Vanaf het eerste bezoek tot oplevering van de laatste werkzaamheden en de daarbij behorende complexiteit vwb uitvoering door een ander Aanhuis.nl filiaal, zijn we blij met de ondersteuning die we vanuit Aanhuis.nl hebben ervaren. Tijdens het eerste gesprek in Gouda werd ons zelfs een lunch aangeboden omdat de inventarisatie wat uitliep. Er wordt goed geluisterd, producten konden wij zonder tijdsdruk bekijken. En tot de laatste oplevering heeft Marwa van Aanhuis.nl Gouda diverse malen contact met ons gehad. Met andere woorden Verkoop en Aftersales dik in orde en zondermeer aanbevelingswaardig.
Direct vanaf het moment van oriënteren een goed gevoel. Medewerkers denken mee en dringen niets op. Uitgebreid assortiment, van kwalitatief goede producten. Heel fijn: Tussentijds altijd mogelijkheden voor overleg. Uiteindelijk alles strak kunnen plannen t.a.v. montage. Het leggen van de vloer, afwerken muren etc. Goed verlopen en ook daarbij goed contact met de schilders, vloeren legger. Die allen zeer kundig waren. Kortom: Aanrader.
Keurige afhandeling en de gordijnen hangen er prachtig bij.
Binnen 1 dag een nieuwe trap. Goed advies gekregen in de winkel en op de hoogte gehouden wanneer de uitvoering plaats zou vinden. Wij zijn er tevreden met de service.
Bij BronSnijder Aanhuis hebben wij onze gordijnen en rolgordijnen gekocht. Eerst al uitermate vriendelijk en behulpzaam geadviseerd in de winkel (buiten openingstijd, hier werd meegedacht om het proces te versnellen, top!). Daarna vlotte levering na het inmeten en ook de installatie kon gelukkig vlot en werd uitgevoerd door een vriendelijke vakman. Al met al een zeer prettige ervaring en een aanrader voor goed advies en mooie spullen!
Alles was netjes van te voren besproken. Offerte hoefde betaald te worden wanneer ze aan huis langs zouden komen. Verwachte levertijd was ook sneller dan verwacht, het werden maar 2,5 week ipv 10/12 weken. Erg blij daarmee in verband met de hitte. Erg netjes geplaatst en vriendelijke medewerkers. Bedankt Aanhuis!!
Het gaat hier om een traprenovatie, een tamelijk ingrijpende verandering. De ervaring in de showroom was positief. Er werd meegedacht, het feit dat je een afspraak moest maken was prettig. Men was er voor jou, zonder onderbreking. Het bedrijf dat was ingehuurd was punctueel en de man die de traprenovatie heeft uitgevoerd was rustig, prettig in de omgang, uiterst secuur en nam de tijd. Kortom een uitstekende ervaring, van oriëntatie tot plaatsing. Tot slot werd het telefoontje, een week na plaatsing om te zien hoe alles was gelopen, erg gewaardeerd.
De afspraken verliepen vlot en zijn goed nagekomen. Eerst kwamen er twee mannen om de tegels uit ons huis te halen en de vloerverwarming daarbij intact te laten. Dat verliep zonder enig probleem, het ging snel, prettig en zonder dat wij iets hoefden te doen. Daarna werd de vloer geëgaliseerd en kwam de nieuwe vloer. Ook dat ging snel, hij is prachtig gelegd en we hadden plezierig cnract met de ‘vloerenman’. Het was onze eerste keer in jullie zaak maar het zal niet de laatste keer zijn. We zijn erg blij met de prachtig gelegde vloer! Bart en Mieke.
we hebben ze opnieuw gevraagd de rest van de gordijnen ook te komen opmeten en plaatsen Daarnaast is de gang en 1 wand in de kamer behangne met prachtig behang. Echt Eye catchers. We zijn er blij mee.
Er wordt goed meegedacht in de winkel. Geen moeite is teveel, er wordt ruim de tijd genomen. Behangen, plaatsen van plinten en kasten wordt heel nauwkeurig en goed uitgevoerd.
In de winkel goed geadviseerd en uiteindelijk prachtige gordijnen en jaloezieën, op tijd geleverd en goed gemonteerd. Heel blij met het resultaat.
Zowel in de winkel ......ze denken met je mee .Zelfde dag nog een prijsopgave .Stroken pvc mee opzicht.....Zeer vriendelijk .En de mannen die de vloer hebben gelegd .Goed gedaan . Ik ben tevreden . Met vriendelijke groet Fam Le Conte
Het bedrijf in Goes staat garant voor goede service voor het leggen van vloeren, monteren van kasten, ophangen van rolgordijnen etc. Indien er een probleem mocht zijn, wordt dat goed opgelost.
Fijne winkel waar je nog klant bent ! Korte lijnen, en duidelijke communicatie. Eigen stoffeerders in dienst die uitstekend werk verrichten
Over de gehele service erg tevreden!
In deze winkel word je nog echt gezien. Je bent geen nummer, maar een naam! Fijn om te brainstormen en dat Martin dan een plan uitdenkt. Ook erg fijn dat ze thuis komen om te kijken naar de ruimte en vervolgens een plan maken. Zelf vind ik het moeilijk om 1 style aan te houden, daar ben ik prima bij geholpen. Ook het personeel wat op kantoor werkt en de mensen die alles ophangen/verwerken helemaal top! Ik geef een 10.
Zeer klantvriendelijk familie bedrijf. Denken mee in oplossingen voor een moeilijke grote raampartij. Stalen boek mee naar huis voor alles bij elkaar te combineren. Alles professioneel ingemeten. De dag van de plaatsing was best spannend met een rolsteiger in de woonkamer. Zonder te vragen zijn ook de ramen gewassen omdat ze er met de handen tegenaan hadden gestaan. Kortom zo voel je je als klant de koning te rijk.
Ook ik ben een zeer tevreden klant. Heb in de winkel van Wim Mos aan de Willem de Zwijgerlaan helder en bruikbaar advies gekregen over het laten leggen van een PVC vloer in mijn reeds bewoonde huurwoning. Goed idee was het om de in de winkel gekozen PVC-plaat eerst mee naar huis te nemen, om thuis te kijken of de kleur past bij het huidige interieur en het verschil te zien bij dag- en avondlicht. Het verwijderen van het oude vinyl en het verplaatsen van de meubels hoorde ook bij de klus. Maar het uiteindelijke topwerk werd uitgevoerd door de stoffeerder, een zeer kundige vakman uit Amsterdam! De PVC vloer ligt strak tegen de bestaande plinten, heel erg mooi. Mensen die komen kijken, zijn allemaal enthousiast!
In alle opzichten. Oke
De gehele ervaring met Aanhuis.nl was voor mij ontzettend goed, vanaf het moment van binnenlopen, waar ik heel fijn geholpen ben door Marwa, tot aan de opvolging door de klantenservice daags na het leggen van de marmoleum vloer, alles was uitstekend! Wij komen zeer zeker bij Aanhuis.nl terug en zij krijgen onze aanbeveling!
Zeer snelle en vlotte levering en plaatsing van Duette shades voor ons kantoor de Hypotheker in Emmeloord.
Eerst werd ons in de winkel uitgelegd welke mogelijkheden voor raamdecoratie er mogelijk zijn. Daarna ging het gesprek over wat wij zouden willen aanschaffen en welke mogelijkheden met variaties daarin er dan mogelijk zijn. Toen onze bestelling was geleverd werd alles vlot en deskundig geïnstalleerd. wij kijken er dagelijks met plezier en voldoening naar.
Erik heeft ons zeer persoonlijk bijgestaan en is heel goed ingesprongen op het herhaaldelijke uitstel van de oplevering van mijn nieuwe appartement. Het gegeven kleuradvies was daarbij precies wat ik nodig had om op enkele muren van het 'veilige' wit af te wijken. Zeer vakkundig muren gevlakt, behangen en geschilderd. Ook de laminaatvloer is prachtig gelegd. Uit eigen beweging is Aanhuis enkele weken na de verhuizing nog langsgekomen om wat beschadigingen bij te werken.
Zowel advies, als de levering en de montage zijn perfect verlopen.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?