Super vakantie

Wij hebben in september de reis naar Zuid-Afrika gemaakt. GEWELDIG. Alles gezien wat we wilde zien en zelfs nog wat meer dan verwacht. Alles was super geregeld en het programma zat goed in elkaar.

Fantastische en goed georganiseerde vakantie

Het was een fantastische vakantie. Alles prima geregeld. In mooie accommodaties geslapen. Het was in 1 woord top!!! En zeker voor herhaling vatbaar.

Groot avontuur en super ervaring

Het was een hele ervaring om met een 4x4 campertje over de gravelwegen door Namibie te reizen. De heel verschillende campsites een belevenis op zich. Alles was perfect geregeld, bij inchecken was je naam bekend of gids stond klaar. 4 dagen met een open safari auto met gids en kok en zijn maatje door de Moremi was een ervaring die ik niet had willen missen. We sliepen in een tent. Het eten, gekookt op een kampvuur, was verrukkelijk. Bij de gamedrives ontzettend veel gezien.

Onvergetelijke reis naar Zuid Afrika

Wat heb ik genoten van deze prachtige en goed verzorgde reis. Prima lodges met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Op één dag de Big Five gezien…. Echt een aanrader!

Een hele nieuwe beleving

Afwisselende wildparken, game drives die eigenlijk nooit verveelden en ons heel veel ontmoetingen met prachtige, bijzondere, imposante dieren en natuur hebben gebracht. Ook soms lange autoritten, al dan niet door het stof, die ook weer een heel ander beeld van dit land hebben gegeven. Hartelijke en vriendelijke mensen. Paar relaxte dagen aan de kust; onder water is het ook mooi.

Superreis

We hebben een geweldige reis gemaakt en hebben 200% genoten van alle mooie dingen, prachtige safari's, schitterende dieren en meerdere keren de big five gescoord. Maar ook grote meren vol flamingo's, visarenden, nijlpaarden, hyena's en jackhalsen, roofvogels en de prachtige kroonkraanvolgels. De reisbegeleiders van AV tours zijn bijzonder deskundig en weten met hun Kenia-reizen de juiste snaar te raken om Kenia te mogen zien, te ruiken en te leren kennen. Na 16 dagen en duizenden gnoes, giraffen en zebra's, vele soorten antilopen en vele neushoorns en waterbuffels was mijn camera vol. De beelden van de 12 jachtluipaarden en de vele leeuwen staan gegrift in ons geheugen. Topreis.

Een onvergetelijke ervaring !

Alles tot in de puntjes geregeld.

Wij hebben een op maat samengestelde reis geboekt en deze is geheel naar wens verlopen.

Wij hebben al vaker een reis bij AV-Tours en Safari's geboekt en ook nu is de reis naar volle tevredenheid verlopen. Aardige en rustige chauffeur die ons veilig naar onze bestemmingen en terug heeft gebracht. Bijzonder was ons verblijf in Kakamega Rain Forest in het idyllisch gelegen Rondo Retreat. Prima keuken. Dit in schril contrast met het Sunshine Hotel in Kericho. Hotel was redelijk, maar de kok moet echt nog wat basisvaardigheden leren. In Kakamega Golf Hotel was het goed vertoeven. Wij hebben dit als uitvalbasis gekozen voor kleine tripjes en familiebezoek. Wij kunnen terugkijken op een fijne vakantie en verblijf in Kenia.

geweldig

geweldige reis met genoeg afwisseling

Fantastisch ,vermoeiend, maar geweldig

Wat een bijzondere reis. We zagen erg veel en hadden goede drivers .Nederlandse reisleiding bijzondere lodge s. Van luxe tot zeer eenvoudig. Heel bijzonder. Grote saamhorigheid. Een minpuntje , Keniaanse kwartiertjes😅😅😅

Fantastische reis waarin we Tanzania gevoeld, gezien en geproefd hebben.

Kleinschalig, persoonlijk en heel flexibel en prima georganiseerd.

Fantastisch!!! Geweldig!!! Uitstekend!!!

Super prachtige reis gemaakt, onze droomreis is uitgekomen. Fantastische reisbegeleiding, verzorgd door Matthijs en ook Jos, geweldige mensen, vriendelijk en getalenteerd in de begeleiding van onze reis. Als iemand ons zou vragen waar ze het beste een Safari reis kunnen boeken zeggen wij meteen, AV Tours!!! Nogmaals bedankt, we hebben SUPER genoten.

Goed georganiseerde en boeiende reis

De communicatie met AV-Tours en Safari's verliep vlekkeloos, waardoor we onbezorgd een heerlijke ontdekkingsreis konden maken.

Overweldigend

In 2017 reisden we met AV-Tours naar Uganda. Dat was een fantastische reis waaraan we prachtige herinneringen overgehouden hebben. Toen het plan in ons opkwam om naar Kenia te gaan hoefden we dus niet na te denken over de touroperator waarmee we dit wilden gaan doen. Het programma, de deskundigheid van de reisleiders, de prachtige locaties, de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht: voor ons kwam alleen AV-Tours in aanmerking. We weren niet teleurgesteld. Wat hebben we weer genoten! Mathijs we hebben het je al laten weten: als we weer naar Afrika gaan dan weten we je te vinden!

Unieke ervaring met fantastische momenten

Wij hebben een privereis door Kenia gedaan met AV tours. Contact in Nederland was goed, personeel is vriendelijk. Alles was goed georganiseerd en de gids was zeer kundig en aardig. Verblijven waren allen ook netjes, schoon en het eten was er goed. Ook kwamen wij overal vriendelijk personeel tegen. Reistijden tussen verblijven zijn wel lang in Kenia. Duurde soms wat langer dan gedacht. Overall zeer tevreden.

Fantastische rondreis door Kenia!

We hebben een fantastisch verzorgde rondreis door Kenia gemaakt met afwisselend programma met safari, actief en cultuur. Deze afwisseling was erg leuk. Raften was super maar wel heftiger dan het raften in Europa, gids daarbij was top. Varen op het meer met nijlpaarden, fietsen door hell's gate, overnachten bij de Masai, de dieren in de parken het was allemaal super leuk en indrukwekkend. Bezoek aan de koffieplantage met de geweldige warme en gastvrije ontvangst was iets wat we niet snel zullen vergeten. We hadden door ziekte één tegenvaller en daar heeft AV-tours ons goed bij geholpen.

Mooie reis door bijzonder land

AV-Tours heeft onze reis goed georganiseerd. Goed meegedacht over de route en de afstanden/reistijden tussen de verschillende locaties. Veelal mooie hotels met een bijzondere sfeer. AV-Tours heeft goed meegedacht toen we op het laatste moment onze reis moesten wijzigen.

Onze reis was een ervaring die ons levenslang bij zal blijven.

Giraffes bekijken in het vroege morgenlicht. Ze onrustig zien worden en dan twee sluipende leeuwen ontdekken. Keien die tot leven komen en nijlpaarden blijken te zijn. Een steltkluut scharrelend in een rivier. Een cheetah waar je mee op de foto kan dankzij zeer ervaren rangers. Fietsen door Soweto, de gedenkplaatsen zien met een gids die lacht en grappen maakt met iedereen die hij tegenkomt. Ervaringen om nooit te vergeten. Mathijs heeft fantastisch geholpen onze reis vorm te geven, onze eigen voorstellen er in op te nemen en te zorgen voor een gevarieerd programma voor jong en oud. De contactpersonen in Zuid-Afrika hebben heel goed werk gedaan om alles op rolletjes te laten lopen.

Deze reis was overweldigend

Het land heeft ons enorm verrast. We hebben veel verschillende aspecten gezien als de natuur, de dieren, de mensen en de cultuur. Alles wat beloofd was is ook daadwerkelijk gedaan, een vol maar mooi programma. De lodges waren een bijzondere ervaring. Zeer vriendelijke mensen, prachtige slaapplaatsen en we hebben heerlijk gegeten. Alles was netjes en schoon. Soms wat weinig warm water maar een snelle douche was geen probleem. De big five gezien en een bekwaamde en vriendelijke gids die ons begeleide. Alles was top geregeld en wij hebben een fantastische vakantie gehad.

Een fantastische, goed samengestelde reis.

We hadden nooit gedacht dat Kenia zo veelzijdig was. We hebben verschillende parken bezocht en elke dag beleefden we weer wat nieuws. De begeleiding was erg goed.

Goed verzorgd, top driver en een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten

Zoals al omschreven, was een mooie ervaring en door AV tours perfect voorbereid en uitgevoerd.

Onvergetelijke gezinsreis met veel afwisseling in Tanzania en Zanzibar! Enorm genoten!

AV-tours heeft voor ons een reis op maat gemaakt van het bezoeken van een primary-school, bezoek dorpje, game-drives door Lake Manyara, Serengeti en Ngorongoro met als afsluiting ontspannen op Zanzibar. De door AV-tours gekozen Lodges waren stuk voor stuk uitstekend te noemen op alle fronten. Onze kieskeurige kinderen (18, 16 en 11 jaar) vonden altijd wel iets lekker te eten. We hebben het enorm getroffen met onze driver Hubert die een expert bleek in spotten van dieren en ons veel leerde over de dieren en Tanzania (de big 5 gespot!) Bij aankomst op Zanzibar bleek het door onszelf gekozen Lodge niet te passen bij ons gezin. Het team loste dit binnen een dag op, waarna we nog heerlijk genoten van door AV-tours voorgestelde resort. Kortom, gewoon vertrouwen op AV-tours, dan komt alles goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische safari gehad in Tanzania met voortreffelijke gids/chauffeur van Multi Choice/Arusha. Ben vaker via deze reis-organisatie geweest. Zeer correct en directe antwoorden op vragen en suggesties.

• Reisaanbod
  • Kwaliteit gekozen accommodaties
  • Informatie verstrekking gids/chauffeur N.v.t.
  • Land: Tanzania
  • Soort reis: Individuele rondreis
  • Aantal personen: 2

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een fantastische reis gehad waarin er ruimte was voor onze eigen invulling. We hebben erg genoten, bedankt voor de goede service!

• Reisaanbod N.v.t.
  • Informatie verstrekking gids/chauffeur
  • Land: Uganda
  • Soort reis: Reizen op maat
  • Aantal personen: 3

4 sterren: goede service, goed behandeld

Boven verwachting! De extra upgrade naar de luxe kamer aan zee ter gelegenheid van mijn mans jubileum was zo fijn. We hebben ontzettend genoten. De reis verliep rimpelloos. Een onvergetelijke ervaring. De safari met 4 personen en de zeer ervaren gids was bijzonder. Ook het hotel in Stone town is een aanrader! Dank jullie wel. Wanneer we weer plannen hebben voor Afrika weten we jullie te vinden.

• Reisaanbod
  • Informatie verstrekking gids/chauffeur