Aanrader (heb zelfs mijn ganse familie binnen gebracht)

Mijn eerlijke mening? Héél nette en verzorgde praktijk. George Robinson kent zijn stiel...geeft de juiste raad en is een rustgevende vriendelijk verschijning... Ook het de tandarts assistenten zijn toppers... en niet te vergeten het balie personeel... Ik heb mijn vaste tandarts gevonden... Je mag mij gerust een tevreden klant vanuit Belgie noemen !!!

Slechter als slegt

Waardeloos bedrijf

tevreden

tevreden over de kwaliteit van mijn kunstgebit. Mevrouw achter de balie heeft me prettig geholpen met al mijn vragen

Goede kwaliteit

Was niet tevreden over mijn eigen tandarts. ben hierdoor terecht gekomen bij Vink. Altijd door de jaren heen prettig geholpen en ze luisteren ook echt naar je in vergelijking tot mijn tandarts hiervoor :) Bedankt Team Vink!

goede kwaliteit

Heb mijn kunstgebit laten vervangen bij Vink, ben hele tevreden over het eind resultaat

goed geholpen

was ontevreden over eigen tandarts, kon bij VINK vestiging Groningen meteen terecht. ben goed geholpen en ga nooit meer terug naar me eigen tandarts :) tevreden!

Ge-wel-dig

Super geholpen in de vestiging in Waalre. Mijn kunstgebit was gebroken en kon hiervoor zelfs op zaterdag terecht. Ik ben op de vestiging in Waalre geweest en werd prettig geholpen. Kreeg van de voren alle informatie via de telefoon te horen. ze hebben mijn weekend gered

zeer goed

heel goed geholpen in praktijk in Waalre. Werd meteen behandelplan opgesteld voor het plaatsen van een brug. ik kan dit iedereen aanraden

Uitstekend geholpen

Ik heb jarenlang veel problemen gehad met mijn gebit, schaamde me hier ook erg voor. Na het telefonische gesprek met de een medewerker toch de keuze gemaakt om een kunstgebit te laten plaatsen. Ik werd super begeleid en geholpen en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ik durf weer te lachen!

Ik moest een aantal kronen laten plaatsen. Ben bij de praktijk in Waalre geweest. werd hier prettig geholpen. Zeker een aanrader!

Goede ervaring met Vink!

Ik heb mijn kunstgebit laten vervangen bij Dhr. Vink. Echt een super maatwerk wat er geleverd werd. Ik ben echt heel blij met het eind resultaat, mijn kunstgebit zit weer lekker en ik durf weer te lachen. Super bedankt aan Dhr. Vink en zijn team

Heel slecht

Heb sinds een half jaar implantaten onderkaak. Nu is al twee keer mijn onder gebit gebroken. De eerste keer was de tandarts niet bereikbaar, terwijl ze aangeven op de site dat ze bereikbaar zijn ook in de avonduren. Klopt dus niet. Naar andere technicus gegaan maar gebit zit niet goed want een kant klikt niet on gebit. Met als resultaat weer gebroken. Afspraak gemaakt Vinken en gemaakt voor de helft. Zit aan een kant los en klikt niet in het inplantaat. Dus afwachten wanneer mijn ondertanden weer breken.

Geweldige service

Geweldig service

Eindelijk mijn kunstgebit

Ik ben super tevreden over de gang van zaken bij Vink. Goede service en deskundig personeel. Ik heb nu mijn definitieve prothese en het zit fijn en kan weer lachen!!! Bedankt!!

deskundig en vriendelijk.

Rustige en vriendelijke behandeling. Uitleg over de gang van proces. Leuk contact.

Klantvriendelijk

Telefonische bereikbaarheid altijd heel goed, ook zeer klantvriendelijk. Zowel telefonisten als de tandtechnieker zijn begripvol. Luisteren naar mijn verhaal. Absoluut tevreden.

Geen pijnklachten meer

In Reusel geweest voor een rebasing van de bovenprothese en ben erg tevreden. Door het opvullen van de prothese ben ik van mijn pijnklachten af.

Tevreden

Deskundigheid van de telefoniste als de tandtechnieker in Maastricht is goed. Tevreden over de prothese

Keurig netjes

Ik ben zeer netjes te woord gestaan. Zowel telefonisch als aan de balie. In zoetermeer is een mooie praktijk. Ben echt heel tevreden

Repratie

Afgelopen zaterdag super snel mijn gebit kunnen repareren. Gebeld zaterdag ochtend meteen langs kunnen komen en mijn gebit was in de middag weer klaar. super erg bedankt.

Praktijk met een goede service

Heel blij met mijn prothese. inmiddels is alles achter de rug en kijk ik terug op een goede behandeling

Ervaring heeft mij overgehaald

Ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor vink tot zo ver. ik heb uiteindelijk voor Vink gekozen door de ervaring van de medewerkers. Ik ben nu inmiddels aan het wachten op mijn definitieve prothese. de noodprothese zit goed en kan niet wachten op het eindresultaat.

Het bedrijf staat met 4 poten aan de grond ..

Blij met mijn kunstgebit

Super tevreden over de behandeling ik heb er even op moeten wachten maar ik kijk terug op een goede behandeling voor een goede prijs.

Echt top dat VINK

Helemaal blij met de goede behandeling bij Vink. Super blij met de reparatie aan mijn kunstgebit. gebeld en kon gelukkig meteen langskomen.

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre