Professionele tandtechnicus, hij werkt heel precies dat alles ook echt netjes en goed zit. Vriendelijke man.
Na een lang traject bij een andere tandtechnieker waarbij het gebit nog steeds niet goed paste, ben ik terecht gekomen bij Hr. Vink in Waalre. Het geduld, zorg en tijd waarmee is gewerkt aan mijn prothese om het passend te maken is fantastisch.
Na een kaakopbouw via bot uit mijn heup ben ik bij Vink terecht gekomen voor een klikgebit. Ik ben in Zoetermeer geholpen door Sander van Achteren. Alle lof voor deze man, zeer deskundig, zeer vriendelijk en meelevend. Al met al zeer tevreden.
Na ‘n vreselijke ervaring bij ‘n andere tandarts ben ik bij Kees Vink in Waalre terecht gekomen. Door hun professionele, vriendelijke en geduldige aanpak kan ik met ‘n gerust hart zeggen dat ik weer voor de spiegel kan lachen en ook weer blij met mezelf kan zijn. Ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen, had me geen betere kunnen wensen!
goede behandeling en ook accuraat heel vriendelijk en een perfecte behandeling, ik heb niets negatiefs mogen ervaren
ONGELOOFLIJK !!VERBAZINGWEKKEND !! Als Belgje in een Nederlandse praktijk terechtkomen is het beste wat ik in heel men leven beslist heb . Binnenkomen met een gebit als een kerkhof ... en met een stralende glimlach buitenwandelen . Dank jullie !!
Heel goed geholpen, ik beveel U zeker aan mijn vriendinnen aan.
Het mag gezegd worden dat ik al tijden niet meer zo goed ben geholpen als het over mijn gebit ging, meerdere techniekers hebben mijn prothese onder handen genomen maar deze keer zit hij echter perfect!
Mijn frame was kapot maar dat is weer snel en kundig geholpen, het valt iet op als ik mijn frame niet in heb maar ik voel me toch prettiger als ik hem in heb. Bedankt voor de snelle service!
Super tevreden met al mijn bezoeken aan de tandarts! Ik wordt altijd goed en snel geholpen.
Top praktijk met hele fijne lieve mensen!
Leuk, goed geholpen , aardig personeel
Super! Ook duidelijk in water precies gaat gebeuren.
Behandeld door Nick, wilde nieuwe prothese (oude versleten) Bij intake goed voorgelicht mbt de mogelijkheden en luisteren goed na de wensen. Zeer bekwaam en erg kritisch op eigen werk goed is niet genoeg moet uitstekend zijn. Resultaat is super en ben zeer tevreden. Een zeer soepel lopende organisatie. Nogmaals bedankt.
Eerlijk en verstand van zijn zaken!
De rit naar Groningen was het dubbel en dwars waard, ik ben fijn geholpen..
Mooie praktijk, vriendelijk personeel en ik was snel weer de deur uit.
Zeer goed geholpen en een heel mooi klik gebit gemaakt door Nick de jong super tevreden is echt een aanrader om daar heen te gaan en ook goed geholpen door de tandarts
geholpen door Nick de Jong.Vakkundig,vriendelijk.Zijn zeer tevreden.Prachtwerk.Bedankt voor je goede zorg en mooie resultaat!
ik ben zeer tevreden over alles , het is prachtwerk dat U geleverd heeft !!! dat de belgische tandartsen & labo s maar eens een lesje komen leren bij U , hier is alles geprutst , en half werk !!! dr Joop dank U voor U mooi werk !!!!
Behandelingen prima in orde Perfect resultaat van de implantaten Goede nazorg en vriendelijk. Ik ben er heel tevreden over deze praktijk en is zeker aan te bevelen.
al 3 jaar problemen met mijn prothese in de bovenkaak,ik woon zelf in België maar heb totaal geen vertrouwen meer in die tandartsen.ik ben via internet reclame terecht gekomen bij vink.afspraak gemaakt voor inplantaten,super geholpen door peter de inplantatoloog, ik heb nu 6 inplantaten, nog een paar maandjes wachten voor de tanden geplaatst worden,een man met enorm veel ervaring zeer deskundig, stelt je helemaal op je gemak,straalt een enorme rust uit,een man die liefde voor zijn vak heeft,kan hem iedereen aanbevelen. Ben enorm blij.
Netjes en vriendelijk behandeld En geen lange wachttijden
Super tevreden! Heel vriendelijk team, snelle service, correcte informatie. Er werd ook echt naar me geluisterd en er werd ook echt rekening gehouden met mijn wensen. Een echte aanrader!
Beugel was prima naar wens, mijn tanden staan nu weer recht en door de spalk ben ik ook niet bang dat ik in de voorzienbare toekomst terug hoef te komen
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre