Niet de hulp waarvoor ik kwam, met kosten die niet vermeld werden.
Contact opgenomen met Vink vanwege een slecht bovengebit om te informeren naar een prothese en de voor en nadelen van eventueel een aantal tanden behouden. Telefonisch de kosten doorgesproken van dit "intake gesprek" vervolgens afspraak gemaakt. Blijkt het (bij de bevestiging) al dat ik niet naar Vink ga maar naar een tandarts in de buurt (nou ja even goeie vrienden, maakt voor mij niet veel verschil). Daar aangekomen gaat het vervolgens compleet niet over wat ik wil maar krijg ik gewoon een standaard checkup (die ik bij mijn eigen tandarts ook krijg). Tandarts trekt vervolgens zelf zijn plan zelfs nadat ik mijn wensen nogmaals bij hem aangeef en stuurt mij vervolgens door naar de kaakchirurg om de tanden te laten trekken welke hij van vind dat ze weg moeten, niks meer gehoord over de prothese, en zelfs de tanden die ik zelf weg wilde hebben heeft die er niet bijgezet. Tot overmaat van ramp, kosten 2x zo hoog als van te voren aangeven, zonder hier ook maar 1 woord over te spreken.
Kortom, ik ben nog nooit zo ontevreden geweest over een tandarts en ben er dan ook letterlijk geen steek verder mee gekomen. Vink ziet mij dan ook niet meer terug.