geweldige leuke meiden die daar werken.....voor mij geen straf om daar heen te gaan .....ik ben zo blij met jullie
Geweldig nieuw frame en betere pasvorm met voldoende stevigheid ben er super blij mee!
Het duurde wel even voordat er eindelijk tijd was gevonden in de agenda maar toen ik eindelijk werd geholpen was dit van hoge kwaliteit. Het wachten is dus niet voor niks geweest...
Via Vink Tandtechniek terecht gekomen bij Tandarts van Hek in Waalre. Onzichtbare beugel geplaatst en ben heel benieuwd naar het resultaat..Top ben zo blij. Dank je wel Bob en assistentes
Goed bereikbaar en een mooie locatie!
Voortreffelijk behandeld hier in Waalre, na meerdere malen voorbij te hebben gereden moest ik wel langskomen en dit is mij zeker niet in de koude kleren gaan zitten. Dank hiervoor. De Bruyn
Ik kon gelukkig erg snel terecht bij de praktijk in Nijmegen, dit heeft mij veel tijd en last bespaard. Dank hiervoor John
Door mijn angst voor de tandarts ben ik al jaren niet meer bij de tandarts geweest, hierdoor was mijn gebit erg verslechterd. Ik was dus aangenaam verrast door het behulpzame personeel, zij hielden hier namelijk goed rekening mee. Ik ben enorm goed geholpen en in kan weer lachen zonder mij te hoeven schamen voor mijn gebit.
Een aantal weken geleden enorm goed geholpen door het vrolijke personeel en bekwame tandtechniekers. Aan de kwaliteit is niks aan op te merken. Ik kom zeker terug, al denk ik dat dat niet nodig zal zijn. Mvg Klaas
Geweldige service
Word altijd super geholpen! Mijn nieuwe kunstgebit zit perfect.
Geweldig goed geholpen met mijn kunstgebit op implantaten! Bij meerdere tandartsen geweest maar bleef problemen houden tot ik bij Vink in Waalre terechtkwam. Eindelijk van al mijn problemen af. Top team en erg vriendelijke mensen!
De afgelopen tijd veel problemen gehad.op vele verschillende plaatsen geweest.keer op keer probleem op probleem Toen bij vink terecht gekomen denk 3 jaar geleden en nog steeds 100% goed. Zo wel ik als mijn vrouw zijn onwijs Gelukkige echte aanrader
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom zeker nog eens terug.
Ik werd verwelkomd door een lachende assistente en werd snel geholpen. Het was in mijn directe woonomgeving dus ik kon snel weer verder met mijn dagelijkse bezigheden. Hartelijk bedankt hiervoor
Zeer tevreden met mijn klikgebit. Alles ging prima, de implantaten inbrengen was echt pijnloos!! Prima team, echt aan te bevelen.
zéér snelle afspraken, in België onmogelijk! dit moet er gebeuren bam dat is het, geen verkooppraatjes! Toffe mensen! Ik was in Reusel, staat er niet tussen!
Uitstekende service. Ik kan weer lachen zoals vanouds, ook mijn vrouw komt binnenkort. Bedankt
prima, heel tevreden , raad het iedereen aan , dit missen we in belgie nog
Snel en professioneel geholpen
Super geholpen met spoed reparatie. Kom volgend jaar terug voor een nieuwe prothese
Geweldig Wat een secuur werk. Nog nooit meegemaakt.
Prima praktijk met goede kundige tandarts. Nu het nazorg traject in dus vertel jullie hierna meer.
Na een minder gunstige periode bij AroDent in Waalre, ben ik via mijn zwager bij Vink Tandtechniek in Waalre terecht gekomen. Ik had nergens beter terecht kunnen komen! Vriendelijk personeel die ook echt daadwerkelijk te tijd voor me namen. Kosten werden met mijn verzekering volledig gedekt! Kees Vink, mijn dank aan jou is groot!
Heikantstraat 18 A
5581VB Waalre