Verduisterende gordijnen in de slaapkamer en een op maat gemaakte kast. Daar kwamen wij voor. We werden heel goed geholpen door Carlijn. Ze nam de tijd en gaf goede tips inzake kleur en indeling. De prijs viel ook alleszins mee. Ophangen en plaatsing ging zeer vlot en professioneel. We raden Aanhuis dan ook ten zeerste aan. Top bedrijf met bevlogen en kundige medewerkers.
John heeft ons perfect geholpen om een probleem met onze 5 jaar oude pvc-vloer op te lossen wat eigenlijk niet van Aanhuis Zoetermeer was. Hij heeft zeer veel moeite gedaan in overleg met de leverancier en is met een prima oplossing gekomen om de vloer te vervangen. Het plaatsen / vervangen van de vloer is door 2 vakmensen gedaan die de vloer perfect hebben gelegd. Wij zijn uitermate tevreden met het team van Aanhuis Zoetermeer.
zie boven
Iedereen - van winkel tot montage- was bijzonder vriendelijk en behulpzaam! En we zijn heel blij met het resultaat :-)
Weer heel goede ervaringen met 't Verfhuis Frank Scheffer - doen hun werk met aandacht en zorg. Grote klasse
Goede en duidelijke informatie in de winkel. Bij ons over de hele beneden verdieping pvc vloer gelegd. De oude vloerbedekking verwijderd. Geëgaliseerd en pvc vloer gelijmd. Alles in 3 dagen. Nette stoffeerders en rustig gewerkt.
Fijne winkel. Meedenkend personeel. Geweldige service en een fantastisch eind resultaat!
Wij zijn super blij met het verfhuis de service is echt super goed zijn daar heel vakkundig geholpen komen de afspraken na prijs kwaliteit is ook heel erg goed wij blijven in de toekomst ook vaste klant bij het verfhuis
Fijn geholpen. Vikgende vloer komt binnenkort ook daar vandaan
Wij hebben al jaren goede ervaringen. Men denkt mee en geeft goed advies.
Erg blij met de zonnewering en de hordeur. Netjes en mooi afgewerkt.
Ruim de tijd voor keuze uit het aanbod. Prima gelegd!
Bij Aanhuis zijn wij goed geslaagd voor onze vloer. We gingen voor een pvc vloer vanwege de praktische voordelen, maar hebben op advies van Aanhuis nu een CO2 neutrale 'houten' vloer met de eigenschappen van pvc - het beste van twee werelden en het ziet er niet alleen fantastisch uit, het voelt en oogt ook als een echte houten vloer. Tijdens de levering ging er iets niet helemaal goed (twee verschillende kleuren geleverd), dat is binnen een week opgelost.
Zeer prettig advies, goede service, en zeer netjes gelegd.
Duidelijke communicatie en hele kundige mensen zorgen voor een prima resultaat!
Van begin tot einde goed geholpen. Afspraken werden nagekomen. Altijd bereikbaar en fantastisch resultaat.
Van begin tot eind een fijn bedrijf. Van meedenken met kleuren voor de muren en de kamers als geheel tot het uitvoeren met goed personeel.
We zijn ontzettend tevreden over Wim en zijn team. Zowel de op maat gemaakte kasten als de gordijnen zijn prachtig. We hebben voor ons nieuwbouwhuis met verschillende leveranciers te maken gehad, maar Aanhuis.nl Den Haag springt er door de hoge kwaliteit, prima service en persoonlijke benadering met kop en schouders boven uit.
De bestelde kast is keurig geplaatst en afgewerkt zoals afgesproken. Levertijd is lang maar te begrijpen voor maatwerk.
We wilden graag een kledingkast op maat op onze zolder. Samen met Andre hebben we de kast naar wens gemaakt. Precies hoe we het op 3d beeld zagen is het geworden. Enorm blij mee!
Beste Jennifer, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij vinden het fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en blij zijn met het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Team Aanhuis.nl
Mijn ervaring is goed. Goed advies en snelle levering
Zeer deskundig advies bij aankoop. Het meeste volgens planning geleverd en geïnstalleerd.
Beste Hans, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Geniet van jullie mooie nieuwe woninginrichting. Met vriendelijke groet, Team Aanhuis.nl
Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een unieke vloer en die vonden wij bij Aanhuis. Wij waren meteen verkocht en gelukkig was de levertijd niet al te lang. De vloer is netjes en strak gelegd en ook waren de vloerleggers vriendelijk en behulpzaam. Wij werden ook goed op de hoogte gehouden door middel van mailtjes. Wij zijn supertevreden en kan Aanhuis zeker aanbevelen bij anderen die iets unieks zoeken.
Wij hebben twee trappen met marmoleum laten bekleden door Aanhuis.nl In de winkel in Gouda zijn we fijn geholpen door Marwa. Ze is deskundig en de communicatie verliep prettig. Hetzelfde geldt voor de stoffeerder. We raden deze winkel zeker aan.
Beste Annemarie, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij vinden het altijd om fijn om te horen dat jullie prettig geholpen zijn. Wellicht tot een volgende keer bij Aanhuis.nl Met vriendelijke groet, Team Aanhuis
Niks teveel alles kan
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?