Frameprothese

mijn frameprothese zit super goed en ben blij dat ik eindelijk iets heb laten doen aan mijn gebit en ben blij dat ik dit bij Vink heb laten doen.

Mijn kronen zijn super mooi geworden

Ik ben super tevreden met mijn kronen. ik had een paar stompjes in mijn mond en Vink heeft dit super goed opgelost met een aantal kronen. De behandeling is me erg mee gevallen en ben goed ondersteund door de praktijk

Een super mooi kunstgebit

Ik ben heel erg blij dat ik nu mijn kunstgebit heb zitten. ik was op het begin een beetje huiverig voor een kunstgebit, maar voor mij was er op dit moment geen andere oplossing. ik wil Vink bedanken voor de steun. een praktijk die er een keer niet puur voor het geld is, maar ook echt iets wil doen voor de patient.

fijn om eindelijk geholpen te worden

Ik ben dan eindelijk een keer geholpen door een praktijk. Bij andere praktijken was er geen mogelijkheid voor mijn gebit en gelukkig bij Vink samen met de tandarts een goede oplossing gevonden.

Sinds ik bij mondzorg in Nijmegen ben heb ik minder zenuwen

Maar toch niet tevreden met m'n prothese ivm afwijking in bovenkaak dus overbeet wat m'n hele leven al achtervolgt door middel van beugels etc zou zo graag in aanmerking komen voor inplantaat!!!

zeer fijn behandeld bij vink

Ik heb mijn behandeling bij vink echt een fijne tijd gehad. ben goed geholpen bij het vinden van de juiste oplossing van mijn gebit.

vakmanschap en goede kennis

Ik ben blij dat ik de keuze voor vink heb gemaakt. het kunstgebit dat ik heb laten vervangen is echt vakmanschap en door de goede kennis heb ik me fijn laten inlichten over de eventuele verdere mogelijkheden. ben super blij met het resultaat

Nieuw kunstgebit

Ben erg blij met mijn kunstgebit. tanden eruit trekken verliep gemakkelijk en nu een noodgebit. kan niet wachten tot ik het eindresultaat in mijn mond heb

Frameprothese laten plaatsen

Na mijn intakegesprek bij Vink liep ik met een tevreden gevoel naar buiten. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om een frameprothese bij Vink te laten maken. Het contact met de praktijk was goed ondanks de drukte van de praktijk. inmiddels is mijn frame geplaatst en kijk ik met een tevreden gevoel terug op mijn behandeling. mijn directe omgeving reageert heel positief op mijn gebit!

Vink Maastricht

onlangs heb ik mijn eerste afspraak gehad bij vink en nu eindelijk mijn brug laten plaatsen. Ik ben super blij met het resultaat. De medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben echt verstand van zaken.

Fijne behandeling

Ben inmiddels behandeld voor een nieuw kunstgebit in Zoetermeer. De behandeling en het contact met de praktijk liepen uitstekend en ik ben blij met mijn nieuwe gebit.

Beloftes niet nakomen

Tandartsenpraktijk de Poort van Nieuwegein Beloofde mijn tanden en kiezen te trekken Na de eerste twee kiezen welke ze er niet zelf uit kreeg ben ik doorgestuurd naar een kaakchirurg om de klus af te maken. De twee kiezen werden door de kaakchirurg eruit gehaald en deze gaf de mededeling dat ik beter een tandarts kon zoeken die weet hoe je een kies moet trekken Later werd ik gebeld door Tandartsenpraktijk de Poort van Nieuwegein dat ze van het afgesproken behandelplan terugkomen en het liever door een mondhygiënist willen laten opknappen zodat ik iedere drie maanden de pot kom vullen met geld. Afspraak met Vink Tandtechniek is daarmee komen te vervallen

Slecht

In oct heb ik mijn nood gebit gekregen een ware hel in de mond heel vaak terug geweest niet echt geholpen begin januari opgevult zit het nog slechter en kost klauwen vol geld Ben ondertussen naar andere praktijk gegaan die zegt heel slecht gemaakt en past boven en beneden voor geen meter Dus niet bij vink voor blijvende protese weet ik zeker heb geen vertrouwen meer bij vink Ga ergens anders nu Vink bedankt

Zeer te spreken over behandeltraject.

In de maand juli kontakt gezocht met kliniek Vink Zoetermeer , goede voorlichting en behandelplan doorgesproken,veel slijtage (15 tanden en oude partiele prothese, er is voor gekozen deze te vervangen voor boven en ondergebitsprothese), indruk van zowel kliniek als personeel: proffessioneel en klantvriendelijk een aanrader voor wie op zoek is naar een goede tandarts cq tandtechnieker

kunstgebit Nieuwegein

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe kunstgebit die ik in Nieuwegein heb laten maken en plaatsen. het kunstgebit die ik eerst had was ik totaal niet tevreden over en toen de keuze gemaakt om bij Vink te gaan kijken. ben super tevreden met de deskundigheid en oplossingsgerichtheid van het team.

blij met die gebit

ik heb die afgelopen 2 maanden nu mijn kunstgebit en ben erg blij met deze gebit. hij zit super en die pijn is weg.

All on Four

Afgelopen week is mijn all on four geplaats. Ik ben super tevreden met het resultaat. het is niet alleen functioneel maar ziet er ook nog eens super goed uit. op het begin toch wel angst gehad omdat het toch wel een afweging is die je moet maken. gelukkig ben ik super goed geholpen door het team en kan ik eindelijk weer lachen met een super mooi gebit.

die kunstgebit zit super

Ik ben super behandeld door die praktijk in Zoetermeer. behandeling is goed gelopen en ik ben super blij met die kunstgebit.

uitstekend kunstgebit

Al jaren op mijn plek bij Vink. afgelopen december mijn kunstgebit laten vervangen door een kunstgebit op implantaten. ben super blij met het resultaat. het team van Vink is weer uitstekend bezig geweest en kan alleen maar zeggen dat ik het resultaat geweldig vindt. de zorg die het team voor de patient uitdraagt is super fijn.

Blij met mijn frameprothese

Inmiddels loop ik nu een maand met mijn framprothese. het zit fijn en kan weer lachen. ik heb altijd angst gehad voor tandartsen maar na een intake gesprek bij Vink Zoetermeer voelde ik mij erg op mijn gemak!! Ik wil het team van Vink Zoetermeer bedanken voor de goede zorgen

Na 25 jaar angst voor de tandarts te hebben overwonnen en met een half lege mond te hebben gelopen, via mijn tandarts en de kaakchirurg bij de firma Vink terecht gekomen. In eerste instantie is het restant slechte tanden van mijn onder gebit eruit gehaald en is een prothese gemaakt die direct geplaatst is. Ook een bovengebit is gemaakt en is perfect. Ben heel erg tevreden over Ava Mahmoud die mij op fantastische wijze heeft geholpen en een perfect passend onder en boven gebit heeft gemaakt.

Tanden trekken Nijmegen

Inmiddels mijn tanden laten trekken in Nijmegen voor een volledig kunstgebit. tanden waren in te slechte staat en in overleg met de praktijk besloten dat een kunstgebit de beste optie was. Ik ben super tevreden over de deskundigheid van de praktijk en de ondersteuning bij het nemen van een keuze.

Reparatie binnen een dag

Afgelopen maandag zat er een scheurtje in mijn kunstgebit. Vink gebeld en kon gelukkig meteen terecht om dit te laten repareren. Super blij met de snelle service!! Groet Hans

Vink Groningen

2 weken geleden een brug laten plaatsen bij Vink in Groningen. Ik heb de afgelopen jaren met een ondergebit gelopen waarbij ik een paar tanden miste in de onderkaak. dit heeft vink uitstekend opgelost met een brug waardoor ik weer met een mooi gebit rondloop

Kunstgebit op Implantaten in Zoetermeer

Ik ben uitstekend geholpen in Zoetmeer. heb inmiddels mijn kunstgebit op implantaten laten plaatsen en kan alleen maar zeggen dat het resultaat super is. Ga zo door Vink Zoetermeer

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre