Ik ben super goed geholpen

Mijn ervaring is dat alles heel goed verlopen is. Ze hebben me echt heel vakkundig geholpen. Heel vriendelijk en zorgzaam personeel. Echt super goed vakwerk geleverd. Dank je wel

Uitstekend geholpen

Geweldig geholpen door Uw deskundige medewerker

Resultaat is echt prachtig!!

Ik ben geholpen door dhr. W. Zwaan in Emmeloord. Alles is rustig uitgelegd wat ik kon verwachten van het tijdelijke gebit en daarna het blijvende gebit. Zeer deskundige man die een enorme rust uitstraalt. Ik ben zeer tevreden!!!

super geholpen

Na vervelende ervaringen bij een andere tandtechnieker, werd en wordt mij hier een geheel andere behandeling aanbevolen en die werkt. Iris heeft veel inzicht en weet wat ze doet maar kan ook iemand gerust stellen, dat wil niet zeggen dat de andere medewerkers dit niet doen. Maar ik heb momenteel veel met haar te maken. De praktijk ziet er uitnodigend uit.

Tevreden

Heel goed behandeld en tevreden

zeer vakkundig geholpen

de hele behandeling va het opmeten tot aan het plaatsen van de prothese werd zeer vakkundig gedaan. Ik was ook zeer tevreden over hoe de behandeling in zijn totaal verliep

Alles perfect geregeld

Alles is perfect gegaan .goed een lief personeel . Prothese pas perfect .kan mij niet blijer maken groetjes ab

Geweldig helemaal top

Wat een fijne praktijk .Ik ben hier zo goed geholpen .zijn er allemaal heel vriendelijk Ben bij Mark geweest voor een nieuwe gebit prothese.en ik moet zeggen hij zit zo goed en is zo mooi gemaakt echt top .Ze leggen ook alles heel goed uit . Ook de samenwerking met de tandarts Tygho is zo goed verlopen .Tygho heeft de drukplek weggeslepen toen Mark er die dag niet was .De receptioniste is ook een kanjer omdat ik de volgende dag een etentje had heeft ze mij er tussen geplaatst .zij heeft mij ook fantastiche geholpen .ze nemen ook echt de tijd voor je Ik kan alleen maar zeggen wat een Toppers in deze praktijk .Een echte aanraader .

Vakbekwaam

Vakbekwame mensen die zeer goed en vriendelijk omgaan met de patiënten.

Hele fijne ervaring

Mijn hele traject is goed verlopen. De hulp van Nick is zeer goed en deskundig. Fijne communicatie.

Heel goed

Als we een afspraak hadden werden wij ook praktisch direct geholpen.

Goede behandeling en Gillian top

Het duurde langer dan ik verwacht had maar goed behandeld

Top.!!

Na een zware misser bij, Eezy" 2023, gelezen over Vink. Afspraak gemaakt en nu...... Het gehele gebit opnieuw, nu lukt zelfs ,,happen in eten, en een appel, enz. Superfijn geholpen, ik ben onwijs tevreden,eten zonder pijn,!!!;!

Uitstekend geholpen.

Professioneel en klantvriendelijk!

Zorgvuldig

Zorgvuldig traject Plezierige wijze van contact

De procedure was helder en duidelijk

Dank zij de nieuwe techniek alweer makkelijker, zowel voor de technicus als voor de cliënt/patiënt. Het dienaangaande overleg was ook heel prettig; de klik tussen ons maakte het allemaal prettiger. Ik ben in ieder geval weer heel tevreden, waarvoor dank.

Super lieve mensen

Iedereen was zo begripvol voor mijn angst, zo goed geholpen door Monique bij de receptie , Tandarts Maurice Tandtechnicus Nick Het eindresultaat is prachtig (ook al moet ik nog wel wennen hoor Liefs Ria

Mooi

Vriendelijke

Mijn ervaring voor de behandeling is zeer goed.

De behandeling voor mijn gebitspprothese is heel goed en op zeer professionele wijze heb ik ervaren. Sinds mijn prothese klaar is en ingezet,is het alleen nog wennen ermee om te gaan. Ik ben er heel blij mee.

Zeer goede service en kwaliteit

De service bij Vink Tandtechniek is uitstekend.

Arnold heeft een mooie prothese voor mij gemaakt. Hij heeft mij vanaf de eerste afspraak doen geloven in een goed resultaat. Verder werkt hij uiterst secuur en besteedt veel aandacht aan de inbreng en de opmerkingen van de klant. Niets is hem teveel. Arnold bedankt.

Het was afzien, na het plaatsen van de implantaten. Na het plaatsen van het klik gebit, ging er een wereld voor mij open. Dank u wel

Beste Team, Ik wil ik jullie bedanken voor de behandeling, uitleg ed. tijdens het verloop van mijn tijdelijke boven prothese en nu de definitieve. Kort gezegd: een en al lof voor iedereen! en ik beveel deze praktijk in Waalre zeker aan !

Super service

De boven prothese zat direct goed maar onder niet. Dit hebben ze goed hersteld.

Heel fijn geholpen en snel

Het was een hele impact maar ben uiterst tevreden nou

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre