Ben erg blij met de kast op maat! Precies hoe de deze kast wilde hebben! Staan erg mooi in me slaap kamer!
Bij binnenkomst in de winkel, werden we door de verkoopster vriendelijk en professioneel geholpen onder het genot van koffie. Degene die kwam inmeten, gaf ons nadere adviezen (welke items weggelaten konden worden, welke konden worden toegevoegd, etc.). Dat zorgde ervoor dat we onze kast nog gedetailleerder naar wens konden laten ontwerpen. De personen die kwamen monteren, hebben hun werk vervolgens ook keurig gedaan. Het product is van zeer goede kwaliteit en daar betaal je - ondanks de korting die we kregen als we in de maand april gingen bestellen - ook wel voor. Dat is vooralsnog de enige kanttekening bij mijn positieve aanbeveling. Samengevat: Wij zijn tevreden klanten.
We zijn helemaal tevredenmet onze nieuwe gordijnen ! Heel professioneel geholpen ! Contact verloopt soepel en levering helemaal volgens de afspraak ! Grote pluim voor het opmeten en maken ! Ze hangen prachtig
Goed geholpen. Vriendelijk. Niets op aan te merken
Er wordt op een prettige en eerlijke manier meegedacht. Heel klantvriendelijk. Alle medewerkers, zowel in de winkel, bij het inmeten en het bevestigen zijn professioneel en vriendelijk.
de eerste contact met Aanhuis in Gouda beviel heel goed. goed gesprek gehad over de pvc vloer en de elektrische vloerverwarming ze weten waar ze het over hebben en zonder problemen kon ik meerdere pvc vloerplaten meenemen om te kijken hoe het thuis beviel. nadat de offerte was besproken en we eruit zijn gekomen kon de werkzaamheden beginnen. voordat ze gingen starten kwam eerst Zondergas langs om te kijken naar de vloer en gave ze advies om het 1 en ander aan te passen i.v.m. de elektrische vloerverwarming. De contacten liepen heel goed ze waren goed bereikbaar ook in de avond en in het weekend top gasten!! toen de aanpassingen waren gedaan konden ze beginnen met de vloerverwarming. Met een paar man werd er vakkundig de vloerverwarming aangelegd aan de hand van een tekening die ze vooraf hadden gemaakt. nadat deze was gerealiseerd konden ze beginnen met de PVC vloer. Na goed overleg en het leg-advies van de medewerkers van Aanhuis in Gouda begonnen ze in het midden van de kamer (je zou denken klopt dat wel) maar na 3 hele lange dagen mag het resultaat er zijn alles is tip top aangelegd. nadat de vloer was gelegd kwam Zondergas nog langs om de elektrische vloerverwarming aan te sluiten en uitleg te geven hoe het systeem werkt ook kon ik toen zien via infrarood dat alles het deed. zeker een aanrader om eens binnen te stappen bij Aanhuis in Gouda.
Fijne samenwerking gehad met Jeanne (en natuurlijk ook de rest van het team) die ons goed heeft geadviseerd met onze verbouwing van de hele benedenverdieping, pvc vloer, vloerverwarming,,schilder/stucwerk, woodpanelen, raamdecoratie, etc alles is mooi op elkaar afgestemd (kleuren en ook de stoffen die gebruikt zijn om het tot een mooi geheel te laten komen) Heel tevreden zijn wij met Aan huis Lelystad
Voor de afbouw van ons nieuwbouwhuis zijn we erg goed geholpen door het team van het Verfhuis in Leiden! Aanrader! Van verkoop tot aan uitvoering en administratie hebben we een erg prettig team ervaren die service gericht zijn en weten wat ze doen. Zo hebben we tijdens het hele proces van keuzes maken als prettig en klantgericht ervaren. Vanaf de oplevering van ons net nieuw gebouwde huis tot aan de verhuizing hebben we ook geen moment zorgen gehad over of alles op tijd en netjes gedaan zou worden. Afspraken werden namelijk nagekomen en voor extra overleg waren de mannen van het Verfhuis altijd beschikbaar om de puntjes op de 'i' te zetten en te helpen net dat betere resultaat te behalen. Daardoor hebben we nu een huis dat er piekfijn uitziet van vloer, muur, plafond tot aan de gordijnen aan toe!
Voor onze benedenverdieping moest ik allemaal nieuw spul hebben, ik ben hierbij super geholpen en namen tijd voor mij. Alles is vlot geleverd en gemonteerd en gelegd. Super klantvriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.
Aan Huis heeft alle vloeren, het behang en de raambekleding geleverd voor ons nieuwe huis. Zij hebben een hele grote keus en de levering, het plaatsen van de raambekleding en het leggen van de vloeren deden zij zelf. Ze zijn niet te beroerd om terug te komen als er problemen zijn en die lossen zij naar behoren op. Ok, de prijzen zijn pittig, maar het is het geld dubbel en dwars waard. Doordat Aan Huis Huizen vrij klein is, zijn de communicatielijntjes kort en wordt er snel geschakeld.
AanHuis is de partij om opnieuw je huis in te richten. Heel goed advies, snelle levering en goede vakmensen.
Al bijna 30 jaar het bedrijf waar we heengaan voor stoffering. Zeer tevreden.
Fijne mensen, die alles keurig opmeten en ophangen.
We kwamen er helaas te laat achter dat bij aanhuis alles rondom verhuizing/producten zoals vloeren/deuren aanwezig is. Desniettemin een heel mooie vloer gekocht, duidelijke communicatie, vriendelijk. Komen afspraken na en de vloer ligt echt prachtig bij.
Keurige offerte vooraf, op tijd de werkzaamheden afgerond zonder fouten.
Vloeren en trap opnieuw laten bekleden. Afspraken werden netjes nagekomen, mensen waren goed bereikbaar en de kwaloteit van het werk wax prima. Dik tevreden.
Al meer dan 20 jaar klant van 't Verfhuis. Beveel ik iedereen aan.
Vriendelijk personeel, ruime sortering.
Voor de herinrichting van onze woonkamer zochten we interieuradvies, kwaliteit en service. Frank Scheffer (en medewerkers) heeft dat helemaal waargemaakt! De styliste heeft een ontwerp gemaakt dat goed aansloot bij onze wensen en hielp bij het kiezen van kleuren en materialen. We genieten elke dag van onze nieuwe raambekleding (mooie wave gordijnen en zonwering). Kortom een fijne zaak.
We hebben behang, gordijnen en een hordeur gekocht. Goed advies gekregen bij het uitzoeken. We woonden niet in Enschede maar dat was geen enkel punt voor het inmeten en ophangen van de gordijnen en hordeur. Werkten heel netjes en hadden zelfs een stoomstrijkijzer bij zich om de plooien uit de gordijnen te halen. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf!!
Wij zijn prima en volgens afspraak prima geholpen.
Prachtige gordijnen!
Onze bestelde artikelen werden op tijd geleverd en keurig gemonteerd. Medewerkers zijn.allemaal erg vriendelijk.
100m2 PVC vloer en Inbetweens besteld. Goed geholpen bij uitzoeken. Snel offertes binnen en korte levertijden. Heel blij mee. Kortom een aanrader.
Wij zijn in Nunspeet belandt nav een advertentie. Daar werd door Martin heel erg meegedacht en nu hebben we een schitterend behang in gang en kamer met bijpassende gordijnen en rolgordijnen. Later hebben we alsnog lamellen besteld voor 2 plekken in het huis. En natuurlijk; onze fantastische, mooie tafel komt ook via AanHuis.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?