Wij komen graag terug voor de rest van ons huis.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?